komaster Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πάρω την παρακάτω κεραία:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Accessories-Network/TP-LINK-TL-ANT2408C-INDOR-OMNI-DIRECTIONAL-ANTENNA-8DBI-TL-ANT2408C.htmΘα μπορέσω να την βάλω στο Router μου για να έχω καλύτερη εμβέλεια διότι ενώ όλα εντάξει στο σπίτι μου αλλα όταν κατεβαίνω κάτω στο υπόγειο που έχει τοίχους μπετό ή όταν απομακρύνομαι απο το σπίτι μου γύρω στα 20 με 30 μέτρα χάνεται το σήμα. Το router που έχω είναι ένα της linksys το wag354g έχω και το wag200. Βιδώνεται πάνω αυτή η κεραία ; και θα κάνει δουλεία ;Επίσης Εάν πάρω το παρακάτω Wlan stick:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Wireless-Network-Cards/Wireless-Network-Cards/TP-Link-TL-WN722NC-Wireless-USB-Adapter-N150-150Mbps-MIMO.htmκαι βάλω πάνω του την κεραία:http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Accessories-Network/TP-LINK-TL-ANT2408C-INDOR-OMNI-DIRECTIONAL-ANTENNA-8DBI-TL-ANT2408C.htmΘα αξιοποιεί τα 8dBi της ; διότι τα router της TP-link(default κεραία 3-4dBi) αναγράφουν ότι το max dBi που μπορούν να αξιοποιήσουν είναι τα 5dBi. Θα αξιοποιείται η κεραία και θα κάνει καλή δουλεία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Διόρθωσε τα λινκ σου...Δεν ανοίγουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 H κλασσική κεραία της TP-LINK είναι με τα 8 dbi και την βάση. Συνδέεται με καλώδιο μέσω mini pig-tail αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά χρησιμοποιώ USB wifi b/g stick με το προηγούμενο μοντέλλο κεραίας της TP-LINK (ίδια ενίσχυση αλλά χωρίς την βάση). Έχω δεί διαφορά και ως προς το σήμα και ως προς την ποσότητα των wifi που πλέον εντοπίζω.Στο δικό μου τουλάχιστον δεν αναφέρει κατι για μέγιστο gain πέραν αυτού της αποσπώμενης κεραίας ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάρτιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Δεν έχω μια εβδομάδα που αγόρασα το TL-WA801ND με σκοπό να ενισχύσω το σήμα του δικτύου.Κάποιες φορές δεν μπορώ να συνδεθώ ή με 'πετάει' από το δίκτυο, αλλά έχει αυξήσει σε κάποιο βαθμό την ισχύ του δικτύου.Θα δοκιμάσω να αλλάξω κεραίες σε πρώτη φάση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάρτιος 7, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 εχω και εγω και το usb στικ και την κεραια κανει δουλεια μονο αν εχεις το thomson router απο conex μην τα παρεις γιατι εχουν θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Σεπτέμβριος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2012 Αγόρασα και εγώ το usb stick της tp-link το 722 και την κεραία με την βάση με τα 8dbi αλλά δεν είδα σημαντική διαφορά δηλαδή κατέβασα ένα λάπτοπ κάτω στο υπόγειο και ο ρούτερ είναι στο ισόγειο και το σήμα χαμηλό έως πολύ χαμηλό. Με το λάπτοπ δεν έπιανε καν το σήμα. Κάτι ποιό ισχυρό δεν υπάρχει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.