Jump to content

Windows has encountered a critical problem....

dmeint

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ,

...έχω win 7 στο Desktop μου και πριν μερικές ημέρες μόλις ανοίγω το pc και αφού φορτωθούν τα διάφορα προγράμματα στο start up , τότε εμφανίζεται το εξής μήνυμα :

“You are about to be logged off "

"Windows has encountered a critical problem and will restart automatically in one minute. Please save your work now.”

CTX122777-1.gif

...με αποτέλεσμα μετά από ένα λεπτό να κλεινει το pc.

Με safe mode δεν εμφανίζεται το μήνυμα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω το πρόβλημα, ούτε και με το antivirus του ΟΤΕ που έχω ( είναι το F-Secure νομίζω).

Έψαξα στο INTERNET για λύσεις αλλά καμία δεν είναι σαφής και αποτελεσματική , καθώς και κανένα από τα διάφορα προγραμματάκια που δοκίμασα δεν έκανε δουλειά .

Εαν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα του ήμουν ευγνώμων.

(...οχι τιποτα αλλο , αλλά σήμερα θα πάρω την Dell U2412 και είναι κρίμα να μην την χαρώ :))

Γράφεις msconfig στο πεδίο αναζήτησης του Start Menu και μετά πας στο tab Startup και ψάξε εκεί για κανένα "περίεργο πρόγραμμα" ή πόσταρε screenshot την λίστα εδω

....δυστυχώς το pc κάνει restart μέσα σε ένα λεπτό και δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά τα βήματα .

Δοκίμασε επίσης να κάνεις system restore σε previous state.(σε safe mode).

....system restore σε safe mode, αφενός μου βγάζει μια λίστα με ημερομηνίες με critical updates, αφετέρου δεν μπορώ να το κάνω γιατί μου γράφει ότι :

""The disk Local Disk © has errors.

Windows has detected file system corruption on Local Disk ©. You must check the disk for errors before it can be restored."

Μετά που κάνω restart βγάζει checking file system όπως φαίνεται και στην φώτο κάτωθι :

...το οποίο cheking το σταματάω (δεν ξέρω εάν πρέπει να το αφήσω ή όχι) και μπαίνω στα Win για να γίνει πάλι μια από τα ίδια ( restart σε ενα λεπτο)

dmeint.jpg

( ...στο Advanced Options και Last Known Good Configuration υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι ? )

:weep::weep::weep::weep::confused::confused::confused::confused:

ασε να κάνει το checking του δισκου και κανε system restore από safe mode.Μην ξεχάσεις να κανεις windows update και full scan με το antivirus που έχεις αν δεν κάνει πάλι restart αν συνεχίζει να το κάνει και μετα το system restore κοιτα το link που προτεινε ο Jumex

autoshutdown problem/virus

Νομίζω τα δύο πρώτα posts στο link θα σε βοηθήσουν :T:

...μετά από μια εβδομάδα ίωσης:bad::bad: , κατάφερα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με το θέμα .

Δυστυχώς checking disk δεν κάνει βγάζoντας αυτό το μήνυμα "an unspecified error occurred 766f6c756d652e63 3f1" (φαίνεται και στο παραπάνω screenshot)

....μετά ξεκινάνε τα win, αλλά το άλλο περίεργο είναι, ότι αφού έχει αρχίσει και φορτώνει τα διάφορα προγράμματα του start up στο tool bar, κάνει κάτι σαν refresh, αναβοσβήνει η οθονη και πλέον ότι ειχε φορτώσει στο tool bar έχει εξαφανιστεί .

Μετά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο γιατι μετά από 1 λεπτό γίνεται και πάλι restart.:wall::wall::wall:

Δεν ξέρω εάν θα πρέπει στις επιλογές με F8 να δοκιμάσω κάποιο Repair ή Last Known Good Configuration.

Δοκιμασε μια με το που μπεις στα windows να πατησεις start + R και μετα cmd και μετα shutdown -a οσο πιο γρηγορα μπορεις μπας και σταματησεις το restart για εκεινη τη φορα και μετα μπορεις να δεις οτιδηποτε θες να κανεις..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Φιλε μου αρχικα δωσε την εντολη που ειπε ο poaneithanasi ( shutdown -a) εν σηνεχεια αυτο που αντιμετοπιζης λεγεται.Win32/Trojan.Shutdowner virus.Μετα κατεβασαι αυτο

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso

Kαυτο σε ενα CD βαλτο στο PC και μπουταρε απο αυτο,κανε ενα full system scan

διεγραψε ολες της βλακειες που θα βρεις και αγιος ο θεος!!!:magic::magic::magic:

Για μένα κατέβασε το tune up utilities και πήγαινε στα προγράμματα που σου ξεκινάει κατ΄;α την εκκίνηση των windows.Και από εκεί δες ποιο είναι αυτό που κάνει την ζημιά και απενεργοποίησέ το.

That's all!:T:

Για μένα κατέβασε το tune up utilities και πήγαινε στα προγράμματα που σου ξεκινάει κατ΄;α την εκκίνηση των windows.Και από εκεί δες ποιο είναι αυτό που κάνει την ζημιά και απενεργοποίησέ το.

That's all!:T:

Οπως περιγράφω και παραπάνω , δυστυχως δεν προλαβαινω να κάνω τιποτα κατα την εκκίνηση .

Φιλε μου αρχικα δωσε την εντολη που ειπε ο poaneithanasi ( shutdown -a) εν σηνεχεια αυτο που αντιμετοπιζης λεγεται.Win32/Trojan.Shutdowner virus.Μετα κατεβασαι αυτο

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso

Kαυτο σε ενα CD βαλτο στο PC και μπουταρε απο αυτο,κανε ενα full system scan

διεγραψε ολες της βλακειες που θα βρεις και αγιος ο θεος!!!:magic::magic::magic:

Ισα που πρόλαβα και εγραψα το ( shutdown -a) και πηρα την απάντηση "the system cannot execute the specified command" .

Μένει το "repair your pc" ή στο Πλαίσιο που είχα φτιάξει το desktop.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ??? :confused::confused::confused:

Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο .iso σε ενα αλλο υπολογιστή να το κάψεις σε ένα δισκάκι και να το χρησιμοποιήσεις στο δικό σου

Για να τρέξω το rescuedisk.kaspersky εννοείς ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.