Jump to content

The RMA club

ea6gka

Recommended Posts

εγω λέω όσοι έχουν κονέ να μας κάνουν τα ρμα με κλειστά μάτια έναντι αμοιβής....

δεν γουστάρω να περιμένω καθόλου....

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Εχωντας προσωπικη επαφη με την κουεστ θεσσαλονικης πιστευω οτι εχει το καλυτερο ρμα μακραν.ΑΠο αυτην που δεν ειμαι ευχαριστημενος ειναι η Ιντερσετ και Ρουμπικομ.

Πλαισιο ubber alles.....

μεταξυ παρα πολλων αλλων ,

προ τριμηνου, μου εδωσαν πιστωτικο 246ευρω !!!

για μια G-Force Ti4200 στην οποια απετυχα να αλλαξω to bios....

επειδη δεν ειχαν αντιστοιχο μοντελο για αντικατασταση.....

:worship:

να'στε καλα να σας χαιρομαστε....

Εμένα πάντως σήμερα στο Πλαίσιο μου αλλάξανε αμέσως ένα Seagate SATA 80GB χωρίς καν να τον ελλέγξει. Και ενώ όταν τον πήγα έλεγα μέσα μου οτι θα τον στέλνουν στου διαόλου τη μάνα για επισκευή και θα τον έχω του χρόνου!!! Αντίθετα στα Multirama που πήγα ένα Western Digital 40GB (8ΜΒ cache) μου είπαν οτι θα πάει Αθήνα για να τον αλλάξουν. Και είχα πολύ καλύτερη εντύπωση για τα Multirama...

Παιδιά από Πλαίσιο δεν μου έχει τύχει τίποτα για RMA αλλά από ότι διαβάζω εδώ Πλαίσιο και πάλι Πλαίσιο!!!! Αντίθετα από Quest :TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD::TD: Mια φορά μου κράτησαν σκληρό για 3 μήνες και τελικά δεν τον άλλαξαν γιατί "έφταιγε η ΔΕΗ". Πάντως μετά από αυτό το περιστατικό, αμέσως πήρα UPS! Και σε άλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει πάντα αργούν πολύ.

Τώρα τελευταία μου έχουν συμβεί τα άπαιχτα...... Η 4600 χάλασε. Την έστειλα εδώ και μια εβδομάδα στο Microland -Αθήνα, αφού στην Πάτρα έκλεισε- και ακόμα περιμένω. Εν τω μεταξύ έσπευσα να αγοράσω άλλη κάρτα, αφού χρειάζομαι το PC και δε μπορώ να περιμένω. Παράγγειλα μια MSI 9800pro από Octabit (το Πλαίσιο δεν είχε τίποτα αξιόλογο) και ήρθε χθες πρωί, μετά από 6 μέρες. Λοιπόν η κάρτα ήταν καμένη από τη μάνα της!!!!!!!!!! Σα να μην υπάρχει πάνω στο σύστημα!!! Το πρωί θα την στείλουν πίσω και θα μου παραγγείλουν άλλη....... και βλέπουμε....... :wall::wall::wall::wall: Τα νεεεεύρααααααα μου.......:jump::jump::mad::jump:

Hi. Μάγκες άμα κάψω τον Athlonάκο μου από υπερχρονισμό υπάρχει περίπτωση να το καταλάβουν? ’μα καεί π.χ. τον βγάζω τον βάζω στο κουτί του και πάω για αλλαγή στο πλαίσιο με την απόδειξη?

Η Info-Quest είναι χάλια. Μου κράτησαν το pc 3 μήνες για να αλλάξουν μία μνήμη! αν είναι δυνατον!

Μια απο τα ιδια και για μενα απο το πλαισιο.Πηγα ενα WD40gb και την επομενη μου δωσαν καινουργιο.Λιγο πιο δυσκολα ηταν οταν πηγα στο pcstore μια ti4600 για αλλαγη,και μετα απο τρεις βδομαδες μου δωσαν μια 4800 με 20ευρο διαφορα.

αυτα τα πραγματα δεν γινονται ρε παιδια , ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαζω την 9800 απο τον δευτερο συστημα που εχω και τη βαζω πανω στην chaintech. και καηκε η 9800, δεν βγαζει τωρα σημα αυτη, ενταξει εχω απελπιστει πια μου ερχετε να τα παρατησω.

Απο ραμσοπ την εχω παρει πριν 15 μερες....ραμσοπ...ωχχχχ τη ******.Τι να κανω τωρα να παω αυριο και να φωναξω μπας και μου δωσει καμμια αλλη να φυγω? τα εχω παιξει, ειμαι με μια ΜΧ440 και εχω ξενερωσει. Ποια ειναι η αντιπροσωπεια της ΜΣΙ στην ελλαδα, αν μπορει καποιος ας βοηθησει αν ξερει κανενα κλπ, εχω ζαλιστει πια με τα ΡΜΑ...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:50]

αυτα τα πραγματα δεν γινονται ρε παιδια , ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βγαζω την 9800 απο τον δευτερο συστημα που εχω και τη βαζω πανω στην chaintech. και καηκε η 9800, δεν βγαζει τωρα σημα αυτη, ενταξει εχω απελπιστει πια μου ερχετε να τα παρατησω.

Απο ραμσοπ την εχω παρει πριν 15 μερες....ραμσοπ...ωχχχχ τη ******.Τι να κανω τωρα να παω αυριο και να φωναξω μπας και μου δωσει καμμια αλλη να φυγω? τα εχω παιξει, ειμαι με μια ΜΧ440 και εχω ξενερωσει. Ποια ειναι η αντιπροσωπεια της ΜΣΙ στην ελλαδα, αν μπορει καποιος ας βοηθησει αν ξερει κανενα κλπ, εχω ζαλιστει πια με τα ΡΜΑ...

ΕΛΑ... ΤΙ; ΩΩΩΠΑ! Κι εσύ με καμένη -καινούρια- MSI; Εγώ, όπως θα 'δες παραπάνω, πήρα την MSI 9800pro 128MB και ήταν καμένη από την αρχή. Η δική σου ποιο μοντέλο είναι;

Τι γίνεται βρε παίδες; Τόσο μάπα είναι οι MSI κάρτες; Καλά, είχα ακούσει ότι δεν έχουν ποιοτικούς πυκνωτές, αλλά ΟΧΙ κι έτσι.......:wall: :wall:

Ξέρω ότι δε θα παρηγορηθείς αλλά..... ΥΠΟΜΟΝΗ :wassat:

σου ειπανε λεπτομερειες? εγω φιλε δεν καθομαι να περιμενω θα απαιτησω αλλαγη επι τοπου, γιατι το ραμ σοπ ειδικα ειναι απο τα χειροτερα σε ΡΜΑ μαζι με το κοσμοντατα. Σου ειπανε ποιος εχεις τις ΜΣΙ στην ΕΛλαδα?

Αρχική απάντηση από ea6gka

σου ειπανε λεπτομερειες? εγω φιλε δεν καθομαι να περιμενω θα απαιτησω αλλαγη επι τοπου, γιατι το ραμ σοπ ειδικα ειναι απο τα χειροτερα σε ΡΜΑ μαζι με το κοσμοντατα. Σου ειπανε ποιος εχεις τις ΜΣΙ στην ΕΛλαδα?

Oοκταμπιτ

Ρε παιδιά τι τις κάνετε τις Μsi και ψοφάνε? Μια ζωή Μsi καρτές είχα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

και μητρική και vga (Δειτέ στην υπογραφή)

Kαι εαν κρινω και απο το τροφοδοτικο σου μπας και εισαι Οκταμπιτ φαν?( χωρις καμια παρεξηγηση...και εντελως φιλικα...)

λολ δεν θα το πιστεψετε, μου πεφτει ο γενικος στο δωματιο με τα πισι. βρε τι εγινε βρε το ενα βρε το αλλο, βγαζω την ΜΣΙ ανεβαζω τον γενικο και ολα ενταξει.

?

μιλαμε για πολυ γελιο

Αρχική απάντηση από Pieros [15-07-2004 15:17]

Με αυτό το ποστ καποια μαγαζιά θα χαντακοθούν, φυσικά αυτό είναι υπερ μας,

Τα μαγαζια φταινε ομως η οι αντιπροσωπειες??????

και τα δυο τυχερε, οι μεν δεν τους πιεζουνε και οι δε τους εχουν γραμμενους. ετσι καπως το βλεπω εγω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.