Jump to content

H δικαιολογία που χρειαζόμασταν...!

Shaman

Recommended Posts

Για πλάκα ήταν η απάντηση. (άσχετα που η προηγούμενη ήταν η δικιά σου) Πάει σε όλους εμάς που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα γούστα μας.

Μιας που το έθεσες, δεν νομίζω ότι για 3 remote θες 3 οθόνες. Εκτός αν έχεις 3 ποντίκια (με 3 δείκτες στην οθόνη), 3 χέρια και multitasking εγκέφαλο. Μία οθόνη με επικαλυπτόμενα παράθυρα είναι αρκετή.

Χρειαζονται. Ειδικα αν δεδομενα απο το ενα session χρειαζονται στα αλλα 2, ειναι must.

Οχι οτι δεν τα βγαζεις περα, αλοιμονο...Απλα λεμε οτι κανει την δουλεια παρα πολυ πιο γρηγορη και ξεκουραστη !

H αληθεια ειναι οτι στο γραφειο κ μενα μου "χρειαζεται" ενα ακομα μονιτορ, ωρες ωρες εχω καμια 10ρια tasks σε εκρεμμοτητα κ πηδαω απ το ενα στο αλλο.

Κανει τη ζωη ποιο ευκολη, τα λεφτα τις δε θα τα βγαλει μαλλον ομως :p

Τωρα που θα βγουν IPS με 120Hz θα εχω μια δικαιολογια για αναβαθμιση στο σπιτι κ μεταφορα τις "παλιας" στο γραφειο! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.