Jump to content

Τι έπαθα ο έρμος!

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Προχτές (Τρίτη και 13), πήρα διάφορα πραματούδια μεταξύ των οποίων και ένα CM Cooldrive 4

στο οποίο ανακάλυψα ένα κατασκευαστικό λάθος που μου στοίχησε ένα τροφοδοτικό, ένα DVD,

ένα cd-r, δυο δίσκους και το ίδιο το Cooldrive 4. Τα καλωδιάκια του ανεμιστήρα έτσι όπως

είναι εκεί, άμα δεν προσέξεις (όπως έκανα κι εγώ) μπορεί να σου πιαστούν όταν βάζεις το

panel στο φατνίο για το δίσκο και άμα τα ζιρίσεις πολύ να κοπούν. Ε, εμένα μου κόπηκε η

και ποιός ξέρει παραπέρα τι έγινε. Οι δίσκοι είναι ακόμα εντώς εγγύησης και ίσως να είναι

και το DVD. To Cooldrive το έδωσα ήδη στα Multirama και θα πάω σήμερα και για τους δίσκους.

Για να δούμε ποιό θα είναι το επόμενο θύμα...

Σωστά! Έχω μπόλικα νέα. Πρώτων: Η ******* που έγινε ήταν οτι όταν sleevαρα τα καλλώδια του τροφοδοτικού έβαλα ανάποδα τα κόκκινα με τα κίτρινα καλλώδια :( :cry: :cry: :cry: . Δεύτερων πήγα στο Πλαίσιο και μου αλλάξανε τον 80άρη (αμέσως, χωρίς καν να τον δοκιμάσει! Τελικά δεν μπορώ να αποφασίσω για τη γνώμη μου γι'αυτό το κατάστημα...). Πήρα επίσης ένα Chieftec 420W και ένα Toshiba DVD 16X (το ίδιο μάλλον με αυτό που είχα). Ο 40άρης πάει επίσης για άλλαγμα από τα Multirama και με το Cooldrive 4 το μόνο που ξέρω είναι οτι το στείλαν Αθήνα. ’ντε καλά τη βγάλαμε κι αυτή τη φορά...

Υ.Γ.: Ωραίες τελικά οι cold cahode και το τζάμι. Όπως επίσης και το Nexus 305!

"περαστικα" ρε Μακη....

επρεπε να προσεξεις με τα καλωδια ρε....

δεν ειναι αστεια πραγματα αυτα....

anyway μπορει και να σου βγει σε καλο τελικα...

που ξερεις...

καθε ανανεωση h/w εντος εγγυησης & χωρις χρεωση, καλο κανει.....:T:

Όντως μου έκανε και καλό και κακό.

Καλό μου έκανε:

1. Γιατί έμαθα να προσέχω όταν κάνω τέτοια πράγματα.

2. Γιατί έκανα μια ανανέωση σε δίσκους, DVD και τροφοδοτικό

Κακό μου έκανε:

1. Γιατί έχασα δεδομένα (όχι της τάξης των δεδομένων τουν FBI αλλά δεν ήθελα να τα χάσω)

2. Γιατί δεν έχω πλέον CD-R

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.