dangar Μάρτιος 7, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Σεβαστή διαφορά . Να σε ρωτήσω , μέτρησες θερμοκρασία νερού πρίν και μετά τις αλλαγές , από εκεί θα φανεί αν ήταν καθαρά θέμα ψυγείων ή/και κουτιού - χαμηλότερη temp αέρα ψύξης , οι ανεμηστήρες παίρνουν το αέρα που είναι μέσα στο κουτί και όχι φρέσκο από έξω , κάτι που το καλοκαίρι θα έχει τις συνέπειες του. Επίσης βλεπω ότι πρώτα στέλνεις στο ψυγείο , αν δοκίμαζες μετά την αντλία να στείλεις πάνω στα μπλοκ δεν θα είχε διαφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 7, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 δεν γνωρίζω να σου απαντήσω για να είμαι ειλικρινής. αλλά μιας και είδατε το κύκλωμα μου, τι διορθώσεις θα προτείνατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάρτιος 7, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Είναι όλα θέμα πειραματισμών και μπορεί να τύχει η βέλτιστη , με κριτήριο την απόδοση , σειρά των εξαρτημάτων στο κύκλωμα να μην είναι και η καλύτερη οπτικά ή να μην βολεύει , όπως σε μένα. Αυτό που παρατήρησα σε μένα είναι ότι ακόμα και όταν μεταβάλλω την πίεση (Laing D5 set 2-5 ) στο κύκλωμα έχω διαφορά τουλάχιστο -3C (στον επεξεργαστή) σε P95 για κάνα τέτατρο. Δεν δοκίμασα με πρώτο εξάρτημα το μπλοκ γιατί δεν είχα σωλήνες και δεν βόλευε στο στήσιμο. Κάποιος από πάνω αν ξέρει θα μας πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 7, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 guys and girls να ρωτησω κατι σχετικά άσχετο; έχει χωρέσει κανείς τετραπλό ψυγείο (σαν το gtx480) στο πάνω μέρος του cosmos s; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Δε χωράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 8, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 νομιζω δεν υπαρχει κουτι που να παιρνει 4πλο χωρις κοψε ραψε! :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 8, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Και με κόψε ράψε δε πρέπει να χωράει στο Cosmos. Το 3πλό είναι οριακά. Πρέπει να χωράει αν καταργηθεί ο πίσω ανεμιστήρας και πιάσει απο άκρη σε άκρη όλο το πάνω μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 8, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 εννοώ κάπως έτσι: http://assets.overclock.net.s3.amazonaws.com/5/5d/5d0706ac_vbattach160660.jpeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 8, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 εννοώ κάπως έτσι: http://assets.overclock.net.s3.amazonaws.com/5/5d/5d0706ac_vbattach160660.jpegΗλια εσυ προφανως το συζητας μιας και εχεις ηδη το τετραπλο ψυγειο και ειναι κατανοητο.απλα για αλλους πιθανους ενδιαφερομενους, για να μην μπειτε σε διαδικασιες εκτεταμενων μετατροπωνκαλλιστα μπαινει ενα τριπλο στην οροφη, ενα μονο πισω κι ενα μονο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάρτιος 8, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 εμενα η απορια μου ειναι πως προτιμας Ηλία το S απο το 800D :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 8, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 εμφανισιακά και με ένα πιο ιδιαίτερο χρωματικό concept θεωρώ ότι παρά τα χρόνια του θα μπορούσε να παραμείνει ένα αξιόλογο κουτι. από άποψη cable management και χώρων το obsidian νομίζω ότι είναι αχτύπητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 8, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 το τετραπλό μπαίνει στην οροφή του 800D δίχως μετατροπή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 8, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 λογικά μπαίνει απλά η μία από τις 4χ120mm επιφάνεια λογικά θα βρίσκει στο κουτί. και δεν θα μπορεί να σπρώξει αέρα προς τα έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 8, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Ένα από τα αγαπημένα μου 800D τίγκα στο ψυγείο...480 στην οροφή με ένα απλό κόψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 8, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 η σίτα πως μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στο κουτί; με βίδες (τις ακριανες) ή με κόλλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 8, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Αν έχεις κάνει την διαδικασία με τη σέγα ( jigushi, χαχαχα) τότε 4 τρύπες δεν είναι τίποτε....κόλλα γιατί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 8, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 γιατί το αγόρασα με μία σίτα βαλμένη με κόλλα και θέλω να την αλλάξω. γιαυτό ρωτάω. έχεις υπόψιν ελληνικό κατάστημα που να έχει μια τέτοια σιτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Μάρτιος 9, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Ντόντ νόου μέητ...εδώ έχει 2πλές, ξέρεις ποιός είναι ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, αυτου το πόστ περιμένεις...κάπου θα κοπριτεύει...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 9, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Hλια θα κοιταξω μπας κι εχω καμια τετοια στο ραφι και σε ενημερωνω λιαν συντομωςδιαφορετικα, μιας και θα παραγγειλω σημερα απο κει, εαν θες σου προσθετω μια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.