nucleus Μάρτιος 25, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Περισσότερες πληροφορίες εδώDownload Kaspersky Rescue Disk 10Ακολουθείς τα βήματα σε ένα διαφορετικό υπολογιστή.Μόλις φτιαξεις το CD/DVD ή το usb stick το μεταφέρεις στο δικό σου υπολογιστή και το χρησιμοποιείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 26, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Για hardware μου μοιάζει τελικά. Ίσως τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmeint Απρίλιος 14, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 καλησπερα και καλη Ανασταση. Μετα από πολλές μέρες ετρεξα το Kaspersky Rescue Disk 10 , το οποίο βρηκε αρκετα "θεματακια" τα οποία και διεγραψε . Μετά στο πρώτο restart το pc εκανε checking disk και πλεον το μονο που γινεται , είναι να ξεκινουν τα windows και μετά να εμφανιζεται μονο μια μαυρη οθονη και το βελακι απο το ποντικι ( ακομα και σε safe mode). :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 14, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 F8 -> Repair windows ΑΠΟ ΤΟ menu.ΤΙ "θεματακια"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Απρίλιος 14, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Με ctrl+alt+del ανοιξε task manager και ξεκίνα νεα εργασία με το ονομα explorer.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmeint Απρίλιος 14, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 F8 -> Repair windows ΑΠΟ ΤΟ menu.ΤΙ "θεματακια"? ....το εκανα δεν βρισκει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmeint Απρίλιος 14, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Με ctrl+alt+del ανοιξε task manager και ξεκίνα νεα εργασία με το ονομα explorer.exe....με το που ξεκιναει Starting Windows μετα εμφανιζεται μαυρη οθονη και δεν λειτουργει τιποτα εκτος να κουναω το βελακι του ποντικιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmeint Απρίλιος 19, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Δυστυχως θα το παω στο service του Πλαισιου απο όπου και το εφτιαξα οταν το πηρα.18€ για διαγνωση και κανενα 35αρι ακόμα στην καλυτερη περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmeint Απρίλιος 25, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 Απο το service του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μου είπαν ότι εχει προβλημα ο σκληρος και πρεπει να αντικατασταθει . Δεν ξερω εάν αυτό ήταν όντως το προβλημα ή η ευκολη λύση (ποναει χερι κοβω χερι).Τελικά το συμπερασμα είναι ότι χρειάζομαι το καλύτερο antivirus (αληθεια ποτέ δεν εχω καταφερει να μαθω πιο είναι αυτό) και εναν NAS/server ώστε να πέρνω backup τα συμαντικα αρχεία μου . Ευχαριστώ όλα τα παιδια για τις συμβουλές τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.