Jump to content

Medieval 2 TATW

spH3RiCal

Recommended Posts

Αν και οσοι ασχολουνται με το Medieval 2 λογικα θα το ξερουν, κυκλοφορησε μετα απο πολλα teasers που μας εκαναν να τρεχουν τα σαλια, η τριτη εκδοση του Third Age :fun:

Δε θα γραψω αλλα, απλα δειτε το λινκ :p

Third Age - Total War 3.1 Released - Total War Center Forums

Αν και οσοι ασχολουνται με το Medieval 2 λογικα θα το ξερουν, κυκλοφορησε μετα απο πολλα teasers που μας εκαναν να τρεχουν τα σαλια, η τριτη εκδοση του Third Age :fun:

Δε θα γραψω αλλα, απλα δειτε το λινκ :p

Το είχα βάλει για ένα φεγγάρι το mod αυτό. Αρκετά καλό και προσεγμένο μπορώ να πω.

Third Age - Total War 3.1 Released - Total War Center Forums

Ενώ είμαι fan της σειράς και τα έχω όλα, το Shogun 2 δε με κράτησε... Δεν τέλειωσα ούτε όλα τα tutorials... Ελπίζω αυτό να μοιάζει περισσότερο στα παλιά.

Εμένα πάλι μου φάνηκε το αρτιότερο Total War μέχρι τώρα. Η γνώμη μου είναι πως Rome 2 σε μηχανή και στυλ Shogun 2 θα είναι η απόλυτη ονείρωξη.

Αυτόν τον καιρό παίζω ένα mod για το Rome Total War, που λέγεται Ηγεμονίες και διαδραματίζεται στον Ελλαδικό χώρο. Περιμένω μέχρι να βγει το Fall of the Samurais, όπου θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε για πρώτη φορά σε Total War.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.