Jump to content

MDPC-X shipping!

vagos456

Recommended Posts

Παιδιά πήγα να κάνω την παραγγελία και δεν είδα πουθενά να στέλνει με ups.

Και σταμάτησα.

Μπορεί κάποιος να με επιβεβαιώσει αν στέλνει με ups? Και αν όχι, με ποια εταιρία?

Για πείτε ρε guys. :)

Με ταχυδρομείο τα στέλνει. Παράδοση απο 5 έως 8 εργάσιμες.

Για Αθήνα μιλάω πάντα

Μεγάλες παραγγελίες που έχουν family packs ή πάνω απο 200μέτρα sleeves τα στέλνει με ups αν θυμάμαι καλά

:p Είμαι από τη λάρισα,και δεν ξέρω πως ακριβώς θα έρθουν,γι'αυτό...:)

E είπαμε βρε Βαγγέληηηηηηη πόοορτα :p

Θα σου χτυπήσει ο ταχυδρόμος, αν είναι μικρός ο φάκελος, αλλιώς θα σου έρθει ειδοποιητήριο να πας να τα πάρεις :)

Μην αγχωνεσε τοσο.:)

Θα σε ερθει κανονικα ο φακελος αρκει παντα να εχεις δωσει δωστη διευθυνση.

Προσωπικα μενω εξω απο Θεσσαλονικη σε χωριο και με ηρθε στον χρονο

που ανεφερε η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]. :T:

και εγώ που είχα ρίξει μια παραγγελία δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Με ταχυδρομείο ήρθε κανονικά στην ώρα του. Σε φάκελο ήταν και παρέλαβα χωρίς προβλήματα από ΕΛΤΑ. Είχε βάλει και μερικά κομμάτια επιπλεόν ο Nils μαζί με την παραγγελια μου σαν δωράκι.

by the way τα σκίτσα του δεν σκοτώνουν; :p

Ωραία..για δώσε link να δω πως έκανες το case σου! :p

LOOOL δεν ήταν για το case μου αλλά για το case της GF

Το δικό μου μένει offline μόνο όταν κοιμάμαι και παρόλες της προσπάθειές και τα €€ για να γίνει αθόρυβο ακόμα ενοχλεί τους άλλους ο θόρυβος από τα φουφούρια. offtopic - ξέρουμε τίποτα κάτω από 17dbi; Με noctua ultra silent είμαι τώρα και μη μου πείτε WC -

offtopic 2: Έχω ποστάρει photo από το PC μου στο αντίστοιχο thread αλλά δεν έχω την υπομονή ούτε καν αναζήτηση να κάνω :p

Πραγματικά πάντως υλικά για modding θα βρεις και αλλού αλλά νομίζω ότι το MDPC έχει καλύτερη ποιότητα και διαθεσιμότητα.

Εγώ ένα θα πώ. Μακρυά απο το εργαλείο για sleeving της phobya. Τσάμπα τα λεφτά που πέταξα. Τελικά το σούταρα απο το μπαλκόνι το εργαλείο, δεν άντεξα. Χάλασα και το extension 24pin. Με αυτά που πέταξα θα είχα πάρει ήδη το tool απο mdpc

Εγώ ένα θα πώ. Μακρυά απο το εργαλείο για sleeving της phobya. Τσάμπα τα λεφτά που πέταξα. Τελικά το σούταρα απο το μπαλκόνι το εργαλείο, δεν άντεξα. Χάλασα και το extension 24pin. Με αυτά που πέταξα θα είχα πάρει ήδη το tool απο mdpc

To tool είναι πολύ καλό αν και με δυσκόλεψε λίγο στα 6pin-α.

Ήρθε και με αφιέρωση πάνω απο Nils ... loooool

Αν έχεις διάθεση και νέυρα να σπάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 2 σύρματα από συραπτικό. Θα βάλεις από ενα στην κάθε μεριά που κουμπώνει και το tool, αφού το έχεις διπλώσει απο την μεριά που μπαίνει στην υποδοχή ώστε να έχει διπλό κατά κάποιο τρόπο πάχος και θα κάνεις την ίδια κίνηση. Δύσκολο; Ναι αν το κάνεις μια - δύο φορές ναι. Αν έχεις ξεχάσει το tool σπίτι σου και είναι ανάγκη να στηθεί ο πύργος ΤΩΡΑ ώστε να δουλέψεις σε κάποια αναφορά τότε αλλάζουν τα πράγματα :p

Μη μου λέτε τέτοια! Γιατί το παρήγγειλα από το aquatuning το set της phobya! Το πήρα ποιο πολύ για τους ανεμιστήρες! Κάνει δουλειά για τα fans?

Μου απάντησαν πριν 3 ώρες, και μου είπαν ότι μέσα σε 8 εργάσιμες μέρες θα μου έρθουν! Αλλά είπαν κάτι που δεν μου άρεσε! Αν δεν έρθει μέσα σε 8 μέρες να ζητήσω το tracking id για να δω που είναι...

Εγώ φυσικά τους απάντησα, και είπα το θέλω από τώρα το tracking id!

Εσείς που είχατε κάνει παραγγελία,πως έγινε? Σας το έδωσε κατευθείαν? :)

vago αγχώνεσαι άδικα με μεγάλα και καταξιωμένα μαγαζιά. :)

100% θα έρθουν στις μέρες που σου είπαν, εκτός κι αν οι δικοί μας στο Ελλαδιστάν αποφασίσουν να κάνουν τα δικά τους. Οπου σε αυτοί την περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα.

Και τα 2 μαγαζιά max 8 ημέρες έχουν

edit:

Μη μου λέτε τέτοια! Γιατί το παρήγγειλα από το aquatuning το set της phobya! Το πήρα ποιο πολύ για τους ανεμιστήρες! Κάνει δουλειά για τα fans?

Αν το πήρες μόνο για τα fans κακώς για μένα. Μπορείς και με ένα κατσαβιδάκι, να σπρώξεις απο πάνω τα πινς και τραβώντας να τα βγάλεις πολύ εύκολα

Αν το έπαιρνες για τα 24πινα, 6πινα κλπ κακώς και πάλι για μένα, για το λόγο που είπε ο swatoner πιο πάνω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.