Ashmedai Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2012 Παιδια καλησπερα/καλημερα.Εχω ενα προβλημα με ενα router Cisco small business.Για την ακριβεια το μοντελο ειναι το WRV210.Η ερωτηση μου λοιπων ειναι πως το σηνδεω το ριμαδι????Ξερω οτι πρεπει να εχω ειδη ενα Internet router kai γ αυτο χρησιμοποιο το παλιο μου,πως θα κανω την γεφιρωση οστε το CISCO να μου παραιχη internet??? ας μου εξηγισει καποιος σας παρακαλω ολοι την διαδικασια δεν εχω οιδεα πως και τι κανουμαι!!! Υ.Γ:Σηγγνομη για την γλωσσα μου εχω δησλεξια ευχαριστω!!:wall::wall: (ΑΦΟΡΑ μονο του moderator tou site καταλαθοσ δημοδιευσα αλου το θεμα ομως τορα βρηκα το σωστο και σηγγνομη για την αφιριμαδα μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 τι ακριβως θελεις να κανεις?εχεις ηδη και αλλο ρουτερακι?κανε μια αναλυση. VPN θελεις να στησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 12, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Σβήνεις τα πάντα cisco, PCs, και το internet router σουΣυνδέεις την μια άκρη του Ethernet καλωδίου που πρέπει να είχε μαζί το cisco σε μια από τις ethernet πορτες του cisco που έχει στο πίσω μέρος του και είναι αριθμημένες από 1 - 4 (βρίσκονται στην δεξιά πλευρα του) και την άλλη άκρη σε μια κάρτα δικτύου ενός υπολογιστή.Συνδέεις πάλι με Ethernet καλώδιο το internet router σου με το Internet port του cisco στην πίσω πλευρά τουΤο κίτρινο καλώδιο πάει στο internet router το μπλε στο pc σου.Συνδέεις την τροφοδοσία του cisco στο ρεύμα.Ανάβεις το internet router σου και τον υπολογιστή που σύνδεσες πριν.Ανοίγεις firefox, internet explorer,chrome ή οποιοδήποτε browser στον υπολογιστή και γράφεις h t t p://192.168.1.1• User name: admin (όνομα χρήστη)• Password: admin (κωδικός χρήστη)Για τις ρυθμίσεις διάβασε το βιβλιαράκι που έχει μαζί το cisco.Κοίτα εδώhttp://www.cisco.com/en/US/docs/routers/csbr/wrv210/quick_start/guide/WRV210_QSG_78-19169.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashmedai Μάρτιος 12, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Τα εχω κανει ακριβος αθτα και σε ευχαριστω εκτο προτερων,το προωλημα ειναι οτι πρεπει να να το κανω bridje τo ενα router για να μου δωσει internet αλα δεν θιμαμαι τον τροπο που πρεπει να βαλω της IP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 12, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 μπήκες στο h t t p://192.168.1.1 για το cisco?• User name: admin (όνομα χρήστη)• Password: admin (κωδικός χρήστη)Eκεί πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις που έχει τώρα το internet router σουΔεν χρειάζεται να κάνεις bridge τουλάχιστον το manual δεν λέει κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashmedai Μάρτιος 13, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Παιδια το προβλημα μολις το ελλυσα,σας υπερ ευχαριστο για την βοιθεια σας!!!!:lock::lock::lock::magic::magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.