Jump to content

Levicom VS Tagan = ????

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον παιδια σημερα πηρα το tagan 480w και μιας και ειχα πανω το levicom 420w ειπα να βγαλω καμια "φωτο" για να δουμε που παιζουν τα δυο..

δεν πηρα μετρησεις απο πολυμετρο μιας και βαριομουν επειδη ηθελα να το βαλω πανω οσο πιο γρηγορα μπορουσα για να το χαρω ;) ειναι πολυ πιο αθορυβο απο το levicom αλλα οι ανεμηστηρες βγαζουν ενα μικρο "τσιριδοτο" ηχο και ειναι λιγο σπαστικο μηπως ξερει κανεις πως διωρθονετε αυτο?

λοιπον αρχιζουμε...

Levicom 420w idle

post-522-1416071088,7815_thumb.jpg

Αν το κάνεις με πολύμετρο θα δούμε τις διαφορές. Με το ΜΒΜ δεν πρόκειται να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα

Αρχική απάντηση από Pieros [Σήμερα, στις 18:14]

Αν το κάνεις με πολύμετρο θα δούμε τις διαφορές. Με το ΜΒΜ δεν πρόκειται να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα

ok αλλα καμια αλλη στιγμη τωρα βαριεμε να ξαναβαζω το levicom πανω... θα ερθουν και οι playmate απο τα καλιστια του σταρ σε ενα μπαρ εδω και πρεπει να παω να τις "υποδεχτω" :D;):p:jump::inlove::tomato:

:D :D :D :D :D :D

Αγιο νικολαο κρητη club: Rule Next genaration και αν ηθελες λιγω δυσκολο να κατεβεις απο αθηνα ε ? :p :p :p ελπιζω μονο να μη φαω πορτα :tomato: :tomato: :o :o

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 16:08]

λοιπον παιδια σημερα πηρα το tagan 480w του φιλου

jdrogas (ελπιζω να σου ερθει το (antec truecontrol 550w ) και μιας και ειχα πανω το levicom 420w ειπα να βγαλω καμια "φωτο" για να δουμε που παιζουν τα δυο..

δεν πηρα μετρησεια απο πολυμετρο μιας και βαριομουν επειδη ηθελα να το βαλω πανω οσο πιο γρηγορα μπορουσα για να το χαρω ;) ειναι πολυ πιο αθορυβο απο το levicom αλλα οι ανεμηστηρες βγαζουν ενα μικρο "τσιριδοτο" ηχο και ειναι λιγο σπαστικο μηπως ξερει κανεις πως διωρθονετε αυτο? να πω και οτι δεν ειδα και καμια μεγαλη διαφορα στις τασεις... εσεις τι λετε?

λοιπον αρχιζουμε...

Levicom 420w idle..

Συγγνωμη ρε φιλαρακι αλλα εμενα δεν μου εβγαζε κανεναν ηχο εισαι σιγουρος ψαξε για κανενα αλλον ηχο εκτος και το πεταξανε πουθενα στη μεταφορα τι να πω η κοιτα τα προστατευτικα των ανεμιστηρων τα οποια εγω τα ελεγξα πριν στο στειλω και ηταν σωστα σφιγμενα.

οχι... σιγουρα ειναι απο το τροφοδοτικο αφου σταματαω ολους τους ανεμηστηρες και παλι ακουγετε και για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο εκει ακουμπαω το αφτι μου στο τροφοδοτικο και ακουγεται απο εκει.. :( μαλλον πρεπει να εγινε κατι στη μεταφορα....

Να υποθεσω οτι ειναι μικρο το φορτιο που τραβαει στο μηχανημα σου γιατι τα φανακια του tagan δουλευουν αναλογα το φορτιο και ισως δουλευουν πολυ αργα γι αυτο ακους καποιο θορυβο.Απο που τον ακους απο ποιο φανακι?

μπα και με φουλ φορτιο τα ιδια.... :( νομιζω οτι ακουγετε και απο τους δυο.. παντως απο τον "εξω" σιγουρα...

Ειλικρινα εγω δεν ειχα τετοιους θορυβους ιδεες δινω μηπως τσιριζει κανενα λαμακι απο το κουτι σου για παρτο στα χερια το τροφοδοτικο και τσεκαρισε το.

ειναι πολυ πιο αθορυβο απο το levicom αλλα οι ανεμηστηρες βγαζουν ενα μικρο "τσιριδοτο" ηχο και ειναι λιγο σπαστικο μηπως ξερει κανεις πως διωρθονετε αυτο? να πω και οτι δεν ειδα και καμια μεγαλη διαφορα στις τασεις... εσεις τι λετε?

Ειναι γνωτο το προβλημα αυτο των tagan. O ηχος που ακους λογικα δεν ειναι απο τους ανεμηστηρες του τροφοδοτικου αλλα απο το ιδιο το τροφοδοτικο.Βασικα η πρωτη φουρνια των ταγκαν ειχαν ελλατωματικο μετασχηματιστη. Ο ηχος που ακους ειναι απο τα λαμακια του μετασχηματιστη και μαλιστα ειναι ενα μπασος θορυβος στα 60Hz

Το κακο ειναι οτι ειπαν πως εχει ληθει αυτο το προβλημα με τις νεες παρτιδες...Εσυ ποτε το αγορασες?Σε ρωταω γιατι θελω να παρω και γω ενα και με προβληματισες...

Αρχική απάντηση από nat/\ly [Σήμερα, στις 10:41]

Ειναι γνωτο το προβλημα αυτο των tagan. O ηχος που ακους λογικα δεν ειναι απο τους ανεμηστηρες του τροφοδοτικου αλλα απο το ιδιο το τροφοδοτικο.Βασικα η πρωτη φουρνια των ταγκαν ειχαν ελλατωματικο μετασχηματιστη. Ο ηχος που ακους ειναι απο τα λαμακια του μετασχηματιστη και μαλιστα ειναι ενα μπασος θορυβος στα 60Hz

Το κακο ειναι οτι ειπαν πως εχει ληθει αυτο το προβλημα με τις νεες παρτιδες...Εσυ ποτε το αγορασες?Σε ρωταω γιατι θελω να παρω και γω ενα και με προβληματισες...

Απο εμενα το αγορασε το παλληκαρι κι εγω το πηρα μεσω checkmate εδω στην καλαματα αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εκτος αυτου σε μενα δεν εκανε κανενα θορυβο και μιλαμε για ενα αρκετα φορτωμενο συστημα εγω ενας λογος που εμεινα ευχαριστημενος ειναι οτι ηταν εντελως μα εντελως αθορυβο

Αρχική απάντηση από nat/\ly

Ειναι γνωστο αυτο το προβλημα?????Και εγω πρωτη φορα το ακουω....μονο για μερικα ελλατοματικα που σηκωναν μεγαλες θερμοκρασιες ηξερα....γι'αυτο παντως οχι...

:OT:

Αρχική απάντηση από Elpis

:D :D :D :D :D :D

Αγιο νικολαο κρητη club: Rule Next genaration και αν ηθελες λιγω δυσκολο να κατεβεις απο αθηνα ε ? :p :p :p ελπιζω μονο να μη φαω πορτα :tomato: :tomato: :o :o

ειναι αυτο που λενε οτι χωραει 40000 ατομα?

περσυ που ειχα ερθει ηταν κλειστο κ λεγανε οτι ειναι οριστικο!

πολυ μαφια σκηνικο πρεπει να παιζει ε?

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=34262#post34262

Αρχική απάντηση από Stratos

Καλα ντε, μη βαρατε...:confused:

Λοιπόν, Η Tagan, μας επιβεβαίωσε ότι υπήρχε πρόβλημα στις ετικέτες ασφαλείας μιας παρτίδας τροφοδοτικών. Έτσι, πολλές σχίζονταν, ακόμη και κατά τη διαδικασία της συσκευασίας τους. Αυτό το θέμα, δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση φυσικά την ποιότητα κατασκευης τους. Γι αυτό το λογο, το HAC θα εξακολουθήσει να καλύπτει με εγγυηση τα πωληθεντα τροφοδοτικά, όπως επίσης και θα εξακολουθήσει να τα διανέμει στην Ελληνική αγορά, πιστεύοντας στην ποιότητα και αξιοπιστία τους.

Αυτα!;)

:)

ελικα το πηρα στο χερι και εκανε τον ιδιο θορυβο... σταματησα και τους δυο ανεμηστηρες και παλι τα ιδια ... αρα ο θορυβος προερχετε απο κατι μεσα... λετε να καει και να εχω και αλλα ? ακομα παρατηρησα οτι η ταινια της εγγυησης ειναι κομμενη..... grrr γ@μω την τυχη μου.... πως κοπηκε ??

[/;θοτε]

Οχι να καει αποκλειεται. Απλα ειναι συχνο προβλημα σε πολλους μετασχηματιστες κακης ποιοτητας να κανουν αυτον το θορυβο (γνκ οχι μονο σε τροφοδοτικα). Αμα σε ενοχλει πηγαινε αλλαχτο πιστευω να στο αλλαξουν, αλλο προβλημαα δεν υπαρχει..

Τλκ το παρον τροφοδοτικο τι ημερομηνια ειχε αγοραστει??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.