ikarus260 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2012 Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το πολύ καλό φόρουμ. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το youtube και θα ήθελα τα φώτα σας μπας και μπορέσω να το λύσω. Όταν βάλω να δω ένα βίντεο μετά από κάποια ώρα μου κολλάει όλο το σύστημα και μου κάνει ή αυτόματα επανεκκίνηση βγάζοντάς μου μια μπλε οθόνη, ή αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων εγώ να κάνω μια που μου το κολλάει τελείως. Μου το κάνει μόνο με το youtube πάντως. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Μάρτιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Αν έδινες λίγες πληροφορίες για το σύστημα σου θα βοηθούσε.Απο θερμοκρασίες πως πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Κατέβασε αυτό και τρεχ' το! Ύστερα πόσταρε μας σε screenshot την κεντρική καρτέλα του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Μάρτιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 το ιδιο γινεται και σε μενα αλλα οχι συνεχεια και ειδικοτερα οταν ανοιγεις το video σε full screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Μάρτιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 εχεις κλοκαρισμενο μηχανημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarus260 Μάρτιος 10, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το σύστημά μου είναι;Intel Pentium 4 στα 3 ghz3 GB RAM,Geforce 9600 GT 512 MBWindows XP (όμως και στα vista το ίδιο πρόβλημα είχε)Τώρα τι μπορεί να φταίει ποιος ξέρειΥΣ: Δεν ξέρω να ποστάρω screenshotΥΣ2: Δεν έχω κάνει overclockingΔεν νομίζω να φταίει το σύστημα, παρ' όλο που είναι παλιό, πως γίνεται να φορτώνει όλα τα άλλα video στα άλλα σιτε χωρίς να κολλάει και στο youtube να τρώει τέτοια κολλήματα. Επίσης όντως αυτό ισχύει για την ολόκληρη οθόνη αλλά τα τρώει τα κολλήματα και στην μικρή. Δεν το κάνει συνέχεια αλλά πάντως 1-2 φορές την μέρα σίγουρα το κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikarus260 Μάρτιος 10, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Μια που κατέβασα το προγραμματάκι που μου πρότεινε ο φίλος, ας πω πιο αναλυτικά το σύστημαWindows XP Home 32 bit SP3Intel Pentium 4 630 Prescott 90nm TechnologyRAM: 3,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 199MHz (3-3-3-9)Motheboard: ConRoe1333-DVI/H. (CPUSocket)W1946 (1360x768@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (nVidia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Μάρτιος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 εχεις κλοκαρισμενο μηχανημα?οχι δε το εχω πειρακσει καθολου,εγω σκεφτηκα μηπως χρειαζεται κανα update to flashη χρειαζονται τπτ codecs, τα εκανα και τα 2 και παλι το ιδιο,αλλα ξαναλεω γινεται σπανια αυτο.βγαζει μπλε οθονη και κανει restart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.