Jump to content

Thelab.gr Road Trip ...31.3.2012

Tsakonas

Recommended Posts

σε πηγα μεχρι χαλκιδα τις προαλλες

τωρα θα σε παω μεχρι στενη :D

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

1)b1tchmobile : (Tsakonas),greekfragma,YDinopoulos,Victor -Θα σας περισυλλεξω στο μετρο ευαγγελισμου

2)fotme (fotme), dellman, σταθμο ησαπ μαρουσι/κατ/κηφισια

3)Dant3 (Dant3) μετρο κατεχακη

4)Τζωρτζης (Τζωρτζης)

Ισχύει θα φάμε κανά κοψίδι πριν τη Μ.Εβδομάδα;

1)b1tchmobile : (Tsakonas),greekfragma,YDinopoulos,Victor -Θα σας περισυλλεξω στο μετρο ευαγγελισμου

4)Τζωρτζης (Τζωρτζης + 1 άτομο)

εννοειτε οτι θα φαμε! dellman φαβα με κρεμμυδακι εχει το μαγαζι?, επισης για τα χορτα δεν μου ξεκαθαρησες (πειναωωωω :fie:)

Σωστά κάτσε να δούμε οριστική συμμετοχή.

Επίσης ξέχασα να δηλώσω ξανα τη περιοχή από όπου θα ξεκινήσω

4)Τζωρτζης (Τζωρτζης + 1 άτομο) Σείριος - Μαλακάσα Αττικής

Γιατί δε βλέπω κίνηση; MOAR People.

Αν κατάλαβα καλά βάλτε μέσα και [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] με [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION].

Τελικά σε ποιο μέρος αποφασίστηκε να γίνει το meeting;

Αν και είμαι μακριά ίσως καταφέρω να έρθω να δω και τα μέρη εκεί μιας και δεν έχω ξαναέρθει αλλά και να γνωριστούμε.:)

Στενη Ευβοιας

2)fotme (fotme+1φιλος μου), dellman, σταθμο ησαπ μαρουσι/κατ/κηφισια

4)Τζωρτζης (Τζωρτζης)

Εγω δεν εχω προβλημα αφου δεν μαζευoμαστε ατομα και παω με τον fotme.αν μαζευτουμε κοσμος βαζω αυτοκινητο.προς το παρον γινομαστε ετσι

2)fotme (fotme+1φιλος μου), dellman,dant3 σταθμο ησαπ μαρουσι/κατ/κηφισια

3)Τζωρτζης (Τζωρτζης)

δε πιστευω να ξεχαστηκε κανενας ;

Ποτέ.

Λοιπόν για πείτε τίποτα άλλο. Να ξέρουμε να οργανωθούμε. Υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να κανονίσουμε;

παλι καλα που δε το ειπε αυριο που θα τον περιμεναν τα παιδια..

ελα και εγω δεν μπορω ετσι, Τσακωνα Ντελμαν, κανονιστε και ψηθειτε! Οτι ωρα να φυγουμε, γυρισμος 6 κ ολο το βραδυ μπροστα μας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.