andreas_a Μάρτιος 6, 2012 #21 Μάρτιος 6, 2012 μηπως η tv σου εχει θυρα ethernet??? νομιζω καποιες TV της σειρας 6 εχουν ???γτ αν εχει ειναι πανευκολο. δεν ειδα να το αναφερεις πουθενα, απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο threat.αν εχει ειναι παρα πολυ ευκολο απλα πες μου!!
folias Μάρτιος 6, 2012 Author #22 Μάρτιος 6, 2012 πέρα από το τσιγκέλι ήμουν από την αρχή κατατοπιστικός: χαίρετε πρόσφατα πήρα ένα καλώδιο vga με φεριτες LANCOM για να συνδέσω την on board κάρτα γραφικών με την τηλεόραση το πρόβλημα μου είναι οτι όταν πάω στην λίστα συνδέσεων της τηλεόρασης δεν δείχνει καθόλου ότι έχει συνδεθεί το καλώδιο vga η τηλεόραση είναι η samsung σειρά 6 Υποστήριξη για LE32A656A1F η κάρτα γραφικών που είναι ενσωματωμένη με την μητρική την GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-G31M-ES2L (rev. 1.x) με λειτουργικό windows 7 ultimade δοκίμασα με win + p αλλά δεν έκανα τίποτα μπορείτε να βοηθήσετε? τωρα αν δεν γινετε να συνδεθη θα περεπει να συνδεσω την nvidia αλλά ακόμα και όταν το κάνω αυτό με χαμηλή ανάλυση η tv δεν με αφήνει να επιλέξω σύνδεση pc με samsung που μίλησα μου ει παν να κάνω ρύθμιση στην κάρτα γραφικών για να βγαλει tv το vga με ενδιαφέρει να συνδέσω παρόλα αυτά οι έξοδοι της κάρτας μου είναι: 1χ DVI 1x crt 1χ s-video όχι δεν νομίζω να έχει τέτοια θύρα
cabdik Μάρτιος 7, 2012 #23 Μάρτιος 7, 2012 πέρα από το τσιγκέλι ήμουν από την αρχή κατατοπιστικός:το vga με ενδιαφέρει να συνδέσω παρόλα αυτά οι έξοδοι της κάρτας μου είναι: 1χ DVI 1x crt 1χ s-video όχι δεν νομίζω να έχει τέτοια θύρα ησουν μερικως κατατοπιστικος, εξου και οι ερωτησεις!! λοιπον, γι αυτο λεω οτι πρεπει να εισαι ακριβης, για να μην μπερδευομαστε και εμεις, αλλα και εσυ. δεν υπαρχει θυρα CRT...!!!! και ξαναλεω, αφου ξεκαθαρισαμε τις εισοδους -εξοδους, γιατι δεν συνδεεις το μονιτορ με την D-SUB (VGA) θυρα και την τηλεοραση με την DVI->HDMI (ανταπτορα)? ετσι ειναι πιο πιθανο να λειτουργησει σωστα!!
folias Μάρτιος 7, 2012 Author #24 Μάρτιος 7, 2012 επειδή όπου και να ρώτησα μου είπαν καλύτερα να βάλω κατευθείαν vga σύνδεση και στα δυο και αυτό γιατί η απώλειες που θα έχω θα είναι πολύ μικρότερες λόγο και της απόστασης για αυτό αγόρασα και αυτό το καλώδιο αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι καμία κάρτα και από της δυο δεν μπορεί να δώσει σήμα vga στην τν κάτι πρέπει να υπάρχει που πιθανών που μου ξεφεύγει . από που μπορώ να δω αν η κάρτα δίνει σήμα για tv out ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.