Οδυσσέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2004 1) Πως να αφαιρέσω 100% τους οδηγούς της Nvidia από το σύστημα; WinXP. 2) Κατεβάζω τους Omega 2551 (βασισμένοι στους Catalyst 4.6). Είναι 20+ ΜΒ. Τι περιέχουν μέσα; Και τι άλλο μπορεί να χρειαστώ να κατεβάσω; 3) Με τους Detonator/Forceware το να διορθώσω το ηλίθιο πρόβλημα των ηλίθιων XP με τα Hz της οθόνης που κολάγανε στα 60, ήταν σχετικά έυκολο. Με κάρτες της ΑΤΙ πως διορθώνουμε αυτή την ενοχλητική βλακεία της Μ$????? Αργότερα θα έχω και άλλες ερωτήσεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Γεια χαρά,θα χρειαστείς το Driver Cleaner όπου θα πρέπει να διαβάσεις το how-to του... Επειδή πρόσφατα έκανα παρόμοια αλλαγή, απεγκαθιστάς τους οδηγούς της nvidia, μπουτάρεις σε safe mode, τρέχεις το driver cleaner και διώχνεις τα των nvidia οδηγών. Κάνεις shutdown, αλλάζεις κάρτα και περνάς κανονικά τους οδηγούς για ΑΤΙ.Για τους omega, έχουν αρκετά extra, τα γράφει νομίζω και στο site τους.Μπορείς από το ati control panel να ορίσεις το refresh rate που θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Η Nvidia που είχα παρέδωσε το πνεύμα και είναι τώρα στην αντιπροσωπία. Την απεγκατάσταση των οδηγών θα την κάνω σε ασφαλή λειτουργία με την Ati επάνω.Στο (2) δεν εννοούσα τι extra περιέχει αλλά τι περιέχει εκτός από τους οδηγούς. Control Panel, WDM Capture driver......Το ati control panel δεν περιέχεται στους Ω;Τι άλλα καλούδια θα μου χρειαστούν να κατεβάσω?Το (3) είναι αυτό που με καίει περισότερο. Κανείς.....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Ναι, έχουν τα πάντα οι omega μέσα....και το ati panel.Για το refresh rate μπορείς μέσα από το panel, στην επιλογή οθόνες, να επιλέξεις το "ίδιο με την επιφάνεια εργασίας", οπότε δεν θα έχεις το πρόβλημα με τα 60Hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 15, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Ναι, έχουν τα πάντα οι omega μέσα....και το ati panel.Για το refresh rate μπορείς μέσα από το panel, στην επιλογή οθόνες, να επιλέξεις το "ίδιο με την επιφάνεια εργασίας", οπότε δεν θα έχεις το πρόβλημα με τα 60Hz. Μα την επιφάνεια εργασίας την έχω πάντα σε 1280*960@100Hz. Αν το παιχνίδι θέλω μετά να το βάλω σε 2048*1536, που εδώ η οθόνη πάει μέχρι τα 75Hz, τι θα γίνει; Δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι σαν το NV Refresh Tool που χρησιμοποιούσα πριν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 15, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Βεβαίως και υπάρχει....Μπες στο www.guru3d.com και κατέβασε το rivatuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 15, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2004 Thanks To rivatuner θα χρειάζεται να τρέχει συνέχεια, ή μια φορά θα "τακτοποιήσει" τη registry και τέλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Το rivatuner χρειάζεται να τρέχει πάντα, αλλά σου δίνει επιλογή νομίζω να τρέχει είτε στο startup είτε μέσω της registry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 16, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Υπάρχουν άλλες επιλογές; Αν από το πάνελ επιλέξω "ίδιο με την επιφάνεια εργασίας", και μετά βάλω ανάλυση που η οθόνη δεν αντέχει τόσα Hz, τι θα γίνει; Θα την κάψω την οθόνη; Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα παιχνίδια. Και στο desktop υπάρχει πρόβλημα αφού αν είμαι π.χ. στα 1600*1200@85 και επιστρέψω στα 1024*768, τα Hz θα μείνουν 85 και δε θα γυρίσουν στα 100.:wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 16, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Α.. και κάτι άλλο. Στη σελίδα της ΑΤΙ Driver Download έχει χωρίσει τους drivers στα 3 για αυτούς με αργή σύνδεση (όπως εγώ ). Λοιπόν από εδώ θα κατεβάσω τα δύο πρώτα κομάτια "Display Driver" και "Control Panel". Το τρίτο κομάτι "WDM Capture driver" δεν το χρειάζομαι, αφού η κάρτα δεν είναι AIW ούτε VIVO, έτσι; Το "Control Panel" να το εγκαταστήσω μετά τον "Display Driver"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.