Jump to content

αγορα καρτας γραφικων

folias

Recommended Posts

θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά κάρτας γραφικών μέχρι 80 ευρώ θα με ενδιέφερε να έχει σύνδεση vga και δυνατότητα προβολής ταυτόχρονα σε δυο οθόνες μέσω vga το λειτουργικο μου συστημα ειναι αυτο:

Μητρική : Gigabyte G31M-ES2L

Chipset : Intel G31/G33/G35

Επεξεργαστής : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666MHz

Φυσική Μνήμη : 2048MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM )

Κάρτα Γραφικών : NVIDIA GeForce 9500 GT

Σκληρός Δίσκος : HDS728080PLA380 ATA Device (82GB)

Σκληρός Δίσκος : Hitachi HDT725050VLA360 ATA Device (500GB)

Συσκευή DVD-Rom : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H50L

Συσκευή CD-Rom : DTSOFT Virtual CdRom Device

Τύπος Οθόνης : LG Electronics L204WS - 20 ίντσες

Κάρτα Δικτύου : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

καρτα ήχου: CREATIVE SOUND BLASTER 7.1 AUDIGY SE BULK

Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (32-bit)

DirectX : Έκδοση 11.00

Windows Performance Index : 5.1 στο 7.9

με τροφοδοτικο:Thermaltakeusa*»*Power Supply*»*TR2 Series*»*TR2 Standard 500W PSU : TR2 Standard 500W PSU W0093RU

η κάρτα γραφικών θα προορίζετε για παιχνίδια και video

αν θες ΜΕΧΡΙ 80€, αναγκαστικα πας σε 6670.

αλλα ειναι κριμα να μην πας σε μια απο τις προαναφερθεισες 6750...!!

μην σε απασχολει το θεμα VGA out. συνηθως εχουν μεσα στη συσκευασια τους και DVI->VGA adaptor!!

post-4092-1416075910,9455_thumb.jpg

αν θες ΜΕΧΡΙ 80€, αναγκαστικα πας σε 6670.

αλλα ειναι κριμα να μην πας σε μια απο τις προαναφερθεισες 6750...!!

μην σε απασχολει το θεμα VGA out. συνηθως εχουν μεσα στη συσκευασια τους και DVI->VGA adaptor!!

Kαι να μην εχει ας μου στειλει μυνημα να του στειλω τετοια οι περισσοτεροι εχουμε 2-3 που καθοντε :)

συμφωνώ με τους υποφαινόμενους...ένας φίλος πουλούσε μια gtx275 για παράδειγμα (πολύ καλύτερη από της προαναφερθήσες με 80ευρό) (το αναφέρω σαν παράδειγμα)

Επίσης εγώ πούλησα μια 4890 για 70euros. Συνεπώς θα βρεις κάτι μεταχειρισμένο αν ενδιαφέρεσε. Αρκεί για μένα να υπάρχει εγγύηση ή να μην την έχει τρελάνει ο προηγούμενος στα άζωτα και στα νερά κλπ...

• 8 months later...
GIGABYTE GTX660 OC 2GB GV-N660OC-2GD μετα απο πολλα προβληματα και κυριος οικονομικα ηρθε επιτελους η ωρα να παρω καρτα γραφικων και μνημες βρηκα αυτην με αυτες της μνημες μπορειτε να μου πειτε γνωμες και κυριος αν το συστημα μου τα σηκωνει αυτα τα καλουδια?CORSAIR TWIN2X4096-6400C5C XMS2 DDR2 4GB (2X2GB) PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

GIGABYTE GTX660 OC 2GB GV-N660OC-2GD μετα απο πολλα προβληματα και κυριος οικονομικα ηρθε επιτελους η ωρα να παρω καρτα γραφικων και μνημες βρηκα αυτην με αυτες της μνημες μπορειτε να μου πειτε γνωμες και κυριος αν το συστημα μου τα σηκωνει αυτα τα καλουδια?CORSAIR TWIN2X4096-6400C5C XMS2 DDR2 4GB (2X2GB) PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR

μπορει καποιος να μου απαντηση σε αυτον των προβληματισμο μου?

• 2 weeks later...
Γεια χαρα σε ολους! Εχω μια απορια! Τι διαφορα εχουν ολες οι εταιρειες πανω στην 7770; Εκτος απο την τιμη γιατι βλεπω οτι τα περισσοτερα χαρακτηριστικα ειναι ιδια..

διαφορες οπως : διαφορετικο συστημα ψυξης,(καλυτερα temps,συνεπως πιο ησυχη ιδιως σε συγκριση με reference καρτες)αλλες φορες περισσοτερη μνημη εξ ου και η αλλαγη της τιμης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.