Jump to content

προβλημα με asus p6x58d premium και μνημες

fatalara

Recommended Posts

καλημερα παιδια , ζητω τα φωτα σας σε προβληματακι που εχω σχετικα με τη μητρικη του τιτλου και κατι μνημες της kingston. αφου εχω τσεκαρει τα παντα για το αν υπαρχει θεμα σημβατοτητας στην σελιδα της asus και βαση παντα το qvl της εταιριας οι μνημες μπορουν να μπουν στη μητρικη σε 6 dimm των 4 γιγα για να πιασουμε τον στοχο τον 24 γιγα (μην ρωτατε τι τα θελω...γιατι ετσι :baby:) το προβλημα τωρα ειναι οτι οταν εβαλα πανω και τα 6 dimm και ανοιξα το pc μετα απο 2-3 sec εσβησε μετα ανοιξε παλι, ξαναεσβησε και μετα ξανα ανοιξε κανονικα. κατα τη διαρκεια αυτου του αστειου το κοκινο φωτακι διπλα στις μνημες ηταν ανοιχτο εκτος απο την τελευταια φορα που ξεκινησε κανονικα να δουλευει. μετα το σοκ πηγα να δω ποση ραμ εγραφε το pc και ελεγε 16 γιγα και οχι 24. τα παντα ολα εχουν γινει uptade στο pc bios drivers κλπ. αυτο που εκανα εγω ηταν το εξης εβαζα τα dimm ενα ενα μεχρι τα 16 ολα καλα, στα 20 τα διαβαζε αλλα ελεγε οτι μονο τα 16 μπορουσα να δουλεψω και μολις εβαζα και το τελευταιο γινοταν αυτο που αναφερω πιο πανω. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.