Jump to content

Μήπως ήρθε ο καιρός για smartphone;

sadako

Recommended Posts

Επιστρέφω ένα μήνα μετά, ακόμα δεν έχω πάρει κινητό, αν και βρίσκομαι ένα βήμα από την αγορά ενός Neo V..

Το Atrix με χάλασε που δεν έχει FM Radio, μιας και είναι κάτι που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Το Galaxy S με χάλασε που δεν έχει φλας (έχει τύχει αρκετές φορές να θελήσω να βγάλω φωτό υπό μέτριο φωτισμό και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά)..

Μου πρότειναν και το Arc, είδα όπως ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα, θα βόλευε αρκετά για skype.

Βασικά ψάχνω αν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ πάω για Neo V (σε αυτό το μπάτζετ βέβαια). Για SAR έχω ακούσει ότι είναι αρκετά υψηλό, αλλά δεν είναι ότι μιλάω και τις τρελές ώρες..

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Αρκετα ψηλο δεν το λες, καπου στο 1 ειναι νομιζω. Αν θες χαμηλο κοιτα για samsung.

To neo v παντως ειναι πολυ τιμιο για τα λεφτα του. Μονο αρνητικο οτι ειναι πλαστηκουρα αν το συγκρινεις με κανενα htc, αλλη κατηγορια τιμης βεβαια.

Αν μου χαλαγε το hd2 θα επαιρνα το neo v.... κανει τα παντα κ συμφερει.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Επιστρέφω ένα μήνα μετά, ακόμα δεν έχω πάρει κινητό, αν και βρίσκομαι ένα βήμα από την αγορά ενός Neo V..

Το Atrix με χάλασε που δεν έχει FM Radio, μιας και είναι κάτι που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Το Galaxy S με χάλασε που δεν έχει φλας (έχει τύχει αρκετές φορές να θελήσω να βγάλω φωτό υπό μέτριο φωτισμό και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά)..

Μου πρότειναν και το Arc, είδα όπως ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα, θα βόλευε αρκετά για skype.

Βασικά ψάχνω αν υπάρχει λόγος να ΜΗΝ πάω για Neo V (σε αυτό το μπάτζετ βέβαια). Για SAR έχω ακούσει ότι είναι αρκετά υψηλό, αλλά δεν είναι ότι μιλάω και τις τρελές ώρες..

Τις ίδιες σκέψεις έκανα παλιότερα -πάντα κάτι έλειπε από το ένα ή το άλλο τηλέφωνο που κοίταγα...

Μια παρεξηγημένη συσκευή που τελικά με ικανοποίησε σε όλα ήταν το LG Optimus 2X. Πρακτικά είναι το Atrix με ραδιόφωνο. Από hardware δεν του λείπει τίποτα και το λογισμικό του μπορεί να μην είναι ακόμα ICS (αν και έχει ανακοινωθεί ότι θα το πάρει τελικά) είναι όμως πρόσφατα αναβαθμισμένο και απροβλημάτιστο.

Λογικά αν μπορεί να βρεθεί θα έχει και καλή τιμή, λόγω της σχετικής παλαιότητάς του.

Και οι λύσεις του Neo V και Omnia W που αναφέρθηκαν είναι καλές και οικονομικές.

Παντως τα οικονομικα androids δεν ειναι και οτι πιο smooth υπαρχει, εδω ακομα και διπυρηνα "σκαλωνουν" στο scrolling μερικες φορες. Εχω το galaxy ace και ξερω απο σκαλωματα :wall:

Το atrix ειναι πολυ δυνατο και με πολυ καλη τιμη πια, η καμερα του δεν ειναι και τοσο καλη ομως. Το 2Χ ειναι value for money αλλά η lg ειναι λιγο περιεργη οσον αφορα την υποστηριξη, αργησε να δωσει gingerbread παρα πολυ, να δουμε ποτε θα δωσει ics.

Τα windows phones ειναι αυτο που λενε love it or hate it. Παρα πολυ ωραιο scrolling, ουτε σκαλωματα ουτε τπτ, βαρετο λειτουργικο εμφανισιακα, κλειδωμενα bluetooth, δεν τα βλεπει σαν usb drive το pc, κανεις τη δουλεια σου με προγραμμα οπως με το iphone που πρεπει να εχεις itunes. Αν δεν σε πειραζουν αυτα τοτε πιστευω πως ειναι καλη επιλογη. Μεχρι προσφατα το πλαισιο ειχε σε προσφορα το samsung omnia w 199 ευρω, δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Α ναι, ειναι ακριβες οι εφαρμογες στα wp.

Το neo v το προτεινα κι εγω σε φιλο, το μονο μειον θα ελεγα οτι η οθονη ειναι καπως σκοτεινη αλλά μη φανταστεις μαυρη μαυριλα :p

Παιδιά ξέρει κανείς αν η ΜΟΝΗ διαφορά ανάμεσα στο Sony Ericsson Neo και το Neo V (πέρα από την τιμή εννοώ) είναι στην κάμερα με το Neo να έχει 8mp; Στο geekaphone βγάζει και κάποιες άλλες μικροδιαφορές στο side-by-side comparison (με τον Neo να το εμφανίζει ελαφρώς καλύτερο). Με ενδιαφέρει αν και το Neo να'χει κανονικά το ίδιο φλας, μπροστινή κάμερα για skype, να μπορεί να πάρει GPS εφαρμογή χωρίς να χρησιμοποιεί ίντερνετ και φυσικά να παίρνει ICS, σε σχέση με το Neo V που το'χω δει από κοντά..

Sony Xperia neo V vs Xperia neo

Ήμουν φανατικός χρήστης WM με HTC και OMNIA αργότερα, μέχρι που πήρα android :-D αυτήν τη στιγμή αξίζει android!!!! Ταχύτητα διαχείριση μνήμης δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!! Εγώ έχω πάρει το wt19i ένα από τα ποιο οικονομικά-Λειτουργικά για τα λεφτά του !!! Η αγορά των wm έχει πέσει τυχαίο; Δεν νομίζω!!! :-D

Sent from my WT19i using Tapatalk

Εάν εννοείς το Windows Mobile App Store, η MS ανακαίνωσε ότι θα το κλείσει και θα υποστηρίζει τη νέα γενιά των τηλεφώνων της - Windows Phones. Το WP app store δεν τα πάει και τόσο άσχημα, εάν λάβεις υπόψη τη μεγάλη καθυστέρηση με την οποία μπήκε στο παιχνίδι.

Εάν μιλάμε για το μερίδιο αγοράς των WP, εγώ κρατάω ακόμα πισινή - και στο xbox η MS ήταν τελευταία και καταϊδρωμένη και τώρα μια χαρά τα πάει...

Η ΝΟΚΙΑ προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι με WM, και σήμερα λένε πως αλλάζει κατεύθυνση προς android !!! :-) αν έχεις δουλέψει και wm και android καταλαβαίνεις την διάφορα!! Αυτή είναι η γνώμη μου :$ :-D

Η ΝΟΚΙΑ προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι με WM, και σήμερα λένε πως αλλάζει κατεύθυνση προς android !!! :-) αν έχεις δουλέψει και wm και android καταλαβαίνεις την διάφορα!! Αυτή είναι η γνώμη μου :$ :-D

Windows PHONE

Τα Mobile εχουν σταματησει 2-3 χρονια λεμε.

Το Αndroid πρακτικα ειναι WM (done right) με "δανεια" iOS.

Τα Windows Mobile ήταν εκείνο το έκτρωμα, τα "XP σε φορητή συσκευή". Τα Windows Phone είναι το νέο λειτουργικό με τα Live Tiles ειδικά φτιαγμένο και προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των smartphones. Έχουν τεράστια διαφορά.

[MENTION=14283]tsakali[/MENTION]

Τα πολλά smileys δε με αφήνουν να καταλάβω τι εννοείς σοβαρά και που κάνεις πλάκα...

Παρ' όλα αυτά είμαι λίγο περίεργος ποιοι "λένε" ότι η Nokia θα πάει σε android. Επίσης, ενώ πολλοί εδώ μέσα έχουν χρησιμοποιήσει και Android και Windows Phones (και είναι προφανές ότι καταλαβαίνουν τη διαφορά), δεν είναι προφανές πιο είναι "καλύτερο".

Τα 2 τελευταία μου τηλέφωνα ήταν android, αλλά μου αρέσει η φιλοσοφία του WP σαν λειτουργικού και είναι αδιαμφισβήτητα πιο αποτελεσματικό στην αξιοποίηση των πόρων της συσκευής.

Αν οι αριθμοί πωλήσεων έλεγαν όλη την αλήθεια, η Apple θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από το τοπίο πριν καμιά δεκαπενταετία...

Τα Windows Mobile ήταν εκείνο το έκτρωμα, τα "XP σε φορητή συσκευή". Τα Windows Mobile είναι το νέο λειτουργικό με τα Live Tiles ειδικά φτιαγμένο και προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των smartphones. Έχουν τεράστια διαφορά.

:nothing:

Λοιπόν..

Τελευταίο δίλημμα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), αν αξίζει να ρισκάρω αντί για το Neo V με ένα Neo (μεταχειρισμένο) στα ίδια περίπου λεφτά (με εγγύηση για ένα χρόνο ακόμα, θεωρητικά τουλάχιστον).. Βρίσκομαι ένα βήμα πριν την τελική απόφαση..

Βασικά, επειδή ποτέ δεν είχα ξανά smartphone με 'κανονική' κάμερα (την 2mp κάμερα του τωρινού μου w910i δεν την θεωρώ κανονική κάμερα, αλλά κάμερα της πλάκας), ενώ ακόμα και η ψηφιακή φωτογραφική μου μηχανή είναι 5ετίας με 6mp, δεν ξέρω αν θα δω στην πράξη διαφορά άξια λόγου με τα 8mp.

Έχω δει αυτό

Photo Compare Tool - GSMArena.com

που συγκρίνει τις κάμερες των 2 κινητών, αλλά κι αυτό το κάνει σε full zoom. Δηλαδή εγώ αν χρειαστεί να εκτυπώσω στο σύνηθες 10x15 ή αν τις βλέπω full screen στο μόνιτορ θα δω άραγε εμφανή διαφορά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.