FrOsT Μάρτιος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 2)Παίζει να πέτυχες σκάρτο κομμάτι...1)Η ud3 ειναι ακόμα rev1 και σκάγαν τα vrm τους.Το θέμα που έσκασε 1 μητρική και βγήκε το video στο net λύθηκε με νέο BIOS, και αμέσως μετα ειχε γίνει ενα wr με ud3Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Το θέμα που έσκασε 1 μητρική και βγήκε το video στο net λύθηκε με νέο BIOS, και αμέσως μετα ειχε γίνει ενα wr με ud3Ακριβώς. Επίσης, αν και δεν την πήρα από εκεί, στο Πλαίσιο ο πωλητής με διαβεβαίωσε ότι έχουν Rev >1. Στο site βέβαια της GB δεν αναφέρει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 19, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων:Η X79-UD3, μου είπαν τα παιδιά ότι την παρέλαβαν την Παρασκευή. Παρόλα αυτά είναι Rev.1.0. Εγώ έτσι κι αλλιώς δε θα τη σκίσω ιδιαίτερα για να φοβάμαι, αλλά θα φροντίσω να έχει το τελευταίο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 19, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο rev, αφου όπως λες και στο site της gigabyte δεν έχει άλλο.Υ.γ. www.techpowerup.com/157601/Gigabyte-Gives-Lifetime-Warranty-to-X79-Board-Corrective-BIOS-Users-Isolates-Problem.htmlSent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.