Elpis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 γεια χαρα παιδια μολις σημερα μου ηρθε ενα μονο ASETEK ICE PRO ψυγειακι και λεω να το καθαρισω μηπως εχει τπτ βρωμιες η κατι αλλο... μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω αυτο και με τι ?ακομα ξερει κανεις αν ειναι καλο ? (αν και δεν εχει καμια σημασι ποια αφου το εχω παρει..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 click me Tip: Χρησιμοποιείστε το κουμπάκι αναζήτηση πρώτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 εγώ το δικό μου μετά από χρήση το καθαρίζω με λευκό ξύδι για τα άλατα και με οινόπνευμα... άλλοι φτάνουν σε αραιωμένο οξύ... για καινούριο νομίζω οινόπνευμα αρκεί... απλά φτιάξε μετά ένα κύκλωμα πχ στην μπανιέρα με αντλία και λάστιχα για να φύγει κάθε ξένο σώμα (πχ ρινλισματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 δεν ειναι καινουργιο το πηρα απο ενα χρηστη του φορουμ.. αλλα θελω να το καθαρισω για καθε ενθεχομενο..κατι ακομα εκει που μπαινουν οι σωληνες εχει κατι πραγματακια μπλε και λενε πανω 10mm τα μπλοκ του ελεβεν τι σωληνες κανουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 1/2 inch γυρω στα 11 και κατι μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 15:19] δεν ειναι καινουργιο το πηρα απο ενα χρηστη του φορουμ.. αλλα θελω να το καθαρισω για καθε ενθεχομενο..κατι ακομα εκει που μπαινουν οι σωληνες εχει κατι πραγματακια μπλε και λενε πανω 10mm τα μπλοκ του ελεβεν τι σωληνες κανουν ? Ελα φιλαρακι μην ταλαιπωρεισαι αδικα 4 ημερες εχει δουλεψει μονο και μονο με νερακι απιονισμενο τι να εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 ωχχχ... λετε να μην κανει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 17:27] Ελα φιλαρακι μην ταλαιπωρεισαι αδικα 4 ημερες εχει δουλεψει μονο και μονο με νερακι απιονισμενο τι να εχει? το ξερω μωρε οτι ειναι καινουργιο αλλα εχω δει και αλλα ψυγεια απο χρηστες του φορουμ που ηταν καινουργια και δεν τα ειχαν καθαρισει και εβλεπαν τρελες θερμοκρασιες και μετα απο καθαρισμα ηταν οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 15, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Παντως εγω και το τρανσιτ που το επλυνα με υδροχλωρικο οξυ οπως μου ειπανε δεν εβγαλε απολυτως τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 15, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 δεν λεω σε ολα απλα σε καποια μπορει να εχει μεινει τπτ.. ετσι κι αλλιως ο 11 δεν εχει στειλει το μπλοκ ακομα και θελω κατι να κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 15, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Θα σου στειλω άλλα ρακορ να βάλεις μην στεναχωριέσαι Αρκει να μπορέσεις να ξεβιδώσεις τα παλία και να βάλεις σωστά (χωρις διαροες ) τα καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.