Jump to content

Αγορά βάσης τοίχου (???)

guardianhelm

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω σκοπό να πάρω μία dell u2312hm (ελπίζω να είναι καλή) αλλά θέλω να την στερεώσω στον τοίχο. Την βάση θα την προτιμούσα αν ήταν όσο το δυνατόν πιο κρυφή γίνεται και χωρίς να απέχει η οθόνη από τον τοίχο πολύ. Επίσης με ενδιαφέρει μόνο να πηγαίνει η οθόνη πάνω-κάτω και να κάνει και το pivot. Έψαξα λίγο αλλά χάθηκα. Υπάρχει κάποια εμπειρία από εσάς; Έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ...

Δεν είμαι σίγουρος. Η 2412m πάντως έχει 100x100 και αν δεν κάνω λάθος το ίδιο έχει και η 2311h. Στο site της η dell δεν γράφει κάτι. Με μια αναζήτηση (δεν ήξερα ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι vesa) πρόσεξα στο review που της έκανε το tftcentral το παρακάτω:

VESA Compatible Yes 100mm

Στη wikipedia είδα ότι υπάρχει και 200x100, αλλά υποθέτω πως στο tftcentral αναφέρονται στο 100x100. Κάνω λάθος;

οχι δεν κανεις λαθος απ οτι ειδα και γω το vesa της ειναι 100x100,

και γω εχω την u2311h και νομιζω οτι εχω και γω το ιδιο vesa και ψαχνω για βαση

απ οτι ειδα λιγο μια καλη που μου αρεσε ειναι αυτη

HAMA 49528 LCD/ PLASMA WALL BRACKET VESA 200 BLACK - ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ TV - E-SHOP.GR και

Βάση στήριξης για οθόνες LCD μέχρι 23" (TVS-LCD 110B/HQ)

και ταιριαζουν με το vesa της

Δε βρήκα κάποια που να κινείται πάνω κάτω παράλληλα με τον τοίχο, αριστερά δεξιά και να κάνει pivot. Ζητάω πολλά ίσως, αλλά με κόβω για καμία παραγγελία από κανέναν σιδερά:)

δες αυτες που εστειλα εχει πολυ πραμα

δες αυτες που εστειλα εχει πολυ πραμα

Τις είδα και τις ξαναβλέπω μήπως και μου ξέφυγε καμία. Αλλά νομίζω δεν έχει κάποια που να έχει και τα τρία μαζί. Ίσως και να έχει αλλά δε μπορείς σε κάποιες να καταλάβεις τι εννοεί όταν λέει περιστροφή αριστερά δεξιά (αν εννοεί pivot δηλαδή). Κάποιες πρέπει να τις δεις από κοντά ή να πάρεις τηλέφωνο να σου εξηγήσουν. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

Αυτή ας πούμε μπορείτε να καταλάβετε τι κινήσεις κάνει; Σύμφωνα με την περιγραφή κάνει τα πάντα.

Εμένα με ενδιαφέρει να κάνει σίγουρα τις εξής κινήσεις η βάση.

1.

monitor-u2312hm-pdp-3.jpg

2.

c01124969.gif

Οι κινήσεις που φαίνονται στο παρακάτω βίντεο δε με ενδιαφέρουν τόσο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DVwZyl2uKao]Modular Pole System: Monitor Tilt and Swivel - YouTube[/ame]

Απλά το πρόβλημα είναι ότι από τις φωτογραφίες δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κινήσεις κάνουν.

1.

2.

c01124969.gif

Απλά το πρόβλημα είναι ότι από τις φωτογραφίες δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κινήσεις κάνουν.

Εσύ πας για βάση με 5+ κινήσεις. Αυτό που θες είναι λογικά πανάκριβο. Έψαχνα για το δωμάτιο βάση που να κάνει το λιγότερο δύο κινήσεις γιατί πχ θέλω να κουνάω την TV περισσότερο απο 20 μοίρες που δίνουν οι κλασσικές.

1.

2.

c01124969.gif

Δες εδω πιστεύω οτι αυτό ψάχνεις και επίσης πάρε τηλέφωνο στο site που σου έδωσε ο [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] και εξήγησέ τους

τι ζητάς

Εσύ πας για βάση με 5+ κινήσεις. Αυτό που θες είναι λογικά πανάκριβο. Έψαχνα για το δωμάτιο βάση που να κάνει το λιγότερο δύο κινήσεις γιατί πχ θέλω να κουνάω την TV περισσότερο απο 20 μοίρες που δίνουν οι κλασσικές.

Γιατί 5+; Η ρύθμιση ύψους και το pivot με ενδιαφέρει μόνο.

Δες εδω πιστεύω οτι αυτό ψάχνεις και επίσης πάρε τηλέφωνο στο site που σου έδωσε ο @hayabusa και εξήγησέ τους

τι ζητάς

Πράγματι, αυτό λογικά μου κάνει, αλλά δεν αναφέρεται η τιμή :( Επίσης θα ήθελα να το δω από κοντά, αλλά μάλλον ζητάω πολλά, ε; Λέτε να είναι ακριβό;

Τηλέφωνο τους πήρα, αλλά η κοπέλα που απάντησε μάλλον δεν ήξερε τι είναι το pivot και δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Εξυπηρετικότατη βέβαια.

H αλήθεια είναι ότι αν μπορούσα θα έβγαζα το πάνω κομμάτι της βάσης που δίνει η dell και θα βίδωνα εκείνο στον τοίχο, αφού όλη η λειτουργικότητα που χρειάζομαι βρίσκεται εκεί. Οπότε βραχίονες και τέτοια δεν με νοιάζουν. Δεν βρίσκω όμως κάτι πιο απλό από αυτό που είπε ο xlink (Επισυνάπτω το κομμάτι που με ενδιαφέρει)

Ευχαριστώ για την υπομονή σας...

post-21724-1416075923,2016_thumb.png

Αυτό που εχει το λινκ που σου έδωσα κοστίζει περίπου 125 λίρες Αγγλίας

δες εδω (ειναι η εταιρεία που έχει τα προϊόντα της Ergotron,πάρε τους ένα τηλέφωνο και πές τους τι ζητάς ή πέρνα απο εκεί εάν είσαι Αθήνα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.