Wizard! Απρίλιος 30, 2007 #21 Απρίλιος 30, 2007 http://www.cadwaresoft.com/eng/html/download.htmlhttp://www.cadwaresoft.com/eng/sell/index.htm
Kosmos Μάϊος 1, 2007 #22 Μάϊος 1, 2007 Δεν ξερω αν ειναι πολυ αργα για να απαντησω...αλλα μπορει να εχουν και αλλοι την ιδια απορια! Δεν εχω εμπειρια στα τεχνικα προγραμματα και στα προγραμματα σχεδιασμου, απλα ξερω οτι ο μεγαλυτερος οργανισμος που αναλαμβανει εργα στην Ελλαδα(ΕΡΓΑ-ΟΣΕ) εχει στα γραφεια των μηχανικων Pentium...Τα συμπερασματα δικα σας, πιστευω παντως οτι κατι ξερουν και βαζουν pentium, και δεν μιλαμε για 1 και 2 pc αλλα για μεγαλο 3ψηφιο αριθμο! Ελπιζω να βοηθησα
JimmyFox Μάϊος 1, 2007 #23 Μάϊος 1, 2007 Αρχική απάντηση από Kosmos Δεν ξερω αν ειναι πολυ αργα για να απαντησω...αλλα μπορει να εχουν και αλλοι την ιδια απορια! Δεν εχω εμπειρια στα τεχνικα προγραμματα και στα προγραμματα σχεδιασμου, απλα ξερω οτι ο μεγαλυτερος οργανισμος που αναλαμβανει εργα στην Ελλαδα(ΕΡΓΑ-ΟΣΕ) εχει στα γραφεια των μηχανικων Pentium...Τα συμπερασματα δικα σας, πιστευω παντως οτι κατι ξερουν και βαζουν pentium, και δεν μιλαμε για 1 και 2 pc αλλα για μεγαλο 3ψηφιο αριθμο! Ελπιζω να βοηθησα Φίλε μου, δεν υπάρχουν πια Pentium...
kov Μάϊος 1, 2007 Author #24 Μάϊος 1, 2007 3 χρονια περασαν και στο ερωτημα amd η intel τελικα επελεξα amd64 3500.τωρα που ηρθε η ωρα της αλλαγης θα ηθελα να ρωτησω INTEL CORE 2 η AMD Athlon 64 X2?καρτα γραφικων γυρω στα 350 ευρω?να προσθεσω οτι εργαζομαι με το 3dsmax εκτος απο autocad γιαυτο η gpu πρεπει αν γινεται να παιρνει μετατροπες σε firegl η Quadro.
adok13 Μάϊος 2, 2007 #25 Μάϊος 2, 2007 φιλε μου επειδη ειμαι και εγω σχεδιαστης αλλα τις firegl kai τις quadro ουτε που τιςειχα ακουσει μπορεις να μου δωσεις μια μικρη περιγραφη γιαυτες τις καρτες;ειναι ειδικα σχεδιασμενες για cad εφαρμογες;για τρισδιαστατα υποθετω,ε;
Kosmos Μάϊος 2, 2007 #26 Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από JimmyFox Φίλε μου, δεν υπάρχουν πια Pentium... lol σωπαα Απλα κοιταξα ποτε εγινε το θρεντ και απαντησα για τα τοτε δεδομενα...επειδη τα ερωτηματα ειχαν τεθει για εκεινη την περιοδο. ...ουτως η αλλως για εκεινη την περιοδο ξερω τι ειχαν Kαι εγω μεχρι προτινος Amd fan ημουν...απλα ειπα τι ξερω...
JohnG85 Μάϊος 2, 2007 #27 Μάϊος 2, 2007 Tο ότι χρησιμοποιεί τώρα κάποτε ή στο μέλλον το κράτος Intel δεν λέει κάτι.Αυτά είναι θέμα συμφωνιών...
Kosmos Μάϊος 2, 2007 #28 Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 22:22] Tο ότι χρησιμοποιεί τώρα κάποτε ή στο μάλλον το κράτος Intel δεν λέει κάτι.Αυτά είναι θέμα συμφωνιών... Δεν εχει καμια σχεση το κρατος ...το τμημα πληροφορικης της εταιριας εκρινε οτι οι pentium απεδιδαν καλυτερα στα στατικα/σχεδιαστικα κτλ προγραμματα σε σχεση με τους αντιστοιχους AMD και επελεξαν pentium. Aπλα ετυχε να βολταρω σε αυτο το τμημα εκεινη την περιοδο και ειπα να πω τι ξερω...οποιος καταλαβε καταλαβε Τωρα αν καποιος αλλος εχει αλλες πληροφοριες...
kov Μάϊος 2, 2007 Author #29 Μάϊος 2, 2007 μπορεις να μπεις εδω και να δεις αρκετα πραγματα.http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=159461
JohnG85 Μάϊος 2, 2007 #30 Μάϊος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Kosmos [Σήμερα, στις 00:31] Δεν εχει καμια σχεση το κρατος ...το τμημα πληροφορικης της εταιριας εκρινε οτι οι pentium απεδιδαν καλυτερα στα στατικα/σχεδιαστικα κτλ προγραμματα σε σχεση με τους αντιστοιχους AMD και επελεξαν pentium. Aπλα ετυχε να βολταρω σε αυτο το τμημα εκεινη την περιοδο και ειπα να πω τι ξερω...οποιος καταλαβε καταλαβε Τωρα αν καποιος αλλος εχει αλλες πληροφοριες... Eλπίζω η λέξη οργανισμός να σου αρέσει τότε. Το τι υπολογιστικά συστήματα επιλέγουν οι μεγάλοι οργανισμοί δεν λέει πολλά για την ποιότητά τους γιατί σε τέτοιες κλίμακες παίζουν συμφωνίες κλπ, κλπ...
Kosmos Μάϊος 3, 2007 #31 Μάϊος 3, 2007 Tεσπα δεν προκειται να κατσω να απανταω στον καθενα που quotαρει τα λογια μου γιατι θα χασω την καλη διαθεση που εχω για να ποσταρω...Τελειωνοντας εδω.Εγω μιλησα για σιγκεκριμενη εμπειρια που εχω (αν για καποιους ειναι χρησιμη ή λυνει καποια απορια τους...καλως) και εσυ μιλας με γενικοτητες! Αν πιστευεις οτι ξερεις τα παιχνδια που παιζονται στις συμφωνιες ή εχεις αλλη πληροφοριση πες μας...αλλιως το να πιανεσε απο τα λογια μου και να λες γενικοτητες δεν οδηγει πουθενα! Η συμβαση για τους η/υ δεν εγινε με τη intel...αλλα με μεγαλη προμηθευτρια εταιρια! Εγω τελειωνω εδω για να μην βγουμε κι'αλλο off topic
JohnG85 Μάϊος 3, 2007 #32 Μάϊος 3, 2007 Γενικότητες ??? Πιάνομαι από τα λόγια σου ? Για ξαναδιάβασε τι έγραψα τότε...Λέω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Οτι δεν είναι κριτήριο ποιότητας ενός επεξεργαστή αν το χρησιμοποιεί ο ΟΣΕ ή όχι. Και το έγραψα αυτό επειδή θεώρησα παραπλανητικές τις πληροφορίες των post σου.Αν είναι να γυρνάμε όλοι και να αγοράζουμε ότι χρησιμοποιούν οι μεγάλοι οργανισμοί επειδή "αυτοί ξέρουν" και χρησιμοποιούν τα καλύτερα.Ελπίζω τώρα να έγινα αντιληπτός... Και αυτό γιατί σε τόσο μεγάλους οργανισμούς παίζουν συμφωνίες.Η συμβαση για τους η/υ δεν εγινε με τη intel...αλλα με μεγαλη προμηθευτρια εταιρια!Αυτό εννοείτε. Από την Intel τι να αγοράσουν ? Σκέτα cpu και μητρικές?? Και να κάνουν τη συναρμολόγηση αυτοί ? Σχεδόν πάντα με προμηθευτή γίνεται.Δεν λειτουργεί αλλιώς το θέμα. Και αυτό είναι που σχολίασα, ότι με τους προμηθευτές παίζουν συμφωνίες. Οχι ότι είναι κάτι κακό απλά έτσι συμβαίνει.Δεν χρειάζεται να σχολιάσω περαιτέρω, αυτά τα off-topic και από μενα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.