kpios894 Ιούλιος 19, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από tyxeros WWW.PLAY247.GR Δες και εδω. Συμφωνώ με tyxeros member...Έχει και μια super προσφορα την HP 945 με 398 ευρώ :banging: αλλά και την Olympus την καινούρια ( C-765 ) με 479 :flower:. Συν τοις αλλοις απο οτι βλεπω ειναι και τοπικό καταστημα που επιθυμεί ο unstoppable...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 19, 2004 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από kpios894 [Σήμερα, στις 21:05] Συμφωνώ με tyxeros member...Έχει και μια super προσφορα την HP 945 με 398 ευρώ :banging: αλλά και την Olympus την καινούρια ( C-765 ) με 479 :flower:. Συν τοις αλλοις απο οτι βλεπω ειναι και τοπικό καταστημα που επιθυμεί ο unstoppable...:clap: 398 τελικη με ΦΑΠΑ!!!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 2, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 ρε παιδια σορυ που ξαναζωντανευω το thread αλλα γιατι κανενας δεν ασχολειται με Minolta????Και γιατι δεν υπαρχει στην ελλαδα??Δεν μιλω για επισημη αντιπροσωπεια απλα ειναι θαυμα αν πετυχεις μαγαζι με μινολτα!Εχω σταμπαρει την Ζ2 αλλα μονο εξωτερικο(nomatica)!!Εδω δεν την βρισκω καθολου και απο τιμες σε αλλα μοντελα ειναι αστα να πανε!!Την εχει βρει κανενας εδω??Και αν εχει κανεις να αντιπροτεινει καποια αλλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 2, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 για ξανακοίτα και στη νομάτικα.....π@π@ρι@ Z2 έχει πάλι....γυρίσαν σε Z1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 2, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Mηπως πηγες στο link μινολτα kai oxi konica-minolta??Παντωςθα επιμεινω!Το σκεφτηκα απο εδω το σκεφτηκα απο κει!Πλεον για μενα δεν αξιζει να παρω κατι αλλο περα απο Ζ2.Ισως την Ζ3 αμα πεσει κοντα 350!!Πολυ φτηνη η Ζ2 και απο φωτογραφιες εχω χορτασει να βλεπω συγκριτικα!!Μονο αμα μου τη βαρεσει και παρω καμμια sony P73 αλλα ειμαι σιγουρος οτι αργοτερα θα κλαιω τα λεφτα που δεν πηρα την Z2!!Αναμονη λοιπον!Μεχρι mail και στη nomatica εστειλα!Επι τη ευκαρια δειτε 2 threads πιο πανω!!Kατι ερωτησεις περιεμενουν απαντησεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 2, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:10] ρε παιδια σορυ που ξαναζωντανευω το thread αλλα γιατι κανενας δεν ασχολειται με Minolta????Και γιατι δεν υπαρχει στην ελλαδα??Δεν μιλω για επισημη αντιπροσωπεια απλα ειναι θαυμα αν πετυχεις μαγαζι με μινολτα!Εχω σταμπαρει την Ζ2 αλλα μονο εξωτερικο(nomatica)!!Εδω δεν την βρισκω καθολου και απο τιμες σε αλλα μοντελα ειναι αστα να πανε!!Την εχει βρει κανενας εδω??Και αν εχει κανεις να αντιπροτεινει καποια αλλη! MINOLTAΓιώργος Φράγγος Χλόης 84-86 και Φαβιέρου Μεταμόρφωση2102855560-70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 2, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ MINOLTAΓιώργος Φράγγος Χλόης 84-86 και Φαβιέρου Μεταμόρφωση2102855560-70 Αυτη η ατζεντα σου ειναι θαυματουργη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 2, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Ότι μπορούμε Βαγγ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Δεν φανταζομαι να ξερεις ποσο εχουν την ζ2??Να δω τι θα απαντησουν και απο nomatica πρωτα!!Μηπως κατα τυχη εχεις να αντιπροτεινεις καποια αλλη εναντι τς ζ2?(μηπως ξεχασα και καμμια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 3, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αν αναφερεσε σε μενα εχω μαυρα μεσανηκτα από φωτογραφικές. Ελαχηστα γνωρίζω ακόμα και για την G5 που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 3, 2004 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Σε σενα αναφερομαουνα ΓιαγκΤ!Οκ παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 28, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Για την HP r707 και την canon A85 τι γνωμη εχετε? γιατι βλεπω ειναι σε πολυ καλες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 28, 2004 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 16:26] Για την HP r707 και την canon A85 τι γνωμη εχετε? γιατι βλεπω ειναι σε πολυ καλες τιμες. για ριξε και μια ματιά στους πιο ειδικους επι του θεματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 28, 2004 Author #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Τους ξερω και τους πιο ειδικους αλλα θελω την δικη σας γνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 28, 2004 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 Θα έπαιρνα την Canon για το φακό και το όνομά της. Αν μπορείς να περιμένεις λίγο να πάρεις την Α95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Αύγουστος 28, 2004 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 H R707 είναι αρκετά καλή περίπτωση. Δεν θα μπορούσα να τη βάλω στις κορυφαίες της κατηγορίας αλλα έχει πολύ φιλικά menu(για αρχάριους) και κάποιες τεχνολογίες που βοηθάνε πολυ άπειρους χρήστες και όχι μόνο. Από την άλλη σαν HP να περιμένεις όχι και τόσο ποιοτική οθόνη, σχετικά αργούς χρόνους και ποιότητα εικόνας καλή αλλά όχι κορυφαία.Για την Canon δεν ξέρουμε ακόμα τπτ αλλά από τις A75&A80 ξέρουμε ότι θα είναι ταχύτατη, και με πολυ καλή ποιότητα εικόνας. Αυτό που δε μου αρέσει στα χαρτιά είναι ότι παρά τα 4ΜΡ ο αισθητήρας είναι πολύ μικρός στις 1/2.7'' επομένως ίσως να έχει αυξημένο θόρυβο ειδικά σε υψηλά ISO. Επίσης έχει σχετικά αδύναμο φλαςΕγώ θα σου πρότεινα τη nikon 4300Canon A80 ενώ αν θες κάτι topgadget με σταθεροποιητη εικόνας και φακό Leica δες τη Panasonic FX5.Στις δυο πρώτες έχεις full ρυθμίσεις ενώ η Panasonic δεν έχει κάποιες απο αυτες αλλά έχει την αίγλη των οπτικών Leica+ την άνεση του σταθεροποιητή σε πολύ μικρό μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Αύγουστος 28, 2004 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2004 αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις προτεινω τη sony cybershot p43 την εχω ενα μηνα περιπου και ειμαι ευχαρηστιμενος χωρις να δωσω και τα φραγκα κατω απο 300Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 26, 2004 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Εγώ πάντως έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα μάλλον Olympus θα πάρω κυρίως λόγω της 2ετής εγγύησης. Δεν την ξαναπατάω εγώ σαν με τη HP. Σκοπεύω μάλλον για την C-460 ΖΟΟΜ που έχει απ'το Πλαίσιο σχεδόν 300 με φάπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ernest Σεπτέμβριος 26, 2004 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Εγώ απέκτησα πριν 10 μέρες την Canon Powershot Α95. Τα λόγια είναι περιττά: άριστη ποιότητα εικόνας, ΠΛΗΡΕΙΣ χειροκίνητες ρυθμίσεις, μεταλλικό σώμα, εκπληκτική αυτονομία με επαναφορτιζόμενες και εξαιρετικό software bundle! Οπου κι αν ψαξει κανεις στο net, είναι προτεινόμενη αγορα με τα χίλια :clap: Στην Ελλάδα βγαίνει 400+ , εγώ απο Γερμανια πλήρωσα 310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Σεπτέμβριος 30, 2004 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2004 Την πήρες από online μαγαζί από τη Γερμανία; Αν ναι μπορείς να μας πεις ποιό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.