venom7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2012 Καλησπέρα παίδες!Λοιπόν,έκανα εχτές ένα firmware update στο εν λόγο κινητό αλλά είναι τελείως μα τελείως γ.τ.π. και σπαστικό και σε πολλά καθόλου μα καθόλου χρηστικό.Μου πέρασε το τελευταίο bada 2.0.1.Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση και αν υπάρχει τρόπος αλλά και πως για να γυρίσω\περάσω το προιγούμενο firmware ξανα στο κινητό.Πραγματικά βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο με το συγκεκριμένο firmware.Να φανταστείτε ότι το καινούριο δεν έχει καν στα μηνύματα όταν γράφεις ένα μνμ και τελικά δε θες να το στείλεις,να το αποθηκεύει στα πρόχειρα!!!Δλδ άμα πατήσεις "πίσω",τότε απλά το σβήνει!!!Δε μπορείς να αποθηκεύσεις μνμ!!!Και πολλά άλλα που άμα τα δείτε και εσείς θα καταλάβετε!!!Anyway...please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 11, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 pppffffff.....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Original Samsung Bada OS firmwaresΛογικά πρέπει να κατεβάσεις το firmware που θες και να το φλασάρεις προσεκτικά, με δική σου ευθύνη. Ποια έκδοση είχες πριν κάνεις το update; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 11, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Είχα την 1.2.Το ξέρω ότι πρέπει να γυρίσω στην προηγούμενη!!!Αφού αυτό είναι το ζητούμενο ρε συ!!!Το πως ρωτάω αλλά και αυτά που χρειάζονται για να γίνει κάτι τέτοιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 11, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Στο λινκ που σου έδωσα πρέπει να κατεβάσεις την S8500XXJID η οποία είναι η 1.2 απ'ότι έψαξα. Για το πως δες κάποιον οδηγό στο youtube, π.χ σου βρήκα αυτόν που είναι από πατριώτη Τον USB driver λογικά τον έχεις είδη στο pc σου μιας και έχεις KIES, οπότε δεν θα χρειαστεί να τον κατεβάσεις. Καλή τύχη. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rawXL49XfJU]How to flash your samsung wave 1 or 2 on Bada 2 (XPKJ1 or XXKK5 & multiloader 5.65) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 11, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Αυτή η έκδοση είναι με ελληνικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάρτιος 11, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Εφόσον είναι official πρέπει να έχει. Δεν γνωρίζω 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.