vasmeister Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2012 Καλησπερα σ'ολους. Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει και να μου πει πως θα ανοιξω τις πορτες για το bitcomet. Συνδεομαι μεσω wifi και δινω σημα μεσω Lan σε 2ο Pc. Tο ρουτερ ειναι το ZXV10 W300 CONN-X. Δεν ξερω εαν επιτρεπεται η οχι που το ρωταω αυτο....Περιμενω καποια συντομη απαντηση εδω περα με παραθεση, pm η με e-mail στο hot[/MENTION]mail.com"]cold-fm[MENTION=19600]hot[/MENTION]mail.com. Ευχαριστω πολυ. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Δεν ξέρω να σου απαντήσω, μπορώ σίγουρα όμως να σου πω ότι με τέτοιο τίτλο δεν θα ασχοληθούν και πολλοί .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Κοτζάμ hackerάς και δεν ξέρεις να ανοίγεις ports στο router σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Port Forwarding BitComet on the ZTE ZXV10-W300 - PortForward.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Μάρτιος 14, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Φιλε Dr.Panea το εχω δοκιμασει αυτο τον οδηγο....αλλα δεν εχει γινει τιποτα... Εχω κανει σωστα ολα τα steps που λεει αλλα τζιφος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 14, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Πώς ακριβώς checkάρεις άμα άνοιξαν οι θύρες;Firewalls/Antivirus έχεις κλείσει ή έχεις βάλεις exceptions;Την προστασία της otenet την έχεις πειράξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Μάρτιος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Πώς ακριβώς checkάρεις άμα άνοιξαν οι θύρες;Firewalls/Antivirus έχεις κλείσει ή έχεις βάλεις exceptions; Την προστασία της otenet την έχεις πειράξει; Εχω κλεισει τα παντα, εχω κανει και exceptions. Για πια προστασια μιλας αδερφε??? Διοτι οπως αναφερω δεν ειναι δικο μου ρουτερ ωστε να ξερω τι παιζει.... Αν μπορεις να πεις κατι πιο συγκεκριμενο.. Η αλλιως να μπει καποιος με Team Viewer και να μου το φτιαξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 θα μπεις στο myotenet.gr και θα πας στην καρτέλα πελάτη σου και στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα κλείσεις το φίλτρο. είτε αυτό φταίει είτε το ΖΤΕ. εγώ το δικό μου το γύρισα πίσω και περιμένω το HUAWEI HG530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Μάρτιος 14, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 θα μπεις στο myotenet.gr και θα πας στην καρτέλα πελάτη σου και στις ρυθμίσεις ασφαλείας θα κλείσεις το φίλτρο. είτε αυτό φταίει είτε το ΖΤΕ. εγώ το δικό μου το γύρισα πίσω και περιμένω το HUAWEI HG530ΤΟ λινκ που μου εδωσες δεν λειτουργει 1ον... 2ον Για πιο φιλτρο μιλας???? Αν εχεις το Teamviewer και εχεις την καλοσυνη μπορεις να μου το φτιαξεις? θα σε βαλω μεσα στο ρουτερ απλα εσυ να κανεις τα settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 14, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Εχω κλεισει τα παντα, εχω κανει και exceptions. Για πια προστασια μιλας αδερφε??? Διοτι οπως αναφερω δεν ειναι δικο μου ρουτερ ωστε να ξερω τι παιζει.... Αν μπορεις να πεις κατι πιο συγκεκριμενο.. Η αλλιως να μπει καποιος με Team Viewer και να μου το φτιαξει... https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csLoginAuthentication.jsp Άμα loggάρεις κάπου λέει για προστασία. Δεν είμαι 100% σίγουρος άμα χρειάζεται, αλλά παλιότερα που είχα θέμα με θύρες μου 'χαν πει να κλείσω την προστασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 My OTENET κάλεσε στο 13888 να σου πουν που βρίσκεται το φίλτρο προστασίας. γι αυτό πληρώνονται.όσο για το να μπω με teamviewer και να στο φτιαξω θα το έκανα αλλά επειδή είναι η δουλειά μου θα σε χρέωνα και μάλλον θες να γίνει τσαμπέ το πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Μάρτιος 14, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 https://ps.otenet.gr/active/ServiceActivation/csLoginAuthentication.jspΆμα loggάρεις κάπου λέει για προστασία.Δεν είμαι 100% σίγουρος άμα χρειάζεται,αλλά παλιότερα που είχα θέμα με θύρεςμου 'χαν πει να κλείσω την προστασία.Στο Control Panel Λεει καπου Νat=EnabledAυτο εννοεις???? Δεν βρισκω πουθενα κατι για φιλτρο που λες η προστασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 14, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 επισης ριχνεις μια ματια στις κατηγοριες του φορουμ ..και ανοιγεις thread αφου βρεις το αντιστοιχο section.strike 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.