DMylonas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2004 Ψάχνω μαγαζί στην Ελλάδα που να έχει μνήμες PC4000 αλλά σε λογική τιμή (κάτω από 160). Αν ξέρετε κάποιο θα ήθελα να μου το προτείνετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 256 ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Ναι μιλάμε για 2x256 να βγαίνουνε 160... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Είμαι λίγο off topic μιας κι είπες για Ελλάδα... αλλά εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις εδώ όπου ακόμα και αν δεν έχεις πιστωτική μπορείς να κάνεις μια κατάθεση σε τράπεζα. 512Mb kit PC4000 Dual Channel - OCZ Performance Τιμή: 162ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 DJD μπορείς λίγο να με βοηθήσεις με το πως και που θα κάνω κατάθεση σε τράπεζα? Από αυτό το μαγαζί είχα πάρει της ADATA αλλά με κάρτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Προχωράς κανονικά την παραγγελία και στο σημείο που σου ζητάει πληρωμή βάζεις το: Lodgment / wire transfer. Θα σου έρθει email με λεπτομέρειες για την παραγγελία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Ρε παιδια συγνωμη για το :OT: αλλα ετσι πληρωσα κ εγω μεσω τραπεζης...στην εμπορικη να πατε γιατι κραταει τα λιγοτερα(15 ευρα) ενω ολες οι αλλες απο 30 κ πανω....κ σημερα μου ηρθε το χαρτι απο το ταχυδρομειο να παω να παραλαβω τις μνημες κ ζητανε αλλα 21 ευρο!Ειναι λογικο αυτο???Αφου τα μεταφορικα δεν τα βαζει το ιδιο το σαιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Τα μεταφορικά έτσι κι αλλιώς είναι μόνο 4 ευρώ από το συγκεκριμένο site για Ευρώπη, οπότε κάτι άλλο αφορά η χρέωση των 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Μήπως είχες επιλέξει την άλλη επιλογή αποστολής που είναι 21-22κάτι εύρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Μήπως είχες επιλέξει την άλλη επιλογή αποστολής που είναι 21-22κάτι εύρω; Μπα οχι,δεν νομιζω!Κανονικα ποσα πρεπει να παρει το ταχυδρομειο???Κ κατι αλλο!Ποια τραπεζα προτεινεται για καρτες μιας χρησης?Αυτες τις δεχονται τα διαφορα σαιτ?η τσου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Το ταχυδρομείο κανονικά δεν πρέπει να πάρει φράγκο....Τα μεταφορικά περιλαμβάνονται στο ποσό που καταθέτεις, πρέπει να λέει ξεκάθαρα το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας πόσα χρήματα και γιατί, πρέπει να καταθέσεις.Αν θυμάμαι καλά, ένα παλικάρι είχε πρόβλημα από τις visa "μιας χρήσης" δεν την δεχόταν το online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 16, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Αυτό με τα 21 από τα ΕΛΤΑ είναι καινούριο? Α, τώρα κατάλαβα... Βασίλη πόσο καιρό έκανε για να σου έρθει ειδοποίηση? Πες γιατί παίζει πουστιές με τα ΕΛΤΑ μου φαίνετε.....Γιατί το λέω. Εμένα ο πατέρας μου παρέγγειλε ένα βιβλίο από Αμερική (στρατιωτικού περιεχομένου) και έκανα 1,5 μήνα να έρθει. Όταν ήρθε το ειδοποιητήριο (μετά τον 1,5 μήνα) από τα κλεψω-ΕΛΤΑ, του βάλανε 15 αποθηκευτηκά γιατί έμεινε περισσότερο από 15 μέρες στις αποθήκες των ΕΛΤΑ. Η πλάκα ήταν ότι ο μπεκρής ο ταχυδρόμος έφταιγε που δεν έφερε το ειδοποιητήριο στις 20-30 μέρες.Για δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 @LOοοοοοοοοοοοοοοοοοL στον εαυτο μου! Ειμαι πολυ $&%(^%*&^%^$&( τελικα...!Ακυρα τα 21 ευρα!Σεν ελεγε 21 ευρο τελικα........ελεγε Ζ Ι Ε....κ οταν πηγα εκει τους ρωτησα τι ακριβως γινεται κ συμβαινει αυτο κ αυτη εκει εκατσε κ κοιταξε κ μου ειπε τι ακριβως ελεγε,γιατι παραξενευτηκε κ αυτη κ το ειχαν γραψει σε λαθος μερος το ΖΙΕ....παντως φαινοταν για 21Ε!ΛΟΛ... ΕΠΙΣΗΣ μου ειπε οτι συμφωνα με την νομοθεσια της Ε.Ε δεν επιτρεπεται να σε χρεωνουν για πληρωμες με ευρω μεσα στις χωρες που ανοικουν στην ζωνη των ευρω κ ειναι παρανομο αμα γινει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Aν δεν εχεις βρει ακομα υπαρχει η value and price δεν εχει ακομη σαιτ εγω απο κει πηρα τις δικες μου σε πολυ καλη τιμη ειναι αθηνα στην αγια παρασκευη και σωστοι ανθρωποι να συνεννοηθεις και σωστες τιμες οταν το pc memory τις ειχε 370 ευρω εγω τις πηρα 410 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Τελικά έβαλα την πιστωτική του πατέρα μου..... και σε 6 μέρες είχα 2x256 A-DATA PC4000 από pc mem up..... με μόνο 134!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Χεχε, καλορίζικες... περιμένουμε εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Θα τις έχω στα χέρια μου την Κυριακή 1/8... Τώρα τις "στρώνει" ο πατέρας μου..... Θα φτιάξω αναλυτικό review..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 31, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Καλοριζικες :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.