Διόνυσος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 Γειά σε όλους. Έχω μια MSI 5600ΧΤ και θέλω να την υπερχρονίσω. Το θέμα είναι αν μπορώ να δοκιμάσω τα όρια της κάρτας μου με την εργοστασιακή ψύκτρα, χωρίς βέβαια να την κάψω. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Καλώς ήλθες Διόνυσε.Συνήθως οι κάρτες αρχίζουν να παρουσιάζουν artifacts όταν πλησιάζεις τα όριά τους, κάτι που σε ενημερώνει πως πρέπει να σταματήσεις το ανέβασμα...Αν αρχίσεις να ανεβάζεις 3-5MHz την φορά, να ελέγξεις στα γρήγορα με ένα 3dmark03/aquamark για τυχόν artifacts και στην συνέχεια παίζοντας παιχνίδια, θα βρεις τα όρια της κάρτας σου με σχετική ασφάλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 welcome to the club καταρχας φιλε διονυσε (οβερκλοκερς κλαμπ) και αμα σου καει τοτε welcome to another club(RMA club). Κανε αυτο που σου λεει ο rootx και μη φοβασαι τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Kαλώς ήρθες Δες και αυτόν τον οδηγό overclocking για κάρτες γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 15, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 "welcome to another club(RMA club)" το καλύτερο της ημέρας :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιούλιος 15, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 ΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους και καλώς σας βρήκα! Ea6gka ελπίζω να μην μπω ποτέ στο RMA CLUB!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 κοιτα αν δεν μπεις και σε αυτο το κλαμπ δεν εχεις ολοκληρωθει σαν χρηστης, οποτε ας εισαι καλυτερα προετοιμασμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.