ison Μάρτιος 12, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Φιλε ison πραγματικα ευχαριστω πολυ για το κοπο σου! Αν χρειαστεις οτιδηποτε απο Θεσ/νικη ή σε φερει ο δρομος σου κατα εδω κερναω μπυρες! Οσο αφορα την ολη ιστορια, εχει αναλαβει απο προχτες η τραπεζα. Μου ειπαν να περιμενω τηλεφωνο απο τα κεντρικα απο βδομαδα για επιβεβαιωση και στη συνεχεια θα αρχισουν να προσπαθουν να ερθουν σε επικοινωνια με την εταιρια να δουν τι εχει να πει. Συνηθως απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος σε αναλογες περιπτωσεις οι εταιριες τρεναρουν την ολη διαδικασια μεχρι τελους της προθεσμιας (40 μερες) και γι'αυτο καθυστερει τοσο.. Τιποτα ρε μαν στο δρομο μου ειναι ...δεν μου κανει κοπο να βαλω αλαρμ και να κατεβω να δω 2 λεπτα Αν ξαναπερασω σημερα θα ξαναδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gataga Μάρτιος 27, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Φίλε Θά σε στεναχωρησω...Με βάση τα όσα γνωρίζω, Μεγάλη απάτη εις βάρος της Cosmote που προκάλεσε ζημιά σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ | Ρέθυμνο - Ρέθεμνος - Rethemnos.grhttp://www.palo.gr/cluster/articles/politikh-nea/628/?clid=4302664Για αυτήν υπόθεση έχουν γίνει συλληψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 27, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Φίλε Θά σε στεναχωρησω...Με βάση τα όσα γνωρίζω, Μεγάλη απάτη εις βάρος της Cosmote που προκάλεσε ζημιά σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ | Ρέθυμνο - Ρέθεμνος - Rethemnos.gr Εκλεβε τις επιδοτήσεις εταιρείας τηλεπικοινωνιών | Palo.gr Για αυτήν υπόθεση έχουν γίνει συλληψεις Αυτο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την περιπτωση του φιλου πιο πανω... Πραγματικα καμια απολυτως σχεση ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGit7789 Μάρτιος 27, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Φίλε Θά σε στεναχωρησω...Με βάση τα όσα γνωρίζω, Μεγάλη απάτη εις βάρος της Cosmote που προκάλεσε ζημιά σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ | Ρέθυμνο - Ρέθεμνος - Rethemnos.grΕκλεβε τις επιδοτήσεις εταιρείας τηλεπικοινωνιών | Palo.grΓια αυτήν υπόθεση έχουν γίνει συλληψειςΚαι εγω δυσκολευομαι να καταλαβω φιλε gataga τι σχεση εχει η συγκεκριμενη υποθεση με τη δικη μου περιπτωση.. Ακουστηκε το ονομα της Techneasy αναμεσα στο ολο κυκλωμα των κλεπταποδοχων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 περισσότερο μου κάνει για προώθηση των 2 site που παρέθεσε παρά κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gataga Μάρτιος 28, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Το ονομα της εταιρείας (βαση ενημερωσης μου μέσα απο την εταιρεία κινητής) φέρεται εμπλεκόμενο.Συνεπώς το βλέπω δύσκολο να βρεθεί επαφή της τράπεζας με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.Επίσης αν πρόσεξες στην σελίδα τους αναγράφουν για δημιουργία νέας εταιρείας (πολύ αμφιβάλω)Επίσης έχει βγεί από όλες της μηχανές ελέγχου τιμών (πχ skroutz, κλπ). Δεν σου κάνει εντύπωση πως ένα τόσο δυνατό site (ειδικά σε τιμές κινητών μεγάλης αξίας) εξαφανίζεται τόσο γρήγορα απο παντού και σταματάει η προώθηση του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Απρίλιος 4, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Ουδέποτε είχα πρόβλημα στο παρελθόν με το συγκεκριμένο κατάστημα.Τι να πει κανείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGit7789 Απρίλιος 30, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Η προθεσμια εληξε σημερα. Το καταστημα δεν εδωσε σημεια ζωης, οποτε την υποθεση τη κερδισε η τραπεζα. Τα χρηματα, οπως με ενημερωσαν, θα μου επιστραφουν μεχρι το τελος της βδομαδας. Τελος καλο, ολα καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Μάϊος 4, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Με εμάς που έχουμ πρόβλημα εγγύησης?? Τί κάνουμε? Έχω ένα ASUS λαπτοπ αγορασμένο και έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 4, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Εδω εισαι: http://www.oktabit.gr/contact.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Μάϊος 4, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Είναι αντιπρόσωπος της ASUS? Θα δεχτεί το εντός εγγύησης laptop μου να μου το διορθώσει με την απόδειξη του techneasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 4, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Στο 1ο ερωτημα ναι. Στο 2ο, παρτους ενα τηλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 4, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Οκ μολις ρωτησα, δεν εχουν το service. Κανε ενα τηλεφωνο εδω: 0080044142044 (mail: support@asus[dot]gr) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Μάϊος 4, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Μάϊος 4, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Η Oktabit είναι διανομέας.Για service: ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Μάϊος 4, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Συμπληρώνω όλα τα πεδία της φόρμας σωστά αλλά όταν πάω να γράψω το Serial Number μου το κοκκινίζει και μου λέει να συμπληρώσω όλα τα πεδία...Κάποιος άλλος τρόπος να τους βρω υπάρχει? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Μάϊος 4, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Στο τηλέφωνο παραπάνω. Είσαι σίγουρος ότι είναι το σωστό S/N; Σε κάποια μηχανάκια είναι κάτω από την μπαταρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Asus Tech Support & Service... ha ha ha ha.Καλό κουράγιο, υπομονή και κατανόηση.( τόσο χάλια είναι, δεν ειρωνεύομαι κάποιον από εσάς σε περίπτωση που παρεξηγήσατε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Μάϊος 4, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τα τρία τελευταία που έστειλα (Τσεχία αν θυμάμαι καλά) δεν έκαναν πάνω από 5-6 ημέρες.Εκεί που καθυστερούν πάντα είναι σε παραγγελία ανταλλακτικών (εκτός εγγύησης) και χρεώνουν και τρελά μεταφορικά και είμαστε :OT: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Σαν ιδιώτης λέω, και κυρίως στην συνεννόηση όχι στον χρόνο που κάνουνε να σου έρθουνε πίσω φτιαγμένα ή νέα αφού τα παραλάβουνε αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.