^MaC^ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 Ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον μπορεσει να με διαφωτισει γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος τον τελευταιο καιρο, καθ'ότι σε αγνια επισης...λοιπον, τον ερχομενο Σεπτεμβρη, ειναι στα σχεδια μου να φτιαξω ενα νεο μηχανιμα , με κυριο στοχο το μεγεθος, παραλληλα με τις επιδοσεις....Χανοντας τιν μπαλα τον τελευτεο καιρο με τις αλλαγες, σοκετ, τσιπσετ κλπ, εχω μπερδευτει...Στο μυαλο μου αρχικα ειχα την ιδεα ενος shuttle καθότι ολοκλρηρομενο σαν λυση, αλλα δεσμευτικο σαν αποδοσεις...Αργοτερα ειδα ενα κουτακι μεγεθους shuttle xpc , της antec (aria) ... το οποιο ομως δεχεται μΑΤΧ μητρικες.. Συμφωνα με τις εξεληξεις , τι θα προτεινατε , ενα συστημα 754 ή 939 , δλδ, ----> http://eu.shuttle.com/sk83g.htm#sk83g ,πχή καποιο custom μηχανιμα ειτε 754 ή 939, με μΑΤΧ μητρικη? πιστευω πως και ποιο καινουργιο shuttle xpc να βγει μεχρι Σεπτεμβρη δεν θα ειναι και πολυ αναβαθμησιμο, αλλα ωστοσο δεν εχω βρει ακομα και κατι καλο σε μΑΤΧ μητρικες...αν υπαρχει κατι υπ'οψην με 3+ SATA , ισως 939 και PCI express θα βοηθουσε... διαφορετικα και 754 , με 3+SATA , και 250GB καλο θα ηταν πιστευω... με μελλοντικες προοπτικες αναβαθμισης..αν υπαρχει επισης και σε οnline shop απο uk , θα ηταν ακομα καλυτερα..ευχαριστω και παλι..
RootX Ιούλιος 16, 2004 #2 Ιούλιος 16, 2004 Γνώμη μου, αν σε παίρνει οικονομικά, πήγαινε για 939.μΑΤΧ μητρική και αναβάθμιση, συνήθως δεν συμβαδίζουν. Πόσο περιοριστικό είναι το μέγεθος ώστε να θυσιάσεις επεκτασιμότητα και καλύτερη επιλογή υλικών ?
^MaC^ Ιούλιος 16, 2004 Author #3 Ιούλιος 16, 2004 θα περιμενω πολυ υποψιαζομαι για 939, καθοτι τωρα αρχιζουν και γινονται αξιολογες προσπαθειες για 754 σε μΑΤΧ ...απλα θελω να σταματισω να ασχολουμαι πλεον με το λουκι , του μεγαλου PC ,καθοτι αβολο... στη μεταφορα (ενα cube pc περα απτο design του χωραει ανετα σε μια βαλιτσα ) και της συνεχους μανιας αναβαθμισης που λιγο πολυ ολους μας διακατεχει..Με αυτο το σκεπτικο , θελω κατι μικρο ,για να το φερνω ελλαδα οταν ερχομε , και δυνατο επισης για τη σχολη, και το πανεπιστημιο,και επεκτασιμο πολυ αργοτερα οταν δεν θα με καλυπτει που κακα τα ψεματα θα παραμενει ανοιχτο 24/7 .... Επιπλεον αυτον τον χαμο πανω στο γραφειο , με το tower, την οθονη, τα καλωδια, 1000 μυρια κακομιρια ... δεν τον αντεχω αλλο... Τι να κανουμε? με εχουν πιασει τασεις μινιμαλισμου.... :confused:
RootX Ιούλιος 16, 2004 #4 Ιούλιος 16, 2004 Την λύση ενός όμορφου desktop την αποκλείεις?Πχ κάτι σαν και αυτό το θεωρείς υπερβολικά μεγάλο γι'αυτό που θες να φτειάξεις?
^MaC^ Ιούλιος 16, 2004 Author #5 Ιούλιος 16, 2004 Εχω κοιταξει αρκετά HTPC στυλ κουτια, και desktop.. το προβλημα ειναι το μεγεθος παλι...δεν χρειαζομε κατι παραπανω, απο 2 pci , 1 agp h pci-x , 1x 5,25 kai 2x 3,5 ... και εφοσον αυτα στοιβαζονται σε μΑΤΧ δεν θα με ενδιεφερε κατι μεγαλυτερο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.