Niksoul Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2012 Καλησπερα ,Ψαχνω για ενα καλο κομμωτηριο για αντρικο κουρεμα.Περιοχη Νεα Σμυρνη, η εκει κοντα.Τα φωτα σας...Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Με το που διαβάζω το thread το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το παρακάτω βίντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bu5M2RbxZZE]The Big Bang Theory - Sheldon and the barber - YouTube[/ame] Καλή τύχη στο ψάξιμο Ps. Sorry αλλά δε κρατιόμουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Τωρα ο καθενας θα σου πει που παει, οποτε δεν θα βγει ακρη ΥΓ: Επαθες τιποτα σαν τον Σελντον στο τελος του επεισοδιου και το βιαζεσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάρτιος 4, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Τωρα ο καθενας θα σου πει που παει, οποτε δεν θα βγει ακρη ΥΓ: Επαθες τιποτα σαν τον Σελντον στο τελος του επεισοδιου και το βιαζεσε? Σημερα ειδα το επεισοδιο! Απλα θελω να παω καπου καπου που να μην με κουρεψουν σαν κατσικι Εχω ηδη εκτυπωσει τα αρχεια απο τα προηγουμενα κουρεματα μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 le what? Εγω πηγαινα στον Κωστη παντως (Ελ.Βενιζελου) για πολλα χρονια, αλλα οταν αρχισε να ανεβαζει το κουρεμα με 5ευρα το εκοψα και τωρα κουρευομαι εδω με 10€ και κατεβαινω Αθηνα σενιαρισμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάρτιος 4, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 le what? Εγω πηγαινα στον Κωστη παντως (Ελ.Βενιζελου) για πολλα χρονια, αλλα οταν αρχισε να ανεβαζει το κουρεμα με 5ευρα το εκοψα και τωρα κουρευομαι εδω με 10€ και κατεβαινω Αθηνα σενιαρισμενος. Λαρσα κουρευομουν και εγω τοσα χρονια , τριγωνη πλατεια - Razor-. 15 ευρα , την μια με κουρευε καλα, την αλλη μετρια και 2 φορες στα 5 χρονια παραλιγο να την εκτελεσω.. Βεβαια θα μου πεις "Και πληρωνες 15 ε και δεν ησουν ευχαριστημενος?Γιατι ξαναπηγαινες?" Τι να πω "I am a creature of habit..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟΠοια αρχεία μωρέ;;Έβγαζες και φωτογραφίες με το κούρεμα;Έλα απο αυτό στον τόπο σου....[ame=http://www.youtube.com/watch?v=89WritUo1-U]Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ - ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάρτιος 4, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟΠοια αρχεία μωρέ;; Έβγαζες και φωτογραφίες με το κούρεμα; Έλα απο αυτό στον τόπο σου.... Ειναι αστειακι απο το τελευταιο επεισοδιο του Big Bang Theory.. Λες να κρατουσα αρχεια?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Εγω δεν ξέρω να σου πω που να πας, αλλά ξέρω να σου πω ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ Μην κουρεψεις το κρανος Παστελ! - ( HWBOX ) O/C on first boot Ρώτα τον pastel για το όνομα του κομμωτηρίου ώστε να το αποφύγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Μάρτιος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πηγαινεις εδω και καθαρισες με 5 γιουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Στο ΙΚΑ δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Μάρτιος 5, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Στο ΙΚΑ δοκιμασες?Εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο υποκαταστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApolloTonKosmo Μάρτιος 5, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Εχεις να μου προτεινεις καποιο συγκεκριμενο υποκαταστημα? http://www.xo.gr/dir-az/K/Kommotiria-kai-Koureia/Nea%20Smyrni%20Attikis/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.