Jump to content

Πρόβλημα με youtube

ikarus260

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το πολύ καλό φόρουμ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το youtube και θα ήθελα τα φώτα σας μπας και μπορέσω να το λύσω. Όταν βάλω να δω ένα βίντεο μετά από κάποια ώρα μου κολλάει όλο το σύστημα και μου κάνει ή αυτόματα επανεκκίνηση βγάζοντάς μου μια μπλε οθόνη, ή αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων εγώ να κάνω μια που μου το κολλάει τελείως. Μου το κάνει μόνο με το youtube πάντως. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το σύστημά μου είναι;

Intel Pentium 4 στα 3 ghz

3 GB RAM,

Geforce 9600 GT 512 MB

Windows XP (όμως και στα vista το ίδιο πρόβλημα είχε)

Τώρα τι μπορεί να φταίει ποιος ξέρει

ΥΣ: Δεν ξέρω να ποστάρω screenshot

ΥΣ2: Δεν έχω κάνει overclocking

Δεν νομίζω να φταίει το σύστημα, παρ' όλο που είναι παλιό, πως γίνεται να φορτώνει όλα τα άλλα video στα άλλα σιτε χωρίς να κολλάει και στο youtube να τρώει τέτοια κολλήματα. Επίσης όντως αυτό ισχύει για την ολόκληρη οθόνη αλλά τα τρώει τα κολλήματα και στην μικρή. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά πάντως 1-2 φορές την μέρα σίγουρα το κάνει

Μια που κατέβασα το προγραμματάκι που μου πρότεινε ο φίλος, ας πω πιο αναλυτικά το σύστημα

Windows XP Home 32 bit SP3

Intel Pentium 4 630 Prescott 90nm Technology

RAM: 3,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 199MHz (3-3-3-9)

Motheboard: ConRoe1333-DVI/H. (CPUSocket)

W1946 (1360x768@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (nVidia)

εχεις κλοκαρισμενο μηχανημα?

οχι δε το εχω πειρακσει καθολου,εγω σκεφτηκα μηπως χρειαζεται κανα update to flash

η χρειαζονται τπτ codecs, τα εκανα και τα 2 και παλι το ιδιο,αλλα ξαναλεω γινεται σπανια αυτο.

βγαζει μπλε οθονη και κανει restart

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.