BILL5 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2012 καλημερα παιδια το pc Μου στο διαγνωστικο τεστ που εκανα με το memtest86-4.0 μου βγαζει την παρακατω εικονα τι παιζει? http://i44.tinypic.com/2q9kz9g.jpg και θελω την βοηθεια σας ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Προβληματική ram.. Αν έχει εγγύηση την πηγαίνεις πίσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 6, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 τωρα της πηρα απο το πλαισιο φιλε μου ποια απο ολες ομως γιατι ειναι 6 κοματια στο συστημα υπογραφης Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Βάζεις ένα-ένα stick και δοκιμάζεις με το memtest για να βρεις ποιο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 6, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 θα το κανω αυτο για να δω ποια ειναι απο ολες η χαλασμενη thx ξεκιναω τωρα γιατι η ωρα δεν θα με παρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάρτιος 6, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Μολις την βρεις , την πας μαζι με το ταιρι της στο plaisio.Οχι το ενα στικ μονο.(κοιτα να εχουν τον ιδιο s/n για να τις ξεχωρισεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 6, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 πειραζει που της βαζω δυο δυο μαζι και της κανω ελενχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Όχι αλλά δες τα serial numbers να είναι ίδιες. Έτσι και αλλιώς set τις πήρες και set θα τις πας πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Μάρτιος 6, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 εκανα δοκιμες στα 2 προτα σλοτ και της 6 και βγηκαν καθαρες οποτε τωρα μια μια στο καθε σλοτ μην πως εχει προβλημα η μητρηκη πλακετα δεν προλαβα χθες να βγαλω την blue screen φοτο απο το κινητο αν το ξανα κανει θα την βγαλω για να εχουμε συγουρα αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallibu Μάρτιος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2012 Πριν μπλέξεις με όλη αυτη την ιστορία, μπες στο bios,βάλε τα σωστά ρευματα στην RAM & Vtt ,βάλε τα timings που γράφουν πάνω τα στικάκια και κλείσε όποιο "turbo/performance enhance/bla bla" mode γράφει δίπλα το bios. Είχα και εγώ λάθη στο HCI Memtest και με τα σωστά settings όλα δουλεψαν ρολόι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.