Jump to content

Βοηθεια σε setup Cisco Packet Tracer

ponaei8anasi

Recommended Posts

Λοιπον εχω φτιαξει ενα δικτυο προσωμοιωσης μιας εταιρειας για της αναγκες της σχολης μου...Η ερωτηση ειναι η εξης.Γινεται μεσω του packet tracer να κανω ολο το συστημα να εχει Internet? διαβασα καμποσα φορουμ σχετικα με το wan emulation αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.Αν ξερει καποιος ας βοηθησει

ΥΓ1.Συγνωμη εκ των προτερων για οσα λαθη εχω κανει η ασαφειες θα πω αλλα ηταν η πρωτη φορα με το προγραμμα και δεν εχω την εξεικοιωση...

ΥΓ2. Αφηνω και ενα screenshot του τι εφτιαξα ωστε να καταλαβετε τι παιζει ακριβως και να στε και πιο κατατοπιστοι για τυχον αλλαγες

post-21223-1416075938,0708_thumb.png

Μπορείς να φτιάξεις ένα loopback interace, στον router που υποτίθεται ότι μοιράζει ιντερνετ, με μια Ip όπως 1.1.1.1 και να δείς αν κάνουν ping εκεί.

Πως φτιαχνω loopback??

Επισης το loopback να το βαλω πανω στο linksys wireless router η να βαλω ένα καινουργιο διπλα στο switch?

ναι σε cli.

σε global configuration mode.

πρωτα οταν ανοιξεις το cli,

δωσε enable, και μετα οτι γραφτηκε παραπανω.

δωσε ενα screenshot, ή δες μηπως βαλεις αλλο ρουτερακι που εχει cli.

οπως βλεπεις το link αναμεσα στο R2 και το switch ειναι down. φαινεται και απο τις κοκκινες βουλιτσες.

πρεπει να κανεις no shutdown στο interface του R2, και στο interface του switch.

οπως βλεπεις το link αναμεσα στο R2 και το switch ειναι down. φαινεται και απο τις κοκκινες βουλιτσες.

πρεπει να κανεις no shutdown στο interface του R2, και στο interface του switch.

το εγραψα και στις δυο συσκευες και απαντηση ηταν αυτη..

translating 'no'...domain server (255.255.255.255)

και τα καλωδια ακομα ειναι κοκκινα...

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου..Μου θελω να δωσω και για CCNA τρομαρα μου...:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.