Jump to content

MDPC-X shipping!

vagos456

Recommended Posts

Εσύ όταν πήρες από εκεί,δεν σου έδωσαν κατευθείαν tracking id?

Μόνο για fans το πήρα... :getlost: γιατί με το κατσαβίδι που δοκίμασα μερικά παλιά fans μερικά βγήκανε σώα,και μερικά ήθελαν άλλο σιδεράκι,καινούργιο..δεν κάνει και καλή δουλειά το κατσαβιδάκι..ήθελα ένα μαχαιράκι έτσι όπως έχει ο loutro, αλλά που να βρω...:nothing:

Προσωπικά δεν έχω παραγγείλει αλλά όταν έδωσα παραγγελία σε άτομα που κάνανε δικές τους max Μία εβδομάδα ήταν.

Επίσης id απο Nils δεν παρακολούθησα ποτέ

Για το θέμα κατσαβίδι και τα pins απο τα fans. Θέλει μια παραπάνω προσοχή αλλά αποκτώντας μια εξοικείωση βγαίνουν άνετα μετά

Δεν βιάζομαι για την παραγγελία,απλώς δεν θέλω να χαθεί πουθενά στην ελλάδα,γι'αυτό...

Πιστεύω είναι σε τι pin θα πέσεις...γιατί σε μερικά fans που έκανα,βγήκαν εύκολα,αλλά μερικά με δυσκόλεψαν λίγο,και χάλασαν μετά! Πιστεύω αυτό της phoyba να κάνει καλύτερη δουλειά από κατσαβίδι....

Δε γίνεται σε όλους η πρόσκληση. Είναι κάτι σαν Prive Club και ο Nils αποφασίζει το πότε, ποιος, αν κλπ... Τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει.

Όσον αφορά τα pins των ανεμιστήρων, το καλύτερο εργαλείο είναι αυτό που απεικονίζεται στην επισυναπτόμενη εικόνα. Πρόκειται για ένα "car circuit tester" που αγόρασα προς 1-2 ευρώ από το Alex Pack και μου έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στα Pins των ανεμιστήρων από ειδικά εργαλεία και κατσαβιδάκια.

post-15487-1416075914,6188_thumb.jpg

Ok σε ευχαριστώ!

Θα περάσω από το alexpack άμα είναι σήμερα.

Παιδιά μου απάντησε και μπήκα στο forum! Τι κατασκευές έχουν κάνει,θα χαζέψετε! Έχω πάθει πλάκα! Έχω αποβλακωθεί! :p

Όσο για το tracking id μου είπε μετά από 8 μέρες,αν δεν έχει έρθει...εντάξει δεν θα επιμείνω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.