Jump to content

Αγορά κάρτας γραφικών ATI/AMD

jumaru17

Recommended Posts

Παιδιά την πήρα την οθόνη! Τέλεια! Σας υπερευχαριστώ για τις συμβουλές και τη καθοδήγηση. Επόμενη αγορά νομίζω πρέπει να είναι το τροφοδοτικό.

Για corsair με αποσπώμενα καλώδια σκέφτομαι 1000w. Περιμένω προτάσεις!

34smf6o.jpg

Για οθόνες, παίδες... Prad.de. Η σελίδα τα σπάει στις εξετάσεις οθόνων. Έχει και πολλές που σημαίνει πιθανότατα να βρεις αυτές που βάζεις στο μάτι. Μην πάρεις πριν ελέγξεις, διότι πρόκειται για τα μάτια σου... και επίσης είναι απ΄τα εξαρτήματα του υπολογιστή που κρατάνε χρόνια χωρίς να χρειάζεται αναβάθμιση για να τρέξεις ένα παιχνίδι κ.λπ... Επένδυση.

Ακόμη ονειρεύομαι μια καλή EIZO ή HP 24" - 27" της τάξης των 700+ ευρώ, αλλά... Θα ονειρεύομαι για πολύ ακόμη όπως φαίνεται. Έστω τις απλές των 200 ευρώ, αξίζει να ψάξεις να βρεις ένα διαμαντάκι. Όλες πάνω-κάτω το ίδιο είναι σ΄αυτή τη τιμή. Ελάχιστες κάνουν τη διαφορά.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Sapphire Radeon HD 7850 OC την πήρα τελικά! Φαίνονταν όλα υπέροχα στην αρχή αλλά μετά άρχισαν τα προβλήματα.

Στο Red Orchestra 2 δεν μπορώ να κάνω join καν σε κάποιο game, μόνο spectator. Και γενικά το σύστημα σαν να μη πηγαίνει καλά. Ενώ πρώτα πήγαινε τέλεια απλά είχα χάλια κάρτα γραφικών. Επίσης παρατηρώ ότι χωρίς να έχω μόνο τίποτα ανοικτό μόνο chrome πχ τρώει 4 giga ram και μια άλλη φορά 6! Ti μπορεί να φταίει παιδιά. Κάποιος ιός, οι μνήμες. έπεσα σε ελαττωματική κάρτα? Κάτι άλλο πχ drivers? Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. :slap::confused: Παρακαλώ Bοηθείστε!

Παραθέτω κάποια προβλήματα.

2e24ak4.jpg

http://youtu.be/FcEXjJ0ZRvE

Ο Chrome τρώει απίστευτα πολύ μνήμη με 5-6 tabs και ακόμα και αν τα κλείσω συνεχίζουν να υπάρχουν καμιά 10αρια διεργασίες! :S Καμιά λύση?

Έβαλα και spyware doctor δεν βρήκε κάτι...

http://postimage.org/image/8kdpmo1xz/full/

Ακόμα και αν κλείσω τελείως τα tabs ή τον chrome παραμένουν οι διεργασίες κανονικά! Γενικά όλο το σύστημα είναι ασταθές σαν κάτι να μη πηγαίνει καλά και πάω να τρελαθώ γιατί οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για να βρω τι φταίει. Αυτά στο youtube μου τα έκανε μια φορά.

Ο Chrome τρώει απίστευτα πολύ μνήμη με 5-6 tabs και ακόμα και αν τα κλείσω συνεχίζουν να υπάρχουν καμιά 10αρια διεργασίες! :S Καμιά λύση?

Έβαλα και spyware doctor δεν βρήκε κάτι...

View image: damn 2

μαζί με την διεργασία του Chrome ή του Mozilla του πρέπει να διακόψεις και τα πρόσθετα τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.