Jump to content

Windows has encountered a critical problem....

dmeint

Recommended Posts

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Download Kaspersky Rescue Disk 10

Ακολουθείς τα βήματα σε ένα διαφορετικό υπολογιστή.Μόλις φτιαξεις το CD/DVD ή το usb stick το μεταφέρεις στο δικό σου υπολογιστή και το χρησιμοποιείς

• 3 weeks later...

καλησπερα και καλη Ανασταση.

Μετα από πολλές μέρες ετρεξα το Kaspersky Rescue Disk 10 , το οποίο βρηκε αρκετα "θεματακια" τα οποία και διεγραψε . Μετά στο πρώτο restart το pc εκανε checking disk και πλεον το μονο που γινεται , είναι να ξεκινουν τα windows και μετά να εμφανιζεται μονο μια μαυρη οθονη και το βελακι απο το ποντικι ( ακομα και σε safe mode).

:wall::wall::wall:

Με ctrl+alt+del ανοιξε task manager και ξεκίνα νεα εργασία με το ονομα explorer.exe

....με το που ξεκιναει Starting Windows μετα εμφανιζεται μαυρη οθονη και δεν λειτουργει τιποτα εκτος να κουναω το βελακι του ποντικιου.

Απο το service του ΠΛΑΙΣΙΟΥ μου είπαν ότι εχει προβλημα ο σκληρος και πρεπει να αντικατασταθει . Δεν ξερω εάν αυτό ήταν όντως το προβλημα ή η ευκολη λύση (ποναει χερι κοβω χερι).

Τελικά το συμπερασμα είναι ότι χρειάζομαι το καλύτερο antivirus (αληθεια ποτέ δεν εχω καταφερει να μαθω πιο είναι αυτό) και εναν NAS/server ώστε να πέρνω backup τα συμαντικα αρχεία μου .

Ευχαριστώ όλα τα παιδια για τις συμβουλές τους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.