mchls Μάρτιος 10, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Ναι στο εξωτερικό,παραδέχομαι οτι με ενδιαφέρει και το εξωτερικό.:hang3:Αν σε ενδιαφερει ΚΑΙ το εξωτερικο=ΔΕΚΤΟΝΑν σε ενδιαφερει ΜΟΝΟ το εξωτερικο ή περισσοτερο απο το εσωτερικο=ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Μάρτιος 10, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Χαχα,εννοείται οτι μετράει το εσωτερικό πιο πολύ,αλα έχω πείξει με τισ μαύρες οθόνες και θέλω κάτι το διαφορετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 10, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Χαχα,εννοείται οτι μετράει το εσωτερικό πιο πολύ,αλα έχω πείξει με τισ μαύρες οθόνες και θέλω κάτι το διαφορετικό Αγορινα μου, και τα 2 κεφαλια μας ειναι εξισου σημαντικα... Μην ξαναδω τοιχους... Οπως και να εχει, σου προτεινω: ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ/ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Μάρτιος 10, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Παίδες καλησπέρα - για να μην ανοίξω καινούριο thread, μιας και εγώ ψάχνω οθόνη όπως ο Grim95, αλλά κοιτάω πρός 27" ips (δεν προορίζεται για gaming, ίσως καμιά κονσόλα να συνδεθεί)...μια γρήγορη πρόταση ? (μονευ ιζ νοτ εν ισιου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 10, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Παίδες καλησπέρα - για να μην ανοίξω καινούριο thread, μιας και εγώ ψάχνω οθόνη όπως ο Grim95, αλλά κοιτάω πρός 27" ips (δεν προορίζεται για gaming, ίσως καμιά κονσόλα να συνδεθεί)...μια γρήγορη πρόταση ? (μονευ ιζ νοτ εν ισιου) αμα ψαχνεις 27αρα ιπς και (μονευ ιζ νοτ εν ισιου) πας για ντελλ υ2711 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 10, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Dell UltraSharp U2711 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.