petasis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2012 Από τα reviews που διάβασα, φαίνεται να είναι πολύ ήσυχη. Την έχει κάποιος;Freezer i30 · CPU · Cooling · ARCTIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Μάρτιος 10, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Η την Thermalright's Archon SB-E;Installing Thermalright's Archon SB-E : Big Air: 14 LGA 2011-Compatible Coolers For Core i7-3000, Reviewed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 εγω θα σου προτεινα να παρεις την Α50 της corsair πανω κατω ιδια λογικη εχει με την arctic αλλαζεις τον ανεμιστηρα της με 2 ησυχους και θα εισαι στα ιδια λεφτα που θα εδινες γι την arctic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petasis Μάρτιος 10, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 εγω θα σου προτεινα να παρεις την Α50 της corsair πανω κατω ιδια λογικη εχει με την arctic αλλαζεις τον ανεμιστηρα της με 2 ησυχους και θα εισαι στα ιδια λεφτα που θα εδινες γι την arctic:) Έχουν 10 ευρώ διαφορά, με την i30 να έχει ένα pipe παραπάνω, και ήδη πολύ αθόρυβο ανεμιστήρα. Δεν ξέρω αν θα κερδίσω κάτι από αυτό. Νομίζω το ένα pipe παραπάνω θα το χρειαστώ, λόγω επεξεργαστή με 130 W TDP. Τώρα βέβαια που είδα την archon, νομίζω ότι με συμφέρει καλύτερα... Το πολύ-πολύ να μετακινήσω την κάρτα γραφικών... Αν και έχει ένα μικρό θέμα, δεν βρίσκω να την αγοράσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Μάρτιος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Εάν σε ενδιαφέρει υπάρχει η Archon Rev.A Thermalright Archon | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.