dark_ds Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2012 Καλημερα παιδια..εχω δυο τετοια ρουτερ (thomson tg585v7) το ενα κανονικα για το adsl. θελω να ρωτησω αν μπορω να συνδεσω το δευτερο με lan στο pc και ασυρματα στο adsl router για να παιρνει internet στο pc, σαν καρτα wifi δηλαδη.γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Μάρτιος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 γίνεται.....το router που θα κοτσάρεις στο pc θα το βαλεις να δουλεύει σε bridge mode να δουλεύει σαν access point και το άλλο κανονικά να δίνει ιντερνετ.ρίξε μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Δεν νομίζω να έχει το συγκεκριμένο ρουτερ bridge mode.Το δικό μου πάντως που είναι το v8 δεν έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Μάρτιος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 bridge mode εχει..το πατησα...αλλα μετα τι κανω? ;p@τακη,τα λινκ για το DD-WRT δεν δουλευουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.