Jump to content

Βοήθεια για επιλογή κομματιών

Grim95

Recommended Posts

Ακομή μια φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας.

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/new-rig-d-103478.html

θέλω να μου προτείνεται κομμάτια για αυτο το rig μιας και εγώ δεν έχω ακουμπήσει τα χέρια μου σε watercooling. :hang3:

Aπο Αγγλία , καπου στα 40-50...

Σαν πολλα μου φενοντε εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσα?

Παντως με αυτα τα λεφτα πανω κατω μπορεις να βρεις καινουριο Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-Supreme HF Acetal universal (775/1156/1366/AM2/AM3/939/XEON) EK Water Blocks EK-Supreme HF Acetal (775/1156/1155/1366/2011/AM2/AM3/939/XEON) 10335

που ειναι αρκετα αξιολογο wb οποτε δεν ξερω απλα ξανα δες για μεταφορικα γιατι μου φενοντε υπερβολικα πολλα (δες αν μπορουν να στο κανουν αποστολη με απλο ταχυδρομειο - γιατι τετοια τιμη μαλλον για κουριερ πρεπει να ειναι )

Υπερβολικα ειναι τα μεταφορικα. Πανε να βγαλουνε καμια λιρα οι γελοιοι !!!!

Για να καταλαβεις παραγγειλα μπαταρια για το λαπτοπ απο εκει και μεταφορικα χρεωσαν 17 λιρες γιατι ειναι ηδη βαρυ !

Mηπως εβρισκε πουθενα ? γιατι αν ειανι ετσι δεν ειναι θεμα ψυκτρα μονο αλλα συμβατοτητας με τη μητρικη που μιλαμε για τελειως διαφορετικο πραγμα

Παντως οι περισσοτερες ψυκτρες που δοκιμασα δεν μπαινουν με τι διαταξη που μπαινουν στις μητρικες Intel αλλα οριζοντια

EDIT

Ποσα λεφτα και σε τι θελεις να βαλεις νερο ?αν θες να βαλεις και στη καρτα δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις fullcoverwaterblock γιατι πρεπει να εχει costum pcb , για να μην ψαχνω review για το κουτι σου πες μας τι θεσεις για ψυγεια εχει για να ξερουμε τι να βαλουμε

Mηπως εβρισκε πουθενα ? γιατι αν ειανι ετσι δεν ειναι θεμα ψυκτρα μονο αλλα συμβατοτητας με τη μητρικη που μιλαμε για τελειως διαφορετικο πραγμα

Παντως οι περισσοτερες ψυκτρες που δοκιμασα δεν μπαινουν με τι διαταξη που μπαινουν στις μητρικες Intel αλλα οριζοντια

EDIT

Ποσα λεφτα και σε τι θελεις να βαλεις νερο ?αν θες να βαλεις και στη καρτα δεν ξερω κατα ποσο θα βρεις fullcoverwaterblock γιατι πρεπει να εχει costum pcb , για να μην ψαχνω review για το κουτι σου πες μας τι θεσεις για ψυγεια εχει για να ξερουμε τι να βαλουμε

Καλήτερα κοίταξε ένα review διότι δεν ξέρω αν αυτες οι θέσεις ειναι αρκετές για radiator,και για κομμάτια θέλω CPU-GPU και λευτά περίπου στα 200.

Καλήτερα κοίταξε ένα review διότι δεν ξέρω αν αυτες οι θέσεις ειναι αρκετές για radiator,και για κομμάτια θέλω CPU-GPU και λευτά περίπου στα 200.

Και cpu και gpu με 200 ξεχνα το ισως αν τα στριμοξουμε λιγο με καινουρια μονο για cpu βγει στο 200αρι για καρτα οπως σου ειπα για full cover block δεν ξερω γιατι η καρτα σου ειναι με custom pcb αλλα και ενα full cover block για τη καρτα κοστιζει 65-90 ευρω αρα δεν βγαινεις . . .

αρχικα με γυρω στα 200 ευρω μπορεις να δεις σε κατι τετοιο

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Set S.939/AM2/AM3

ριξε μια ματια και εδω

αλλα οπως ειδα στο νετ με ελαχιστο ψαξιμο δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις 3πλο ψυγειο στο κουτι σου

λενε για 1 διπλο ψυγειο στην επανω μερια (εξωτερικα του κουτιου κατω απο το πλαστικο στα review) , εσωτερικα πανω απο τη μητρικη πρεπει να ειναι πολυ οριακα οπως το βλεπω - αλλα και να χωρεσει 3πλο ψυγειο δεν ξερω αν ισως χρειαστει κοψιμο για να περνει αερα ο 3ος ανεμηστηρας αλλα δεν ξερω κιολας αν χωρανε 3ις ανεμηστηρες στη πανω μερια κατω απο το πλαστικο καπακι που εχει

Αν δεν εχεις πολους δισκους μπορεις να βγαλεις τελειως το hdd cage και να βαλεις 180 η 200 ψυγειο μπροστα και ενα επανω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εφικτο

παντως υπαρχει παντα η επιλογι το120 ψυγειο πισω στον ανεμηστηρα που βγαζει συνηθως αερα

Θα μπορούσα να βγάλω τον ανεμιστήρα πάνω απο την μητρική , και να κόψω το κενό αναμέσα ώστε να μεγαλώσει ο χώρος,σε 3 λεπτα βάζω και 2 φωτο.

P3123939.jpg

P3123940.jpg

P3123943.jpg

Σου ειπα οτι επειδη δεν εχω δει καν το κουτι δεν μπορω να σου κατι σιγουρα δεν καταφερα να βρω καποιο worklog με το κουτι σου για να δω τι παιζει

Το κουτί σου έχει θέματα χώρο για υδρόψυξη δυστυχώς.

Όπως το βλέπω και χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί κανείς δεν έχει worklog για το συγκεκριμένο case.

Fan:

1x 230mm (front, White LED),

1x 230mm (lid)

1 x 140 mm (rear)

2x 140 / 120 mm (lid, optional, instead of 230 mm)

1 x 120 mm (rear, optional, instead of 140 mm)

4x 120 mm / 1 x 180 - 230 mm (left side panel, optional)

1 x 140 / 120 mm (bottom, optional)

2x Fan Controller 3x (max. 40 Watt)

Πάνω μπαίνει 2πλό ψυγείο 2x140 αντί για τον 230άρι ανεμιστήρα. Με κόψιμο και χάσιμο του πρώτου 5.25 ίσως μπαίνει και τριπλό αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δεν το δω.

Αν βγάλεις τα cages μπαίνει διπλό κάτω 2x140.

Θέλει όμως μέτρημα για να δείς αν σε παίρνει και στο ύψος.

Δε κοιτάς καλύτερα να τα βγάλεις εκτός κουτιού? Απο πάνω ή στο πλάϊ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.