Jump to content

intel e8400+ GA-G41M-COMBO δυνατότητες overclocking

noobsaibot

Recommended Posts

Καλήμερα σας είμαι καινούργιος στο forum σας και τελείως καινούργιος στο χώρο του overclocking.Συγχαρητήρια για την δουλεία που κάνετε σε κάτι τόσο εξειδικευμένο.Έχω στα χέρια μου αυτόν τον επεξεργαστή (τον συγκεκριμένο) eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices. αυτήν την μητρική Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Μητρικές Κάρτες :: GIGABYTE MOTHERBOARD GA-G41M-COMBO - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών αυτό το τροφοδοτικό HEROICHI WINDMILL PRO 500W RETAIL - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - E-SHOP.GR κουτί full atx του πλαισίου ,με 2 θέσεις για ανεμιστήρες(εποχής 2001) μνήμες αυτές http://img825.imageshack.us/img825/2362/91518800.jpg που σκέφτομαι να τις αλλάξω,κάρτα γραφικών ati 4850 512 gdd3 thw saphire και έχω στην κατοχή μου και 2 ψύκτρες αυτήν http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1518(βασικά είναι της σειρας 7000 για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος) που θέλει προσαρμογέα και αυτήν Thermaltake ερώτημα λοιπόν τι μπορώ να κάνω με αυτά τα κομμάτια σε θέμα overclocking και αν μπορούν να αντέξουν κανά 2 χρόνια είμαι χρήστης multiuser(παίζω κανα fps που και που) επίσης αν μπορούσατε να με βοηθήσετε με τις επιλογές της μητρικής στο overclocking και να προτείνετε κάποιες μνήμες στα 8gb.To Ξέρω είναι πολλά αυτά που σας βάζω sorry όμως είμαι καινούργιος στον χώρο.

Επειδή χάθηκα μέσα στα links και στο κείμενο.

CPU: E8400 (Ωραίο CPU)

Mobo: gigabyte G41 chipset (Οικονομική λύση)

PSU: Heroichi 500W

RAM: 2x 1GB A-DATA 666mhz CL5

VGA: Ati 4850 512.

Η μητρική σου δεν ξέρω καν αν έχει επιλογή για OC. Δεν νομίζω κανείς να έχει πολύ ασχοληθεί με G41 chipset.

Μνήμες δε θες 8GB με τίποτα. Άντε άλλα 2gb αλλά θαύματα δε θα δείς.

Τι θες να κάνεις με το pc? Για παιχνίδια θες σίγουρα κάρτα γραφικών τότε. Καμια 4890 είτε ακόμα καλύτερα 6850.

Επειδή χάθηκα μέσα στα links και στο κείμενο.

CPU: E8400 (Ωραίο CPU)

Mobo: gigabyte G41 chipset (Οικονομική λύση)

PSU: Heroichi 500W

RAM: 2x 1GB A-DATA 666mhz CL5

VGA: Ati 4850 512.

Η μητρική σου δεν ξέρω καν αν έχει επιλογή για OC. Δεν νομίζω κανείς να έχει πολύ ασχοληθεί με G41 chipset.

Μνήμες δε θες 8GB με τίποτα. Άντε άλλα 2gb αλλά θαύματα δε θα δείς.

Τι θες να κάνεις με το pc? Για παιχνίδια θες σίγουρα κάρτα γραφικών τότε. Καμια 4890 είτε ακόμα καλύτερα 6850.

παιχνίδια κυρίως Fps αραιά και που video(virtualdub nero ερασιτεχνικά) γενικά χρήση multiuser απ ότι είδα εδώ Ga-G41M-Combo overclock problem - Motherboards - Overclocking μάλλον χλωμό to overclocking όσο για μνήμες έχω στο μάτι αυτές RAM KINGSTON HX BLU DDR3 4GB 1333MHz | COSMODATA την στιγμή έχω έναν p d 930 στα 3 ghz me 800 fsb με μια asus p5ld2 se.Δεν έχω δλδ μόνταρει το καινούργιο ακόμα δλδ ερώτημα No 1:θα δω διαφορές στον χρόνο επεξεργασίας video ; ακόμα η κάρτα γραφικών είναι pci express v2.0 κάτι που δεν βλέπω να υποστηρίζει η μητρική από οθόνη έχω την dell ultrasharp 23''. ερώτημα Νο2 θα δω διαφορές στα games δεν περιμένω θαύματα στα 1440χ900 με φιλτρα θα μπορώ να παίζω; το budget είναι περιορίσμενο γύρω στα 200€ μαζί με τις μνημεςκαι εδώ έρχεται το ερώτημα Νο3 μ αυτα τα λεφτά μπορούσα να πάρω κατι καλύτερο(μητρική μνήμες επεξεργαστή);

Οι μνήμες δε κάνουν για την mobo σου.

Σε παρακαλώ πολύ γράφε λίγο πιο σωστά. Παραγράφους κλπ. Έβγαλα τα μάτια μου.

Αν κατάλαβα καλά. Τα παραπάνω parts είναι κομμάτια που δεν έχεις modarei ακόμα? ΕΕΕ βάλτα πάνω ντε...

Θα δείς τρελή διαφορά απο τον P4 σου.

H Οθόνη σου σηκώνει 1920χ1080 και με την 4850 χλωμό σε βλέπω. Βρες μια μεταχειρισμένη 6850 είτε 6870 για να δείς διαφορά.

Η μητρική σου παίζει PCI Express 1 x PCIe x 16, 1 x PCIe x1 και η κάρτα θα παίξει μια χαρά απλά για παιχνίδια είναι λίγο παλιά.

Οι μνήμες δε κάνουν για την mobo σου.

Σε παρακαλώ πολύ γράφε λίγο πιο σωστά. Παραγράφους κλπ. Έβγαλα τα μάτια μου.

Αν κατάλαβα καλά. Τα παραπάνω parts είναι κομμάτια που δεν έχεις modarei ακόμα? ΕΕΕ βάλτα πάνω ντε...

Θα δείς τρελή διαφορά απο τον P4 σου.

H Οθόνη σου σηκώνει 1920χ1080 και με την 4850 χλωμό σε βλέπω. Βρες μια μεταχειρισμένη 6850 είτε 6870 για να δείς διαφορά.

Η μητρική σου παίζει PCI Express 1 x PCIe x 16, 1 x PCIe x1 και η κάρτα θα παίξει μια χαρά απλά για παιχνίδια είναι λίγο παλιά.

συγγνώμη για την διάταξη του κειμένου και τις πολλές ερωτήσεις.Κάρτα λοιπόν βρήκαμε και από μνήμες τι να πάρω έχετε κάτι να προτείνετε;

Οι μνημες γιατι δεν κανουν για την μητρικη του δεν καταλαβα?απλα θα γυρισουν σε 1066 και με overclock θα ανεβουν.εκτος και εαν ειμαι καπου λαθος γιατι μπερδευτηκα απο το ποστ.

μια χαρά δουλεύουν οι 1333 πήρα 2 τέτοιες

RAM DDR3 4GB 1333D3N9 KINGSTON CL9 | COSMODATA

και η mobo ποστάρει χωρίς προβλήματα στα 8gb.

Το μόνο μου πρόβλημα δυστυχώς είναι ότι δεν πουσάρεται ο cpu λόγω περιορισμού τις mobo(μόνο 80 mhz !!!!).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.