astrovasilis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2012 Καλησπερα, Αυτη τη καρτα ASUS Xonar DX 7.1 μπορω να τη βαλω σε αυτη τη μητρικη; DFI M3H5 790FX.. DFI LANPARTY DK 790FXB-M3H5 - ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 την εβαλες?ειδες διαφορα απο την onboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 την εβαλες?ειδες διαφορα απο την onboard?Ψήνομαι και εγώ για αγορά κάρτας ήχου - ακρόσαση μουσικης 90%- και θα θελα να μου πείτε την γνώμη σας συμφουριτές άν αξίζει η επένδυση για αγορά ήχουηχειάκα τα harman soundsticks - με αρέσε το desιgn αν και θα τα ήθελα ποιο δυνατά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 από την onboard σίγουρα έχει διαφορά, πολλοί που ασχολούνται λένε την DS Καλύτερη (PCI σκέτη), λόγω ADC & DAC της wolfson αλλά δεν έχει την ίδια απόδοση στα db. Αν είχε βγάλει κάποια DX με wolfson ic και είχε την ίδια ενίσχυση σε πυκνωτές και db δεν θα είχα καμία αμφιβολία ότι θα κόντραρε και κάρτες των 200Ευρώ, αλλά και για τις τιμές τους είναι άριστες παρόλα αυτά, είτε DS αγοράσεις είτε την DX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 από την onboard σίγουρα έχει διαφορά, πολλοί που ασχολούνται λένε την DS Καλύτερη (PCI σκέτη), λόγω ADC & DAC της wolfson αλλά δεν έχει την ίδια απόδοση στα db. Αν είχε βγάλει κάποια DX με wolfson ic και είχε την ίδια ενίσχυση σε πυκνωτές και db δεν θα είχα καμία αμφιβολία ότι θα κόντραρε και κάρτες των 200Ευρώ, αλλά και για τις τιμές τους είναι άριστες παρόλα αυτά, είτε DS αγοράσεις είτε την DX.Σε ευχαριστώ πολυ!Τα ηχεία δεν παίζουν ρόλο; Τα harman θα δέιξουν την διαφορά ή θα πρέπει να πάς σε καλύτερης ποιότητας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ναι, με τα harman θα τη καταλάβεις τη διαφορά. Αν θες ακόμη καλύτερα ηχεία πας σε studio monitor (500άρι και άνω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Αν και ειμαι ασχετος, αν ειναι να δωσει 150-200 ευρω δεν ειναι καλυτερα μια essence STX ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Σε ευχαριστώ πολυ!!! Γενικά είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα τους και δεν είναι καιρός για έξοδα.. .Ποια θα συνιστούσες για σε monitor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Αν και ειμαι ασχετος, αν ειναι να δωσει 150-200 ευρω δεν ειναι καλυτερα μια essence STX ?Είναι πολύ φθηνότερη, της τάξης των 60 ευρώ και με ψήνει... για 150 κάρτα δεν μπορώ να δώσω τώρα και πιστεύω οτι αν θέλει κάποιος καλό ήχο θα πρέπει να κοιτάξει προς ενισχυτή και ηχεία μεριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Για ποιοτητα εχω τα superlux τα γνωστα φτηνα ακουστικα, για ηχεια δεν γνωριζω να σου πωΤωρα σε Monitor ηχεια, αγορασε ο διπλανος μου τα behringer ms 40 και ειναι τρελα, αμα μπορεις παρε αυτα η τα maudio που βλεπω αντιστοιχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Απρίλιος 8, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Τελικα παιδια πηρα μεταχειρισμενη την Creative X-FI Platinum Fatality Chapion Series και ΝΑΙ μπορω να πω σε σχεση με το ALC 885 καμια ομοιοτητα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Τελικα παιδια πηρα μεταχειρισμενη την Creative X-FI Platinum Fatality Chapion Series και ΝΑΙ μπορω να πω σε σχεση με το ALC 885 καμια ομοιοτητα.....Αν θυμαμαι καλα εχεις ακομα τα G 51 η αλλαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Απρίλιος 8, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 εχει δοκιμασει κανεις την dx σε z5500 γιατι το ψηνω?επισης θελει +τροφοδοσια ρευματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 τα z5500 ειναι ετσι και αλλιως χαλια μεινε με Onboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Απρίλιος 8, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 [MENTION=4728]Billys[/MENTION] Τα G51 εχω τωρα..Οσον αφορα τα Ζ5500 γνωστος τα εχει με ΑLC 892 και Ζ 906 ( παρομοια με 5500 ) μεσω οπτικης ( καλυτερα απο αναλογικο ) και εχει βαλει εκεινο το ενιχνυτικο της ALC 892 ΤΗΧ trou studio πως το λενε τελως παντως.... και ειναι αρκετα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 8, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Μαπες ειναι αμα ακουσεις μονιτορ ηχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Απρίλιος 9, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Πολύ καλή περίπτωση κάρτας ήχου για ηχεία 2.0 ή 2.1 είναι η Creative x-Fi HD USB. Την αγόρασα πρόσφατα και σύνδεσα πάνω της τα M-Audio BX5a Deluxe. Ο ήχος της είναι πάρα πολύ καλός (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά).LinkΤην παρήγγειλα από το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και δε μπόρεσα να την εντοπίσω αλλού και υπολόγιζα να έρθει σε κάνα μήνα, αλλά τελικά ήρθε σε 3 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liar_man Απρίλιος 9, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Πολύ καλή περίπτωση κάρτας ήχου για ηχεία 2.0 ή 2.1 είναι η Creative x-Fi HD USB. Την αγόρασα πρόσφατα και σύνδεσα πάνω της τα M-Audio BX5a Deluxe. Ο ήχος της είναι πάρα πολύ καλός (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά).Link Την παρήγγειλα από το συγκεκριμένο κατάστημα, μιας και δε μπόρεσα να την εντοπίσω αλλού και υπολόγιζα να έρθει σε κάνα μήνα, αλλά τελικά ήρθε σε 3 μέρες. Θα με ενδιέφερε σε PCI καρτούλα δεν θέλω απλά να έχω και κάτι ακόμα στο γραφείο... Τα καλύτερα value for money mοnitor ποιά έιναι κατά την γνώμη σας;; και καμιά πρόταση εκτός από την ASUS σε φτηνούλα Creative Χ-Fi πάλι για value for money kαταστάσεις; Η να πάω για την ASUS Xonar? Noob alert όπως καταλαβαίνετε Thank you!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 9, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.