mchls Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2012 Οι περιπτώσεις προβληματικών ζευγαριών, των οποίων το ένα μέλος παίζει ΜΜΟ και το άλλο όχι, είναι πολλές. Ποια είναι η λύση; Να παίζουν και οι δύο! Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Brigham, τα ΜΜΟRPG μπορούν να βελτιώσουν τις συζυγικές σχέσεις, ειδικά αν και τα δύο μέλη του ζευγαριού είναι gamers και αλληλεπιδρούν στα παιχνίδια. Αντίθετα, αν μόνο το ένα μέλος είναι gamer (συνήθως ο άντρας), εμφανίζονται προβλήματα στη σχέση τους. Εσείς τι εμπειρία έχετε με το έτερόν σας ήμισυ;Tα MMO Μπορούν Να Βελτιώσουν Τις Συζυγικές Σχέσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Τι να πρωτοσχολιάσω... Μμμ... μάλλον την ηλίθια εναρκτήριο σκέψη. Ας σκεφτούμε τρόπους που μπορεί να βελτιώσουμε μια σχέση ενός ζευγαριού... τι καλύτερο από το να τους βάλουμε να παίζουνε video games Προφανώς η έρευνα έχει επίσημο χορηγό τον tsakona ( καλύτερη φάση οι διαζυγιο-δικηγοροδιαμάχες ) Πολύ υγειής και φυσιολογική σκέψη, ιδιαίτερα αν μιλάμε για άτομα 24++ χρονών το πρώτο πράγμα στο μυαλό τους να είναι τα video games... NOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Με την επιπολαιοτητα αυτη επρεπε να κανουν κατι πιο χρησιμο,αν υπαρχεικατι καπου κανα μμο για τις εφημερες σχεσεις ή one night. Απο περιεργεια και μονο θα χε απηχηση. Τωρα ετσι γενικα και αοριστα ολα τα μμονα φτιάνουν τσι συζυγικες...ας τα βρουνε μεταξυ τους οι συζυγοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Αυτή η έρευνα βασίζεται σε gay / lesbian ζευγάρια να υποθέσω; Τότε ναι, έχει μία βάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Αυτή η έρευνα βασίζεται σε gay / lesbian ζευγάρια να υποθέσω; Τότε ναι, έχει μία βάση. :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 The study looked at 349 heterosexual couples, dividing the respondents into two groups: one in which both spouses gamed, and the other in which only one spouse gamed.MMORPGs can affect marital happiness - Study - GameSpot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 10, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Τόση αποχαύνωση, που ο άνθρωπος πια δεν καταλαβαίνει το φυσιολογικό και το παρα φύσην. Στην κυριολεξία όμως. Κάτσε παίζε με τις ώρες MMO, να "δραπετεύεις" από την "άθλια" πραγματικότητα που δεν μπορείς να αλλάξεις...και όλα ωραία. Και αν σε φωνάζει η γυναίκα σου, πέστης σας να ανεβάσει μια Bishop. Άντε και καλά heals...Μην σου πω ότι μειώνουν και τα τροχαία, την παχυσαρκία, την χρήση ναρκωτικών, τον αλκοολισμο...και πολλά άλλα.Που χρόνος να καταπιαστείς με...κακές συνήθειες. Πόση μ-λ-κ-α συμπυκνωμένη θα δούμε πια σε αυτές τις "έρευνες"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάρτιος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Επισης αν ο συζυγος ειναι πρεζακιας, η συζυγος θα τον καταλαβαινει καλυτερα αν αρχισει κι αυτη τα ναρκωτικα.Βεβαια κανεις δεν αναφερει την λυση εξ αρχης να μην παντρευτει τον πρεζακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 10, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που τα βλέπει αυτά σαν @#*(@#)@#*. Υπάρχουν ακόμα σκεπτόμενα άτομα και κάποιες δόσεις λογικής p.s. Ποιός server του LII είναι κατάλληλος για e-καμάκι με γκόμενες που παίζουνε MMO ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που τα βλέπει αυτά σαν @#*(@#)@#*.Υπάρχουν ακόμα σκεπτόμενα άτομα και κάποιες δόσεις λογικής Bill αναφέρεσαι γενικά σε έρευνες γύρω από τα οφέλη των video games ή σε έρευνες τέτοιου είδους, με τη λέξη "αυτά"; Το λέω, γιατί είχε βγει παλιότερα μια αντίστοιχη έρευνα που έλεγε ότι παίζοντας FPS αυξάνεται η αποφασιστικότητα σου (η ταχύτητα που παίρνεις αποφάσεις) στη πραγματική ζωή. Κάτι που προσωπικά θεωρώ πως είναι λογικό και ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 11, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Bill αναφέρεσαι γενικά σε έρευνες γύρω από τα οφέλη των video games ή σε έρευνες τέτοιου είδους, με τη λέξη "αυτά";Το λέω, γιατί είχε βγει παλιότερα μια αντίστοιχη έρευνα που έλεγε ότι παίζοντας FPS αυξάνεται η αποφασιστικότητα σου (η ταχύτητα που παίρνεις αποφάσεις) στη πραγματική ζωή.Κάτι που προσωπικά θεωρώ πως είναι λογικό και ισχύει...Όχι, συγκεκριμένα για την παραπάνω καθώς και για μερικές ακόμα που σχετίζονται με τέτοια χαζά όπως "games - σχέσεις", "games - sex", "οδηγική συμπεριφορά - σχέσεις/sex" κλπ.Για αυτή με τα FPS και την αποφασιστικότητα δεν λέω, έχει κάποιες αλήθειες και κάποιες βάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 11, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Αυτο που λες θα ισχυει και δεν αμφιβαλω γιατι αν λιωνεις αρκετες ωρες πολλα πραγματα γινονται λογω συνηθειας...αν μου πεις κανα bc2 δηλαδη το πιστευω πριν δω την ερευνα αλλα εχει να κανει και με το τροπο που παιζεις. Φιλος αραχτος παιζει bc2 αραχτα, σναιπερακι φραπεδια και αν κανει δεξι κλικ δε ξεζουμαρει αν δε πεθανει.Αυτη η συγκεκριμενη ειδηση ειναι πολυ γενικη γιαυτο μπορουν να καουν οι σερβερ που σηκωνουν τετοιες : newsbeastRAWWR φιλοσοφιες (2η φορα σε μια μερα rawwr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 11, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Τα games κάνουν καλό στα… μάτιαΤα βίαια παιχνίδια «βελτιώνουν» το μυαλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Τα games κάνουν καλό στα… μάτιαΤα βίαια παιχνίδια «βελτιώνουν» το μυαλόΚαι η μλκ βελτιώνει το σπέρμα, αλλα παλι μλκς εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 11, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Και η μλκ βελτιώνει το σπέρμα, αλλα παλι μλκς εισαι.Και φαίνεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Και φαίνεσαι! Δεν το έπιασες, αλλα δεν πειράζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 11, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Δεν το έπιασες, αλλα δεν πειράζει Όντως δεν το έπιασα... Αλήθεια τι ήθελες να πεις;;;:hmm: Η όλη ''παρεξήγηση'' δημιουργήθηκε επειδή παρέθεσες ΚΑΙ το όνομα μου, αντί για απλή παράθεση... Για αυτό εξέλαβα τα γραπτά σου ως προσωπική επίθεση απέναντι μου, και εν συνεχεία αντέδρασα υπερβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 11, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Λοιπόν mchls επειδή βλέπω ότι έχει τάση να υπερασπιστείς αυτές τις έρευνες, άκου και μια συμβουλή από κάποιον που έχει περάσει και από το στάδιο του gamer και από το στάδιο του γονιού που έχει παιδί σε ηλικία...gamer. Έχω λιώσει σε Lineage, σε BF2 σε..σε..σε..σε.. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Και δεν ξέω κατά πόσο ουδέτερες είναι. Τίποτα δεν σε κάνει πιο σκεπτόμενο, πιο οξυδερκή, από την τριβή σου με την πραγματικότητα. Είτε σου αρέσει έτσι όπως είναι, είτε όχι. Συμπάθα με αλλά τέτοιες έρευνες είναι σαν δημοσκοπήσεις και exit polls ελληνικών εκλογών. Κατευθύνουν εκεί που θέλουν... Και ίσως απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν συνηθίσει την κλεισούρα να το πώ,...και το να τους λένε ξέρετε...είστε που είστε μέσα.....ας νομίζετε ότι κλείνεστε για καλό. Φίλε μου ούτε την σχέση σου θα γλυτώσεις με ένα MMO, ούτε θα αποφύγεις μετωπική λόγω FPS, ούτε θα τελειώσεις πιο γρήγορα την δουλειά σου στην τράπεζα. Πράγμα που θα το ήθελες βέβαια, ώστε να γυρίσεις γρήγορα γρήγορα στην οθόνη του Pc και να συνεχίσεις το XP. . Τι λέω....καλύτερα να μην πας καν στην τράπεζα.. Το είπανε αυτοί οι.... "καταραμένοι" Έλληνες, που έλεγε και Νίτσε. Παν Μέτρον Άριστον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 11, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Όντως δεν το έπιασα... Αλήθεια τι ήθελες να πεις;;;:hmm:Η όλη ''παρεξήγηση'' δημιουργήθηκε επειδή παρέθεσες ΚΑΙ το όνομα μου, αντί για απλή παράθεση... Για αυτό εξέλαβα τα γραπτά σου ως προσωπική επίθεση απέναντι μου, και εν συνεχεία αντέδρασα υπερβολικά! No worries Αυτό που εννοούσα είναι το να φτάνουμε σε σημείο να δικαιολογούμε με τέτοιες χαζές δικαιολογίες μια ενασχόληση είναι γελείο τουλάχιστον... Sent from my ADR6425LVW using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 11, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Φίλε [MENTION=1143]Snips[/MENTION]- MMO ΔΕΝ έχω παίξει ακόμα στην 18χρονη [και κάτι] ζωή μου !- Βιντεοπαιχνίδια ΔΕΝ παίζω τα τελευταία 3 χρόνια λόγω ''αδύναμου'' υπολογιστή σε συνάρτηση με την ''άσχημη'' οικονομική μου κατάσταση...- Τις έρευνες αυτές τις παραθέτω, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για συζήτηση, διάλογο και σχολιασμό ! - Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ενστερνίζομαι τις απόψεις, και δεν ευθύνομαι για την ποιότητα, και την πρόθεση των ειδήσεων/''ερευνών'' που παραθέτω στα νήματα μου...- Επίσης, όπως είναι φανερό άλλωστε, το ότι παρεξήγησα το σχόλιο του [MENTION=14120]narta[/MENTION] ''Και η μλκ βελτιώνει το σπέρμα, αλλα παλι μλκς εισαι'' ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ πως υπερασπίζομαι το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με τα οφέλη των βιντεοπαιχνιδιών !- Όπως βλέπεις και από το παρθενικό ποστ του νήματος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ απέναντι στην ''έρευνα''! Απλώς παρέθεσα τα γραπτά ενός αρθρογράφου του Game 2.0, Το Άσυλο των gamersΔυο πράγματα, όμως, αδυνατώ να καταλάβω:Λοιπόν mchls επειδή βλέπω ότι έχει τάση να υπερασπιστείς αυτές τις έρευνες...1. Πως το συμπέρανες ;...να συνεχίσεις το XP2. Επειδή κατά 99% ΜΑΛΛΟΝ δεν εννοείς τα Windows, μου εξηγείς τι σημαίνει ;Φιλικά, Μιχάλης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.