AnimaTronic Απρίλιος 9, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Θα με ενδιέφερε σε PCI καρτούλα δεν θέλω απλά να έχω και κάτι ακόμα στο γραφείο...Τα καλύτερα value for money mοnitor ποιά έιναι κατά την γνώμη σας;; και καμιά πρόταση εκτός από την ASUS σε φτηνούλα Creative Χ-Fi πάλι για value for money kαταστάσεις; Η να πάω για την ASUS Xonar? Noob alert όπως καταλαβαίνετε Thank you!!!! Για τα ηχεία που έχεις, θα σου προτείνω μια καρτούλα που παίζει πραγματικά πολύ καλά (υποκειμενικά πάντα), παρόλο που δε της φαίνεται. Creative x-Fi Go! Pro Link Προσωπικά έχω τη non Pro (έχουν διαφορά στο software) και παίζει πολύ καλά (υποκειμενικά πάντα). Την τοποθετείς σε μια υποδοχή USB στο πίσω μέρος του case σου και την "ξεχνάς". Μετά την αγορά της κάρτας που σου ανέφερα παραπάνω, την έχω μετακομίσει στο laptop, σε συνδυασμό με ακουστικά. Προσοχή στο οτι είναι δικάναλη κάρτα (2.0 ή 2.1 ηχεία). Σχετικά με ηχεία monitor που αναφέρεις, δώσε ένα budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 9, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Για τα ηχεία που έχεις, θα σου προτείνω μια καρτούλα που παίζει πραγματικά πολύ καλά (υποκειμενικά πάντα), παρόλο που δε της φαίνεται.Creative x-Fi Go! ProLinkΠροσωπικά έχω τη non Pro (έχουν διαφορά στο software) και παίζει πολύ καλά (υποκειμενικά πάντα). Την τοποθετείς σε μια υποδοχή USB στο πίσω μέρος του case σου και την "ξεχνάς". Μετά την αγορά της κάρτας που σου ανέφερα παραπάνω, την έχω μετακομίσει στο laptop, σε συνδυασμό με ακουστικά.Προσοχή στο οτι είναι δικάναλη κάρτα (2.0 ή 2.1 ηχεία).Σχετικά με ηχεία monitor που αναφέρεις, δώσε ένα budget.Σε ευχαριστώ πολύ θα προτιμήσω κάτι σε PCI...σχετικά με το budget μέχρι 300... αν και η αίσθησή μου είναι ότι θα είναι ακριβότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Απρίλιος 9, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 ...σχετικά με το budget μέχρι 300... αν και η αίσθησή μου είναι ότι θα είναι ακριβότερα...Σου παραθέτω μερικά μοντέλα για τα οποία ακούγονται και γράφονται καλά λόγια, ώστε να ξεκινήσεις το ψάξιμο στο net:FOSTEX PM-04 N (τιμή ζεύγους)BEHRINGER TRUTH B1030A (τιμή ζεύγους)YΑΜΑΗΑ HS50M (τιμή τεμαχίου)KRK RP5 ROKIT G2 (τιμή τεμαχίου)M-AUDIO BX5 D2 (τιμή ζεύγους)SAMSON RESOLV A5 (τιμή ζεύγους)PRODIPE PRO RIBBON 5 (τιμή ζεύγους)(Τα καταστήματα είναι ενδεικτικά)Όλα τα παραπάνω είναι active, nearfield monitors με 5ιντσο woofer (4ιντσο για τα Fostex) και tweeter. Υπάρχουν και μεγαλύτερα φυσικά, τα οποία κατεβαίνουν πιο χαμηλά σε Hz (μπάσα).Στο Thomann / Studio and Recording Equipment μπορείς να δεις μεγάλη ποικιλία τόσο από active nearfield monitors, όσο και απο κάρτες ήχου (audio interfaces). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 9, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 με λίγα παραπάνω πας σε behringer 3031A, στο σύνολο υπολόγισε ότι θες κονσόλα (έστω μια των 50-60Ευρώ), συν καλώδια. Κάρτα ήχου σε τέτοιο setup θα επέλεγα ESI Juli@ (την έχει στο thomann). Εναλλακτικά μια ASUS που είχα γράψει πριν η presonus firewire η ESI Duafire Firewire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.