nat/\ly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 Καλωσορισα στην παρεα σας Μια ερωτηση εχει ακουσει κανεις για προβλημα με τους νεοτερους vga οδηγους της nvidia οσον αφορα το str(suspend to ram)???. Ενω παλαιοτερα εκανα suspend κανονικα τορα που τα κσαναπερασα ολα(λογο φορματ) το πσ ειτε δεν ξαναηεκιναει ή κανει restart... Στο νετ βρηκα ελαχιστα πραγματα για το θεμα, αμα ξερει καποιος τπτ ασ κανει το κοπο πσ:Συγνωμη και για τη γεικοτητα της ερωτησης αλλα δεν μπορω να πω και με βεβαιτητα τι φταιει....
wrong method Ιούλιος 16, 2004 #2 Ιούλιος 16, 2004 Αν έχεις τους 56.72 επάνω σου συνιστώ να τους απεγκαταστήσεις και να κάνεις ένα windows update (XP προφανώς έχεις,αν και δεν το αναφέρεις) Εκεί θα σου βρεί κάποιους παλιότερους που δουλεύουν όμως 100% . Οι detonators δεν ειναι οτι καλύτερο αν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος γιά αυτό.Καλή επιτυχία.
nat/\ly Ιούλιος 17, 2004 Author #3 Ιούλιος 17, 2004 Δοκιμασα αυτο που ειπες, δυστυχως χωρις αποτελεσμα.Σ ευχαριστω παντως για την απαντηση.
firefox Απρίλιος 28, 2007 #4 Απρίλιος 28, 2007 μια από τα ίδια και εδώ πέρα. είμαι με nf4 ultra και nvidia 77.72. όταν το ρίχνω σε suspend mode μετά ποτε δεν επανέρχεται και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση.καμια ιδέα κανένας? στο βίος είμαι με s3(str). οι 77.72 είναι WHQL certified πάντως.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.