Jump to content

E-shop.gr - Η ποικιλία επανέρχεται

michalos

Recommended Posts

το οποίο θα σε στείλει στην αντιπροσωπεία. εκτός και αν παρέχει άλλη εγγύηση το κατάστημα όπως καλή ώρα :tomato: το eshop που δίνει 2ετή αντικατάσταση...btw υπάρχει κανα άλλο μαγαζί που το κάνει αυτό?

Η αληθεια ειναι πως αυτη η 2ετης αντικατασταση ειναι ακρως δελεαστικη, ΑΛΛΑ

(Ειμαι λιγο προκατελημμενος (οχι αδικα) απεναντι στο μαγαζι αυτο)

1. Με τους ρυθμους που παει μπορει να εχει κλεισει σε λιγοτερο απο 2 χρονια, αρα δεν μου παρεχει καμια ασφαλεια αυτου του ειδους η εγγυηση,

2. ειδικα απο την στιγμη που ενδεχεται το προιον να ειναι παραεισαγωγης, αρα να μην καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, οποτε αυτος να ειναι και ο λογος που δεινουν 2ετη εγγυηση κατααστηματος και οχι αντιπροσωπειας

3. Ειναι τοσο αφερεγγυοι που οι παραπανω φοβοι μου ειναι απολυτα δικαιολογημενοι

4. Το οτι σου παρεχουν αυτου του ειδους την εγγυηση δεν σημαινει πως θα σου αντικαταστησουν οντως το λαπτοπι.Αναγραφεται ρητα στο τελος πως η εγγυηση ισχυει μονο εαν η βλαβη δεν προερχεται απο κακη χρηση (οπως και σε ολες τις εγγυησης), που ειναι απολυτα λογικο.Απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου ομως, δεν θεωρω καθολου απιθανο να πας το λαπτοπ εκει με καμμενη μητρικη και να σου πουν οτι καηκε επειδη εριξες νερο...

5. Γενικοτερα ο eσοπας εχει χασει την αξιοπιστια του εδω και πολυ καιρο και ειδικα οι απληρωτοι εργαζομενοι και τα χρωστουμενα του, δεν σου αποπνεουν καμια απολυτως σιγουρια :whip:

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Η δικιά μου εμπειρία από το e-shop είναι καλή μέχρι στιγμής. Βέβαια, μπορεί να μην είναι φθηνά, όπως παλιότερα αλλά παραμένει στις προτιμήσεις μου. Βέβαια με την κρίση γενικότερα, δεν τολμώ ούτε dvd να αγοράσω πόσο μάλλον κάτι άλλο!

Η αληθεια ειναι πως αυτη η 2ετης αντικατασταση ειναι ακρως δελεαστικη, ΑΛΛΑ

(Ειμαι λιγο προκατελημμενος (οχι αδικα) απεναντι στο μαγαζι αυτο)

1. Με τους ρυθμους που παει μπορει να εχει κλεισει σε λιγοτερο απο 2 χρονια, αρα δεν μου παρεχει καμια ασφαλεια αυτου του ειδους η εγγυηση,

2. ειδικα απο την στιγμη που ενδεχεται το προιον να ειναι παραεισαγωγης, αρα να μην καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια, οποτε αυτος να ειναι και ο λογος που δεινουν 2ετη εγγυηση κατααστηματος και οχι αντιπροσωπειας

3. Ειναι τοσο αφερεγγυοι που οι παραπανω φοβοι μου ειναι απολυτα δικαιολογημενοι

4. Το οτι σου παρεχουν αυτου του ειδους την εγγυηση δεν σημαινει πως θα σου αντικαταστησουν οντως το λαπτοπι.Αναγραφεται ρητα στο τελος πως η εγγυηση ισχυει μονο εαν η βλαβη δεν προερχεται απο κακη χρηση (οπως και σε ολες τις εγγυησης), που ειναι απολυτα λογικο.Απο αυτα που εχουν δει τα ματια μου ομως, δεν θεωρω καθολου απιθανο να πας το λαπτοπ εκει με καμμενη μητρικη και να σου πουν οτι καηκε επειδη εριξες νερο...

5. Γενικοτερα ο eσοπας εχει χασει την αξιοπιστια του εδω και πολυ καιρο και ειδικα οι απληρωτοι εργαζομενοι και τα χρωστουμενα του, δεν σου αποπνεουν καμια απολυτως σιγουρια :whip:

αυτό αξίζει να το ψάξει κανείς. αν δλδ έχεις και εγγύηση από αντιπροσωπεία..αυτό με την παραεισαγωγή δεν το καταλαβα.

Εγώ δεν έιχα προβλήματα μέχρι τώρα οπότε δεν μπορώ να πω για αφερεγγυότητα, βασικά κανένας πωλητής δεν είναι τίμιος πόσο μάλλον σε μικρά μαγαζια. Βασικά από την δική μου εμπειρεία το eshop μου έχει συμπεριφερθεί καλύτερα σε σχέση με τα άλλα. Τέλος, δεν νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο αν πληρώνει τους εργαζόμενους του ή οχι. Έτυχε να το ξέρεις γιατί είναι πολλοί και βγάλανε ίσως μια καταγγελία. Αν πας στην μητσάρας οε να πάρεις Pc που ξέρεις αν δεν χρωστάει μηνιάτικα στους εργαζομένους του?

Όπως και να χει το θέμα γυρνάει στο προσωπικό πάντα οπότε οι απαντήσεις είναι μεροληπτικές. Καλό είναι βέβαια κάποιος που θα επενδύσει χρήματα να τα λάβει όλα υπόψη πριν προχωρήσει σε αγορές :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.