techman Μάρτιος 23, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το eshop.gr, σχεδον ολες οι αγορες μου για υπολογιστες εγιναν απο αυτο το καταστημα. Βολευει απιστευτα για μικροπραγματα οπως καλωδια, μελανια, usb κτλ. αλλα και στην πληρωμη. Τα τελευταια 2 χρονια οι τιμες δεν ηταν πολυ ανταγωνιστικες και η ποικιλια ειχε πεσει. Τωρα επανερχεται ποικιλια σε καποιες κατηγοριες αλλα παραμενει το προβλημα στην διαθεσιμοτητα. Εως 15-30 ημερες σε καποια προιοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 23, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 αυτο θελω να πω ,σε κατι μικροπραγματα ,καλωδια ,ανεμιστηρες,ψυκτρες κτλ που η εγγυηση παιζει τον τελευταιο ρολο αφου ειναι πραγματα φτηνα αλλα και πχ τι να παθει μια ψυκτρα ? τοτε φυσικα και συμφερει απο εκει γιατι με τα eshop points στην επαρχια κερδιζουμε τα μεταφορικα που για αυτα τα ψιλοπραγματα δεν λεει να πληρωσουμε μεταφορικα αφου βγαινουν πιο πολυ απο το προιον που παραγγειλαμεΤωρα για μεγαλες αγορες που φυσικα η εγγυηση παιζει μεγαλο ρολο θα το παρουμε απο καπου φτηνα ,με καλη εγγυηση και μικρο χρονο αναμονης (που δυστυχως αυτα το eshop συνηθως δεν τα προσφερει)Αν και εγω εχω ψωνισει χιλιαδες πραγματα απο eshop λογω της δουλειας ,2-3 φορες μονο που χρειαστηκα την εγγυηση τους με καλυψαν .Βεβαια οχι την επομενη μερα ,δεν ανηκω στους βιαστικους.1 ή και 2 εβδομαδες αλλα εγινε η αντικαταστασηΦυσικα και πιστευω ολα οσα λενε αυτοι που εχουν κακες εμπειριες απο το service του eshop ,τι να πω...ημουν τυχερος ,ή καποια eshop points προσεχουν περισοτερο τους πελατες τους ? το λεω γιατι στο τοπικο point ειναι πολυ εξυπηρετικοι στις εγγυησειςΚαι ναι παλι βλεπω ξαναμπηκαν ολα τα καλουδια μεσα στο site,αλλα υπαρχει το προβλημα στη διαθεσιμοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σαν εταιρία ειναι πολύ καλή και οτι θελεις στο αλλάζει κατευθείαν και σε καλές τιμές!!Πιστεύω να τα πάει καλά ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάρτιος 26, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σαν εταιρία ειναι πολύ καλή και οτι θελεις στο αλλάζει κατευθείαν και σε καλές τιμές!!Πιστεύω να τα πάει καλά .....σιγα - σιγα! τα πατησα και γλυστρησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 26, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σαν εταιρία ειναι πολύ καλή και οτι θελεις στο αλλάζει κατευθείαν και σε καλές τιμές!!Πιστεύω να τα πάει καλά .....ΠΑΡΑ πολυ καλη, οχι απλα καλη και τα παει φανταστικα...Εχει απληρωτους τους εργαζομενους κανα 6μηνο, εχει μπει στο αρθρο 99 (ή ειναι να μπει)...ΚΑτα τα αλλα ολα καλα :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάρτιος 26, 2012 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 πολυ γλυψιμο για το eshop πεφτει εδω μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάρτιος 26, 2012 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σαν εταιρία ειναι πολύ καλή και οτι θελεις στο αλλάζει κατευθείαν και σε καλές τιμές!!Πιστεύω να τα πάει καλά ..... Μαλλον δεν εχεις Googlαρει να δεις ποσο καλη εταιρια ειναι και ποσο γρηγορα σου αλλαζει τα φωτα οταν πας πισω καποιο προιον το οποιο ειναι OFF!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 26, 2012 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Σαν εταιρία ειναι πολύ καλή και οτι θελεις στο αλλάζει κατευθείαν και σε καλές τιμές!!Πιστεύω να τα πάει καλά .....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ..............00000Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ00Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0Χ0..........................ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 το χα χι χο τι σημαινει. φιλε εγω που ειμαι απο Μυτιληνη και τα παιρνω τα πραγματα πιο φθηνα απο τι γραφει λογο ΦΠΑ ειναι οτι καλυτερο. Βεβαια παει για κλεισιμο απο τι λενε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοβαρο μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 26, 2012 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 το χα χι χο τι σημαινει. φιλε εγω που ειμαι απο Μυτιληνη και τα παιρνω τα πραγματα πιο φθηνα απο τι γραφει λογο ΦΠΑ ειναι οτι καλυτερο. Βεβαια παει για κλεισιμο απο τι λενε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοβαρο μαγαζι Αδερφε, το να αγοραζεις κατι φθηνα λογο ειδικου καθεστωτος ΦΠΑ, αφενος δεν κανει το μαγαζι φθηνο και σιγουρα δεν το κανει καλο Αν ψαξεις λιγο μεσα σε αυτο το φορουμ και λιγο περισσοτερο και στα υπολοιπα ελληνικα φορουμ και δεις το τι εχει γραφτει για αυτο το Περιπτερο, θα καταλαβεις γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια εχει διαμορφωσει αυτην την κακιστη εικονα Τελος, το οτι παει για κλεισιμο, δειχνει σιγουρα πως δεν ειναι σοβαρο μαγαζι... Η ασοβαροτητα του ειναι που το εχει οδηγησει να ειναι για φουντο, οχι καποια μυστικη συνομοσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάρτιος 26, 2012 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 [MENTION=23253]oreinoselaionas[/MENTION] ειναι δακτυλος του eshop! καρτα γρηγορα!ban μονιμο!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 @oreinoselaionas ειναι δακτυλος του eshop! καρτα γρηγορα!ban μονιμο!:dance3:σιγα βρε φιλε μην ειμαι και του πλαισιου πλακα μας κανεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Αδερφε, το να αγοραζεις κατι φθηνα λογο ειδικου καθεστωτος ΦΠΑ, αφενος δεν κανει το μαγαζι φθηνο και σιγουρα δεν το κανει καλο Αν ψαξεις λιγο μεσα σε αυτο το φορουμ και λιγο περισσοτερο και στα υπολοιπα ελληνικα φορουμ και δεις το τι εχει γραφτει για αυτο το Περιπτερο, θα καταλαβεις γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια εχει διαμορφωσει αυτην την κακιστη εικονα Τελος, το οτι παει για κλεισιμο, δειχνει σιγουρα πως δεν ειναι σοβαρο μαγαζι... Η ασοβαροτητα του ειναι που το εχει οδηγησει να ειναι για φουντο, οχι καποια μυστικη συνομοσια συμφωνο σε αυτο φιλε μου οτι για αν φτασει εκει που εφτασε κατι δεν θα γινοτανε καλα! Αλλα απο το νησι ηταν απο τα πιο φθηνα και αξιοπιστα! Πριν λιγο καιρο πηρα λαπτοπ το πηρα απο αλλο καταστημα τις Αθηνας λογω καλυτερης τιμης απο το cosmodata για να μην λενε οτι ειμαι δακτυλος του eshop. Tωρα θα πουν οτι ειμαι και του cosmodata!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Μάρτιος 26, 2012 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 χουμορ ignorant-αδερφε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 26, 2012 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 συμφωνο σε αυτο φιλε μου οτι για αν φτασει εκει που εφτασε κατι δεν θα γινοτανε καλα! Αλλα απο το νησι ηταν απο τα πιο φθηνα και αξιοπιστα! Πριν λιγο καιρο πηρα λαπτοπ το πηρα απο αλλο καταστημα τις Αθηνας λογω καλυτερης τιμης απο το cosmodata για να μην λενε οτι ειμαι δακτυλος του eshop. Tωρα θα πουν οτι ειμαι και του cosmodata!! Το φθηνο το δεχομαι γιατι ειναι θεμα τιμης καθαρα+μεταφορικων Οποτε αν εισαι στην Επαρχια και εχεις ενα e-Point διπλα σου, σου ερχεται γαντι Για το λαπτοπ, οπως και οτιδηποτε αλλο εχει εγγυηση αντιπροσωπειας και οχι καταστηματος, καλα εκανες και επελεξες το καταστημα με την χαμηλοτερη τιμη (αρκει να μην ειναι καποια παραεισαγωγη παντα), γιατι ετσι και αλλιως αν παθει κατι το λαπιτοπι σου, θα εχεις να κανεις με την αντιπροσωπεια και οχι με το καταστημα Επετρεψε μου ομως να διαφωνησω οσον αφορα την αξιοπιστια του καταστηματος, γιατι αν μη τι αλλο, η ελλειψη αυτης ειναι που εχει διαμορφωσει μια τοσο αρνητικη αποψη για το εν λογο καταστημα. Την αξιοπιστια ενος καταστηματος την βλεπεις οταν κατι χαλασει.Μεχρι να χρειαστεις aftersales support/services, ολα τα καταστηματα ειναι φανταστικα. Εκει ειναι η διαφορα λοιπον. Και επειδη οι Ελληνες επιχειρηματιες ειναι τραγικοι κατα πλειοψηφια (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις), εχουμε φτασει να θεωρουμε σημειο αναφορας το αυτονοητο. Οτι δηλαδη ενα καταστημα ειναι υποχρεωμενο (οχι ηθικα, αλλα βαση νομου) να σε εξυπηρετισει αν παθει καποια βλαβη το προιον που αγορασες απο εκει. Και ο eσοπας δεν το κανε και ουτε το κανει αυτο, κακουργηματικα....:bad: Ελπιζω να μην παρεξηγεις τα οσα λεω.Δεν εχω κατι μαζι σου Απλως εχω διαμορφωσει διαφορετικη αποψη απο την εμπειρια μου στις αγορες απο το ε-chop :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 χουμορ ignorant-αδερφε....οκ φιλε δεν υπάρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 26, 2012 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 συμφωνο σε αυτο φιλε μου οτι για αν φτασει εκει που εφτασε κατι δεν θα γινοτανε καλα! Αλλα απο το νησι ηταν απο τα πιο φθηνα και αξιοπιστα! Πριν λιγο καιρο πηρα λαπτοπ το πηρα απο αλλο καταστημα τις Αθηνας λογω καλυτερης τιμης απο το cosmodata για να μην λενε οτι ειμαι δακτυλος του eshop. Tωρα θα πουν οτι ειμαι και του cosmodata!!Βασικά έχεις πετύχει διάνα και με τα δύο μαγαζιά.Anyway μπορεί το cosmodata να έφτιαξε. Δεν ξέρω.Για τα μαγαζιά δεν κοιτάμε μόνο τιμές και μόνο αγορές, αλλά και αντιμετώπιση του πελάτη μετά την αγορά. Και εκεί το e-shop ήταν και πιθανόν συνεχίζει να είναι κάκιστο. Διαφορετικές εμπειρίες φαίνεται να έχουν όσοι έρχονται σε επαφή κατευθείαν με το κεντρικό. Όσοι πάνε να κάνουν χρήση της εγγύησης σε e-shop point... GOOD LUCK.Εγώ καλές εμπειρίες από το e-shop είχα μέχρι το 2005-2006 κάπου εκεί, πριν γιγαντωθεί. Μετά βράστα. Από το 2009 και μετά δεν τους έχω δώσει ούτε 1€ και ας είχαν αρκετές προσφορές που με ενδιέφεραν κατά καιρούς. 2-3 χιλιάρικα τα έχουν χάσει από μένα. Βάλε άλλα 1000 άτομα σαν εμένα + πόσους άλλους επηρεάζουν αυτά τα 1000 άτομα και έχεις έναν από τους λόγους του γιατί είναι εδώ που είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oreinoselaionas Μάρτιος 26, 2012 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 για το λαπτοπ οτι και να γινει γιατι να παω στο μαγαζί που το πήρα και οχι στην toshiba στην συγκεκριμένη περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThReSh Μάρτιος 27, 2012 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Βεβαια παει για κλεισιμο απο τι λενε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοβαρο μαγαζι ε ναι, είναι σοβαρό κατάστημα κι ας χρωστάει της Μιχαλούς κι ας έχει τους υπαλλήλους του απλήρωτους... κι o Mengele σοβαρότατος επιστήμονας, APPROVED! priorities, not an issue here... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 27, 2012 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 για το λαπτοπ οτι και να γινει γιατι να παω στο μαγαζί που το πήρα και οχι στην toshiba στην συγκεκριμένη περίπτωση το οποίο θα σε στείλει στην αντιπροσωπεία. εκτός και αν παρέχει άλλη εγγύηση το κατάστημα όπως καλή ώρα το eshop που δίνει 2ετή αντικατάσταση...btw υπάρχει κανα άλλο μαγαζί που το κάνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.