h4ckerman Μάρτιος 19, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Δηλαδη χωρις να το εχεις δοκιμασει ,ετσι στα τυφλα θα το αγορασεις ?και αμα δεν σε βολευει , θα γινεται να το στειλεις πισω? να παρεις καποιο αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhmhtries22 Μάρτιος 19, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Δηλαδη χωρις να το εχεις δοκιμασει ,ετσι στα τυφλα θα το αγορασεις ?και αμα δεν σε βολευει , θα γινεται να το στειλεις πισω? να παρεις καποιο αλλο. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να δοκίμαζα κάθε προϊόν πριν το αγοράσω.Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται, κι εξάλλου ποντίκι αγοράζω ΄ όχι αμάξι... Από reviews πάντως ,όσα τέλος πάντων κατάφερα να διαβάσω και από προτροπή φίλου που το είχε δοκιμάσει,ξέρω υποκειμενικό, αποφάσισα να καταλήξω στην αγορά του.Ελπίζω να μη το μετανιώσω , Υ.Σ Υπάρχει καβάντζα να το πάρει δικός μου άνθρωπος σε περίπτωση που δεν μου <<κάνει>>... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 18, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Τι έγινε τελικα με το RAT 9, αξίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 18, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Εγω πηρα 3. Rat9 για μενα και αλλους 2 της παρεας πριν απο κανα μηνα.Εγω και το ενα απο τα παιδια εχουμε παθει πλακα.Αλλαγη απο τα microsoft x5 kai mamba.Πολλες ρυθμησεις για να σου κατσει στο χερι και απιστευτο software.Απο τις καλητερες αγορες για αυτο το χρονο.Ο αλλος βεβαια ακομα με βριζει και λεει οτι δεν το μπορει με τιποτα.Και αυτος πριν ειχε sidewinder x5.Για μενα καλο θα ηταν να το εβλεπες πριν το παραγγελνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 18, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Εγω πηρα 3. Rat9 για μενα και αλλους 2 της παρεας πριν απο κανα μηνα.Εγω και το ενα απο τα παιδια εχουμε παθει πλακα.Αλλαγη απο τα microsoft x5 kai mamba.Πολλες ρυθμησεις για να σου κατσει στο χερι και απιστευτο software.Απο τις καλητερες αγορες για αυτο το χρονο.Ο αλλος βεβαια ακομα με βριζει και λεει οτι δεν το μπορει με τιποτα.Και αυτος πριν ειχε sidewinder x5.Για μενα καλο θα ηταν να το εβλεπες πριν το παραγγελνες. Αυτες οι ρυθμίσεις για το χέρι ακούγονται καλές. Με το G9 είμαι τώρα και εχω δοκιμάσει αρκετά mouse (deathadder, imperator, naga, spectre - έχω κάτι με τα razer ) αλλά πάντα σε αυτό γύριζα οπότε είμαι λίγο επιφυλακτικός με μάρκες εκτός logitech/razer. To orochi πάντως για το λάπτοπ ειναι κορυφαίο. Να υποθέσω οτι το RAΤ7 είναι το ιδιο με το 9 απλά με καλώδιο? Ειμαι της παλιάς σχολής μάλλον γιατι ασυρματο ποντικι και gaming δε μου κάθετε καλά στην ίδια πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Απρίλιος 18, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 ναι το 7 με το 9 ειναι ιδια. Λενε οτι ειναι 0 latency το rat9.Εγω τουλαχιστων δεν καταλαβα διαφορα απο καλωδιο σε ασυρματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiestanik Μάϊος 10, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Τι ποντίκι (gaming) θα προτείνατε για αριστερόχειρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 10, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Deathadder Left Handed Edition.Steelseries XaiZowie AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάϊος 10, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Τι ποντίκι (gaming) θα προτείνατε για αριστερόχειρα; bst's gaming mouse Εναλλακτικα ενα intellimouse optical/wheel mouse optical της microsoft + αυτο το guide για να το πας στα 500hz http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/usb-mouse-ocing-guide-26251.html#post1062751792 και τα υπολοιπα ευρω σε σουβλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.