Jump to content

E-shop.gr - Η ποικιλία επανέρχεται

michalos

Recommended Posts

1.CORSAIR AX750 750W

'''''''''''''''''Eshop→ 178.00€

amazon.co.uk→ 149.44€

''''''''''''Διαφορά→ 28.56€

CORSAIR PROFESSIONAL SERIES GOLD AX750 750W FULL MODULAR PSU CMPSU-750AXEU - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - E-SHOP.GR

Corsair CMPSU-750AXUK Professional Series Gold 750W Power Supply: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

2.INTEL CORE I7-2600K

'''''''''''''''''Eshop→ 296.00€

amazon.co.uk→ 271.98€

''''''''''''Διαφορά→ 24.02€

INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155 - BOX - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU - E-SHOP.GR

Intel Sandybridge i7-2600K Unlocked Core i7 Quad-Core Processor (3.40GHz, 8MB Cache, Socket 1155): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

3.GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3

'''''''''''''''''Eshop→ 159.90€

amazon.co.uk→ 143.42€

''''''''''''Διαφορά→ 16.48€

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - E-SHOP.GR

Gigabyte SKT-1155 Z68X-UD3H-B3 Motherboard (Rev 1.0): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

4.G.SKILL 8GB (2X4GB) DDR3 1600MHZ

'''''''''''''''''Eshop→ 88.90€

amazon.co.uk→ 73.87€

''''''''''''Διαφορά→ 15.03€

G.SKILL F3-12800CL8D-8GBXM 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX SERIES DUAL CHANNEL KIT - ΜΝΗΜΗ RAM - E-SHOP.GR

G-Skill 8GB Ripjaws X DDR3 1600 Dual Kit - Blue: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

5.ASUS HD7950 DCU2 3GB

'''''''''''''''''Eshop→ 495.00€

amazon.co.uk→ 374.97€

''''''''''''Διαφορά→ 120.03€

ASUS HD7950-DC2T-3GD5 3GB PCI-E RETAIL - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - E-SHOP.GR

Asus AMD Radeon HD7950 DirectCU II TOP Graphics Card (3GB, HDMI, DVI-I, CrossFireX, Overclocked on Arrival): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

6.CORSAIR GRAPHITE SERIES 600T WHITE

'''''''''''''''''Eshop→ 185.00€

amazon.co.uk→ 153.90€

''''''''''''Διαφορά→ 31.10€

CORSAIR CC600TWM-WHT SPECIAL EDITION GRAPHITE SERIES 600T MID-TOWER WHITE - ΚΟΥΤΙΑ - CASES - E-SHOP.GR

Cosair Special Edition Graphite Series 600T Mid-Tower Gaming Case - White: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

7.OCZ AGILITY3 120GB

'''''''''''''''''Eshop→ 159.00€

amazon.co.uk→ 129.10€

''''''''''''Διαφορά→ 29.90€

OCZ AGT3-25SAT3-120G 120GB AGILITY3 SATA3 2.5" SSD - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - E-SHOP.GR

OCZ AGT3-25SAT3-120G Agility 3 120GB SATA III 2.5 inch SSD: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

8.LG IPS225V-BN 22"

'''''''''''''''''Eshop→ 158.00€

amazon.co.uk→ 131.49€

''''''''''''Διαφορά→ 26.51€

LG IPS225V-BN 22" TFT - ΟΘΟΝΗ - E-SHOP.GR

LG IPS225V 22 inch Advanced High Performance IPS Widescreen Monitor - Glossy Black (HDMI, IPS, LED Backlit, 1080p, Full HD): Amazon.co.uk: Computers & Accessories

9.LOGITECH Z906

'''''''''''''''''Eshop→ 336.00€

amazon.co.uk→ 289.50€

''''''''''''Διαφορά→ 46.50€

LOGITECH Z906 5.1 SPEAKER SYSTEM - ΗΧΕΙΑ - E-SHOP.GR

Logitech Z-906 5.1 Surround Sound Speakers: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

10.LOGITECH G500

'''''''''''''''''Eshop→ 69.00€

amazon.co.uk→ 43.04€

''''''''''''Διαφορά→ 25.96€

LOGITECH 912-001263 G500 GAMING MOUSE - ΠΟΝΤΙΚΙΑ - E-SHOP.GR

Logitech G500 Gaming Mouse: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

10 ζήτησες.

10 πήρες. =)

Full σύστημα i7 με κορυφαία/επώνυμα/διάσημα προϊόντα.

Χωρίς να βάζω τα ακριβότερα μοντέλα στην κατηγορία

τους έτσι; Πέρα από κάρτα γραφικών και ηχεία που το

τουμπάνιασα. Και όλα αυτά ΜΟΝΟ από amazon.co.uk seller

που σημαίνει πως το shipping για Ελλάδα είναι FREE. (θα

μπορούσα άνετα να πετύχω καλές τιμές και από άλλους

sellers στο amazon χαλαρά) Άλλο που από ποικιλία το

E-Shop για κλάμματα. Ήθελα να βάλω και μια ψύχτρα

H80 ή H100 της Corsair, αλλά από την Η σειρά ούτε ένα

προϊόν. Καλά, μην μιλήσω και για την διαθεσιμότητα...

τα περισσότερα κατόπιν παραγγελίας. Γελάει ο κόσμος.

Κλείνωντας, το ενδεικτικό σύστημα που έγραψα, από

το οποίο η επιλογή προϊόντων έγινε αποκλειστικά από

αυτά που υπάρχουν κοινά και στα 2 web-shops, άμα

αγοραστεί από amazon.co.uk θα κοστίσει:

__28.56€

__24.02€

__16.48€

__15.03€

_120.03€

__31.10€

__29.90€

__26.51€

__46.50€

__25.96€

+--------

dothemath € Λ Ι Γ Ο Τ Ε Ρ Α.

Καληνύχτα. :)

έχω την εντύπωση ότι η σύγκριση που έκανες είναι λάθος..εσύ πήρες τις τιμές που βλέπεις στην σελίδα και όχι όπως διαμορφώνονται πριν το checkout.

αυτό εδώ, αν το πας σε checkout βγαίνει 289,46 euro δλδ γλιτώνεις 7 ευρώ. Όμως έχεις το ρίσκο να έρθει χαλασμένο ένα προιόν και να μπλέξεις με ταχυδρομείο και να το στέλνεις πίσω και πάει λέγοντας. Επίσης στην εγγύηση τι έξοδα καλύπτονται? ( πληρώνεις να το στείλεις και στο στέλνουν πίσω?). Τέλος βλέπω 3 χρόνια στο e-shop ενώ στο amazon σε βάζει να πληρώσεις επεκτάσεις και έχει ένα χρόνο εγγύηση μόνο.

Νομίζω, ότι για τόσο μικρή διαφορά δεν αξίζει να πας από amazon, γιατί αν κάτι στραβώσει θα δώσεις πολύ περισσότερα + επίσης ότι δεν έχεις εγγύηση.

από την άλλη, [ame=http://www.amazon.co.uk/Asus-DirectCU-Graphics-CrossFireX-Overclocked/dp/B0076HQYMI/]Asus AMD Radeon HD7950 DirectCU II TOP Graphics Card (3GB, HDMI, DVI-I, CrossFireX, Overclocked on Arrival): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] εδώ φαίνεται να συμφέρει, αλλά αν είδατε λέει στο αμαζον ότι αποστέλεται 1-2 μήνες, ενώ το eshop δίνει 4-7 εργάσιμές πες 10...Μπορεί αυτή η ταχύτερη αμεσότητα, να πληρώνεται..Γι αυτό και τα μαγαζιά που αγοράζεις κάτι κατευθείαν είναι συνήθως ακριβότερα...

Τεσπα, για να γίνει ορθή σύγκριση πρέπεια να μπουν κάποιες παράμετροι με το τι δίνει το ένα μαγαζί και τι το άλλο. Αν και νομίζω ότι τέτοια σύγκριση είναι εσφαλμένη γιατί, συγκρίνεις ένα τεράστιο κατάστημα που στέλνει παγκοσμίως (έχει δλδ πελάτες) μέ ένα που στέλνει πανελλαδικά, σαν να συγκρίνεις γιατί πχ ο κωτσόβολος έχει καλύτερες τιμές από ένα μαγαζί που πουλάει πλυντήρια και φούρνους στο χωριό σου... Πάντως για συγκρίσιμες τιμές, δεν συμφέρει το amazon για τους λόγους που προανέφερα...

edit για κάποιο λόγο το συνημένο δεν ανέβηκε, για τον επεξεργαστή έβγαζε στο τελευταιο στάδιο, ακριβώς πριν την πληρωμή 289,46 Euro

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Μην ορκιζεσα οτι οι 4-7 μερες αντε να ειναι 10. Εχω πεσει σε διαθεσιμοτητα 1-2 μερες να εχουν γινει 15 και να μου λενε ακομα περιμενε... τελικα πηρα απο μουλτιραμα και την επομενη μερα το ειχα σπιτι.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μην ορκιζεσα οτι οι 4-7 μερες αντε να ειναι 10. Εχω πεσει σε διαθεσιμοτητα 1-2 μερες να εχουν γινει 15 και να μου λενε ακομα περιμενε... τελικα πηρα απο μουλτιραμα και την επομενη μερα το ειχα σπιτι.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

από όλα αυτά που είπα αυτό κράτησες :shout:..έστω ότι κάνει παραπάνω, ο άλλος λέει 2 μήνες όμως, ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ χώρια πόσο θα κάνει να έρθει...

Κρατησα και το αλλο με τις εγγυησεις, αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το σχολιασω καν αφου μιλαμε για το e-shop....

Kαι στην τελικη εσυ ζητησες για 10 πραγματα και σου εδωσε 10 τυχαια παραδειγματα και κολλησες στη διαθεσιμοτητα μερικων απο αυτα.

Κρατησα και το αλλο με τις εγγυησεις, αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το σχολιασω καν αφου μιλαμε για το e-shop....

Kαι στην τελικη εσυ ζητησες για 10 πραγματα και σου εδωσε 10 τυχαια παραδειγματα και κολλησες στη διαθεσιμοτητα μερικων απο αυτα.

τι λες ρε φίλε, εγώ ζήτησα? O [MENTION=91]amartolos[/MENTION], δεν κόλλησα μόνο στην διαθεσιμότητα, πήγα πολύ παραπέρα, αλλά τελος πάντων

+1000.

Από τη στιγμή που συγκρίνεις amazon και e-shop στο θέμα της εγγύησης, το e-shop βγαίνει αυτόματα εκτός σύγκρισης.

Προτιμώ να δώσω 10 - 20 ευρώ ως μεταφορικά για να επιστρέψει το προϊόν για σίγουρη αντικατάσταση στο amazon, παρά να ακούω τις φθηνο-αηδίες του e-shop (που υποτιμούν σφόδρα την νοημοσύνη μας) για στραβωμένα pins, σκισμένα αυτοκόλλητα εγγύησης, γρατζουνισμένες βίδες και πλαίσια, και τόσα άλλα τρισάθλια που κατά καιρούς έχουμε ακούσει εδώ.

Δυστυχώς αν κάποιος θέλει άμεση διαθεσιμότητα και "υποτυπώδη" ποικιλία στην εγχώρια αγορά, το Π και τα Multi(ίσως) είναι μονόδρομος.

Για την κατάσταση που έχουν επέλθει αυτά τα "μαγαζάκια" πλέον, ευθύνεται καθαρά η πολιτική τους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και δεν σέβονται καθόλου τους πελάτες τους. Κοιτάνε μόνο τα λεφτά των πελατών ξέροντας ότι κατά 70-80% απευθύνονται σε άσχετους/ημιμαθείς/άτομα που δεν γνωρίζουν ή δεν ψάχνονται και πολύ.

Το μόνο ελαφρυντικό που τους δίνω είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας δεν ασχολείται με τεχνολογία ή τώρα αρχίζει να ασχολείται. Αποτέλεσμα να μην έχουν ευρύ κοινό να απευθυνθούν και έτσι να γδέρνουν όσους αγοράζουν από εκεί για να έχουν βιώσιμα έσοδα. Είναι ανάλογο σκηνικό με τις καλοκαιρινές διακοπές και τα ελληνικά νησιά, που προσπαθούν σε 4-5 μήνες καλοκαιρινής σεζόν να 'κονομήσουν ΟΛΗ την χρονιά.

ΥΓ. Σίγουρα δεν είναι καλό να προτιμάμε ξένες αγορές, αλλά εδώ που μας έχουν φτάσει ας αναλάβουν πρώτα αυτοί τις ευθύνες τους και μετά εμείς.

Kαλυτερα ενα και στο χερι, παρα 2-3 μονο στα χαρτια.

Kαι στην τελικη πλεον με τα ελληνικα μαγαζια, καλυτερα να επικοινωνουμε με τις αντιπροσωπιες παρα με τα μαγαζια εδω.

πχ το τροφοδοτικο corsair εχει 7 χρονια απ οσο ξερω,

οι intel box 3 χρονια,

πολλες μνημες εφ ορου ζωης,

η logitech δινει 3 χρονια αλλα θα σε καλυψει ακομα και αν εχει ληξει η εγγυηση σου,

οι δισκοι 2-5 χρονια

κλπ κλπ

Κοστος για να στειλεις κατι σε logitech? Δωρεαν

Κοστος για να στειλεις δισκο σε WD? 7-8€

Για τις αλλες δεν ξερω, αλλα νομιζω και corsair δωρεαν.

όμως γιατί δίνει ένα χρόνο, και το e-shop δίνει 2 και 3? και όχι μόνο το eshop αλλά και άλλα καταστήματα

Εγώ ακόμη θυμάμαι το τρέξιμο που έριχνα στο e-shop πριν 2-3 χρόνια με ΦΕΚ στο χέρι για να τους αποδείξω ότι κακώς δίνανε 1 έτος εγγύηση όταν η 2ετής ήταν ήδη νομικά κατοχυρωμένη στην Ελλάδα ...

Εγώ ακόμη θυμάμαι το τρέξιμο που έριχνα στο e-shop πριν 2-3 χρόνια με ΦΕΚ στο χέρι για να τους αποδείξω ότι κακώς δίνανε 1 έτος εγγύηση όταν η 2ετής ήταν ήδη νομικά κατοχυρωμένη στην Ελλάδα ...

Είναι οδηγία και οχι νομος.

Προ Δντ εποχη οσες φορες ειχα κοιταξει για αγορα απο το εξωτερικο (Αγγλια κυριως) συνεβαινε το εξης

1)η θα εβγαινε ιδια τιμη

2)η θα εβγαινε 5 ευρω λιγοτερο του εξωτερικου μονο

3)η οταν η διαφορα ηταν καλη 30-40 ευρω δεν εστελνε Ελλαδα

Την ΔΝΤ εποχη φαινεται οτι ολα τα εγχώρια καταστηματα ακολουθουνε την πολιτικη του πλαισιου, για να καλυψουνε την αυξημενη φορολογια και την μειωμενη ζητηση αυξησανε τις τιμες των προιοντων .Ποιος θα αγορασει θα μου πειτε??Κι ομως αγοραζουνε ..Οσες φορες πηγα φετος στο πλαισιο στην λαρισα το 300αρακι πηγαινε βροχη στα ταμεία.Με βαση αυτα εννοειται οτι αγοραζεις απο εξωτερικο.Κι οσο για την εγγύηση μιλιας απεθυειας με τον κατασκευαστη>ποιο γρηγορα θα εξυπηρετηθεις.

Για εμένα το eshop είναι καλό για αγορές μέχρι 30 ευρώ. Ο χρόνος παραλαβής είναι ένα πρόβλημα. Το Amazon δε στέλνει χωρίς μεταφορικά αγορές κάτω από 30 ευρώ. Το eshop και το κάθε παρόμοιο κατάστημα αγοράζει απευθείας από τον προμηθευτή. Δεν είναι μεταπωλητής. Αν κάποιος θέλει να κάνει ότι και το eshop ο προμηθευτής επειδή πουλάει χονδρικής θα το ρωτήσει πόσες 100δες θέλει να αγοράσει. Δεν πουλάει 1 και 2 επεξεργαστές, ή σκληρού δίσκους κλπ.

• 2 weeks later...

Ειπα οτι ειδικα για ψιλοπραγματα ηταν καλο αυτο

Αν θελεις πχ ενα ανεμιστηρα 7 ευρω θα τον αγορασεις απο amazon?

Λεω ΗΤΑΝ γιατι μπηκα σημερα και τα πηραν ολα σκουπα

εμειναν μονο αυτα που εχουν διαθεσιμοτητα

παραδειγμα ποικιλια απο ανεμιστηρα ,ψυκτρες vga κτλ πανε.

εμειναν μονο αυτα που ειχε παντα ,που ειδικα για αυτους που αχολουνται με case mod ειναι πολυ φτωχα

Ευτυχως προλαβα και τσιμπισα ενα deepcool wind force blue led 120mm με 5 ευρω.

Κριμα

Εσείς όλοι που ψωνίζετε ακόμη από

E-Shop ξέρετε ποιούς μου θυμίζετε;

ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

Και εννοείται ήταν αναπόφευκτο το εν λόγω topic να μην καταλήξει

κι αυτό "Θάψτε το E-Shop", έτσι; Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφεί

ΤΑ ΑΙΣΧΗ για το E-Shop, τι περιμένετε δηλαδή για να ξεστραβωθείτε;

Νομίζετε ότι αυτοί που τους έτυχαν όλα αυτά είχαν όρεξη να γράφουν

αρνητικές κρητικές και να χαλάν την ζαχαρένια τους; Η όλο αυτό είναι

μια μυστική συνομωσία ενάντια του E-Shop; Ή όλοι αυτοί είναι noobάδες

που δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά στο hardware τους και αυτοί προκάλεσαν

προβλήματα ενώ η αντιμετώπιση του E-Shop ήταν άψογη; .....................

Η χρυσή εποχή του E-Shop έσβησε εδώ και χρόνια. Το ίδιο και του Πλαισίου.

Προσωπικά, θα το παραδεχτώ, δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα με κανένα

από τα δύο. Αλλά με τόσα που διάβαζα και διαβάζω σταμάτησα να αγοράζω

και από τα δύο εδώ και πολύ καιρό ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ.

Και όχι, δεν υπάρχει μόνο το Amazon και το E-bay. Υπάρχουν καταστήματα

στην Ελλάδα που αξίζουν ακόμη την υποστήριξή μας. MG Manager, Eworld,

OK Computer, Vision Studio (αν και τους τελευταίους μήνες σα να χάλασε)

και πιθανώς και κάποια άλλα από τα οποία δεν έτυχε να ψωνίσω κάτι ή δεν

έτυχε να διαβάσω κάτι θετικό. Στην περίπτωση που θέλω να αγοράσω κάτι

και το έχουν ετοιμοπαράδοτο ή έστω μπορούν να μου το στείλουν σε μικρό

χρονικό διάστημα, τότε χωρίς τύψεις και τσιγκουνιές θα προτιμήσω να το

πάρω από αυτά. (μιλάμε η διαφορά με τα ξένα web-shops να είναι ανεχτή

έτσι; όχι τρελά ποσά) Γιατί και σωστή αντιμετώπιση -πιθανώς- θα έχω και θα

τα βοηθήσω να επιβιώσουν. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Πχ άμα κάτι το

βρω στο amazon με 80€ και εδώ θέλουν 100€ με παράδοση 10+ μέρες, τότε

καλώς ή κακώς από το amazon θα το τσιμπήσω. (τα περισσότερα πάντως που

θέλω τα βρίσκω και Ελλάδα) Είπαμε, βοηθάμε αλλά δε τρώμε και κουτόχορτο.

Μια χαρα ειναι το eshop.Παραμενει παντα απο τις σοβαροτερες επιλογες .Υπαρχει βεβαια και το φοβερο σερβις του συνοικιακου μαγαζιου οπως και η αποφυγη του χρονου αναμονης με παραγγελια απο το εξωτερικο ..:hang3:

Και καλες τιμες ειχε και εχει , και ποικιλια και e-shop points .Aλλα αν τους κακομαθεις η καλομαθεις μερικους ...:clap:

Κατανοώ τους παθόντες αλλά είμαι χρόνια πελάτης και η δικιά μου εμπειρία είναι διαφορετική.

Ότι χάλασε αλλάχτηκε χωρίς πολλά "μα μου" με καινούργια ή με πίστωση πολύ καλή.

Συγκεκριμένα:

Σκληρός δίσκος μετά από μεταφορά του υπολογιστή άρχισε τα δικά του. Επιστροφή->αλλαγή=καινούργιος.

Κάρτα γραφικών 8800GTS 2,5 χρόνων με υπόλοιπο εγγύησης μισό χρόνο. Έχει μπει σε αγγελία προς 50Ευρώ.

Χαλάει->επιστροφή=πιστωτικό 130Ευρώ!

Όλα καλά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.