naz Ιούλιος 22, 2004 #61 Ιούλιος 22, 2004 ο φαλακρας στο ραμ shop φαινεται να αγαπαει πολυ τη δουλεια του....... με το που μπαινεις και λες" συγγνωμη να σας ρωτησω κατι" σε διακοπτει και λεει "δεν μπορω εχω δουλεια δεν βλεπεις? πηγαινε στο παιδι......" και εχουν εναν κακομοιρο 18χρονο εκει που τα εχει δει ολα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.....για αυτο και δεν εχω αγορασει ποτε τιποτα,οσες φορες και να εχω μπει μεσα....πηγαινω διπλα που ειναι και πιο φθηνα και που υπαρχει και μια στοιχειωδη ανθρωπινη αντιμετωπιση.....
Οδυσσέας Ιούλιος 22, 2004 #62 Ιούλιος 22, 2004 Τέλος με την... "Οδύσσεια" της MSI 9800pro. Έστειλαν άλλη κάρτα που ευτυχώς δουλεύει. Συνολικό response time της Octabit σε αυτή την περίπτωση, μια εβδομάδα. Γρήγοροι θα έλεγα...! Το δούλεμα, στην αρχή, για το αν υπάρχει ή όχι, τι το ήθελαν; Anyway... η 9800pro πετάει!Εν τω μεταξύ, η Gf4600 μετράει 2+ εβδομάδες στην Altec και μου έχουν πει πως νεώτερα θα έχουμε την άλλη βδομάδα. Αλλά αυτήν την καθυστέρηση τη φανταζόμουν, γι αυτό πήρα την 9800pro.
tasosmos Ιούλιος 23, 2004 #63 Ιούλιος 23, 2004 Εγω απο το ραμ προβλημα ειχα με εναν που ειχε μαλλι μεχρι τον ωμο γυρω στα 25. Μια φορα που τον ειχα ''πετυχει'' εκανε 35 λεπτα για να κοψει ενα τιμολογιο( Τα στοιχεια μου υπηρχαν ηδη). Ο ''φαλακρας'' απο οτι εχω καταλαβει ασχολειται με μεγαλες παραγγελιες κυριως αλλα κανα δυο φορες που ειχε χρονο φανηκε να ειναι ο πιο υποψιασμενος απο ολους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.