Georgesod Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 Ποιούς δίσκους θεωρείτε καλύτερους γι' αυτό με κριτήρια:1. επιδόσεις2. θόρυβο3.τιμήΕκτός από τους raptor φυσικά που είναι προφανής αλλά πανάκριβη και θορυβώδης λύση. 80 - 120 gb.Επίσης τα partitions στο raid 0 επηρεάζουν αρνητικά την ταχύτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 15, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Πάρε maxtor 120άρηδες, αν το δείς το θέμα οικονομικά, αλλά να ξέρεις ότι ποτέ δεν θα μπορέσεις να χαρείς με πλήρη ασφάλεια τα 240 gb του συστήματός σου. Γιαυτό κατ'εμέ πάρε 2 80άρηδες και ας είναι ακριβότεροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Ποιούς 80 αρηδες εννοείς; Εγώ σκεφτόμουνα seagate 120 αρηδες sata πάντα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Hitachi για μενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Koίτα, έχω δοκιμάσει maxtor 80gb sata, segate 200 gb sata, wd 80 gb sata και έχω να πω ότι ο maxtor είναι γρηγορότερος απο τον wd, και ακούγεται λιγότερο, αλλά ζεσταίνεται περισσότερο. Ο segate είναι ο γρηγορότερος και σε seek time και σε transfer, αλλά αυτό οφείλεται και στο μέγεθός του (200gb...) είναι εξίσου αθόρυβος στο μοτέρ με τον maxtor (fluid bearings και οι 2) ζεσταίνεται εξίσου ή και περισσότερο (χωρίς να είναι σε κουτί ΕΚΑΙΓΕ, πάνω απο 40-50 βαθμούς, δεν μπορύσα να τον κρατήσω και χτύπησε και λάθη εγγραφής...) αλλά είναι λίγο πιο αθόρυβος στο seek.Με άλλα λόγια πάρε ή maxtor ή segate, όχι wd. Για hitachi δεν έχω διαβάσει τίποτα ούτε έχω δεί ποτέ και συνεπώς δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Τhank's jogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.